Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Logo Yarışması

mes60

🌱Yeni Üye🌱
wRjnx.jpg

Bende bu logo ile katılmıştım.Herhangi bir iddaam yoktu tabiiki ama emek verdiğim bir logo idi.Umarım hakedenler kazanmıştır zira şaibe söylentileri bile insanı soğutmaya yetiyor zaten umarım böyle birşey yoktur.

ayduran

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar..Herhangi bir iddiam yoktu siz de göreceksiniz zaten son gün yaptığım üç çalışmayı gönderdim...ama ben yarışmada çok önemli bir noktayı mı kaçırdım?..Türkiye Petrolleri yerine rakip olan Türk Petrolleri yazmışım.
yKbdN.jpg
DDFC4.jpg
OJa1b.jpg

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
vaaay anam vaaaay ula ben ukalalık etmeyeyimde benim eserimde eger bir mansiyon bile alamamışsa ya bu adamlar bişeyden anlamıyo yada akraba i talukatla paylastilar parayi... resmen rezillik..altı profosore göstermiştim eserimi ..ve ne demişlerdi biliyomusunuz arkadaşlar<< böle bi logo yüzyılda bi yapılır>> vaaay anam vay.... bundan sonra bole yarışmalar bana haram..herkese hayırlı olsun..

Merhaba;
Affınıza sığınarak, yapmış olduğunuz logo bende çok merak uyandırdı, sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz bizlerle

ayduran

🌱Yeni Üye🌱
daha bir resim yüklemeyi bile beceremedim... kusura bakmayın :))

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Kısaca üzüldüm diyeyim. O sızan fotolardaki emekler çok aşikâr.
Hepinize geçmiş olsun. Keşke böyle yarışmalar hiç yapılmasa da kimse umutlanmasa.
Sonucunu bile bile çalışmalar hazırlanıyor. Kaşınıyoruz :D

etugsal

🌱Yeni Üye🌱
vaaay anam vaaaay ula ben ukalalık etmeyeyimde benim eserimde eger bir mansiyon bile alamamışsa ya bu adamlar bişeyden anlamıyo yada akraba i talukatla paylastilar parayi... resmen rezillik..altı profosore göstermiştim eserimi ..ve ne demişlerdi biliyomusunuz arkadaşlar<< böle bi logo yüzyılda bi yapılır>> vaaay anam vay.... bundan sonra bole yarışmalar bana haram..herkese hayırlı olsun..

bende merak ettim doğrusu :) sakıncası yoksa paylaşırmısınız yaptığınız işi?

Milagrosum

🌱Yeni Üye🌱
Bu ne yahu?Kazanan logoları gorseydık hıcbarı
Iyı veya kotu emek verdı herkes gormeye hakkımız vardı ...

Son düzenleme:

lebaleb

🌱Yeni Üye🌱
çoooook önemli oku.
Eğer cidden samimi iseler yani birinciliğe layık eser yoksa birincilik ödülü olan 50.000i mansiyon olarak dağıtırlar. Mesela 5er bin gibi... Bir beklentim olduğu için söylemiyorum. çünkü şu siteye konan logolardan daha kötüydü logom.

viceroy1980

🌱Yeni Üye🌱
ilginç

arkadaşlar iyi akşamlar daha fazla dayanamadım ama tpao yada tp kısaltmalarından logo yapılmayacaktı diye biliyorum ama nedense onlarada o fotoğrafta var ilginç geldi bana ayrıca yarışmaya katılıpta burada logolarını yayınlayan arkadaşlarada ufak bir hatırlatmam var lütfen logolarınızı küçümsemeyin iddaam yoktu filan gibi cümleler üzüyor beni yaptığınız logolar gayet başarılı ve özgün ki siz kazanamadığınız halde logolarınızı gururla bu forumda yayınlayabiliyorsunuz tekrar tebrik ederim

olc

🌱Yeni Üye🌱
Bunlar da benim tasarımlarım:
https://twitpic.com/4pe1da

Ben "iddiam yoktu" diyemeyeceğim. Açıkçası belki bir şeyler olur diye ümitlenmiştim biraz. Neyse, sağlık olsun.

soan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlamıyorum niye seçtikleri logoları yayınlamıyorlar ve niye ikinciliğe layık görülen insan hakkında hiçbir bilgi edinemiyoruz? diğerlerinin az çok bir yerlerde tasarımcı olarak kaydı ve ya izi var?

demirbaş1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.diresgenecom.tr
arkadaşlar bir kaç yıldır formu kullanmıyordum.yarışmaya bende katıldım,çalışmalarımı sizlerle paylaşmak istiyorum da.yalnız eklemeyi bilmiyorum ne yapmam grekiyor.