Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TÜSİAD yeni logosunu yarışmayla belirleyecek

uygur

🌱Yeni Üye🌱
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

akalin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isaakalin.com
Sayın; "yürüyüşçü" TÜSİAD şartnamesinde sizin son olarak dediğiniz gibi "İkincisi ise Koyu zeminde tamamen beyaz olarak logonuzu uygularsınız.Adamların istediği bu ikincisidir." gibi bir şartı şartnamelerinde gönderilecek olan eserlerde şart koşmamışlardır.Dişi ve erkek çözümünü ise sadece kazanan eserden istenileceğini belirtmektedirler.Yarışmaya katılacak olan arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.Katılacak olan eserler siyah beyaz ister beyaz zemine siyah, ister siyah zemine beyaz olarak katılabilirler.Aynı kıstaslarda şartnamede belirtildiği gibi renkli olarak ta sunulabilir.

Sayın "ramazan_5842" master çalışması ingilizce kelimeden geldiği gibi türkçesi usta çalışmasıdır.Yani burada istenilen tasarlamış olduğunuz eserin, şartnamede adı geçen herhangi bir programda tasarlayıp yapış olduğunuz çalışmayı proje olarak kayıt edip, cd ortamında da TÜSİAD' ada sunulmasıdır.Eğer bu konulara yabancı iseniz örnek olarak, her windows işletim serilerinde müzikli resim ve video slaytları yapbilmeniz için movie maker adında kullandığım bir program vardır.Bunu bilgisayarımıza yapmış olduğum çalışmalarda istenilmeyen yanlışlıkları yapabileceğimi üzerine, sonrasında eserde düzeltmeler yapabilmek için projeyi kayıt ederiz.Buna master çalışası denir.

şu moviemaker olayını acarmısın hocam nedemek istedin ?

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Moviemaker özelliğinin nesini açıyım.Bildiğimiz moviemaker işte :) Moviemaker çalışmalarında projeyi kaydettiğimizde buna master çalışması dendiğinin arkadaşa örnek olarak verdim.

akalin1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.isaakalin.com
moviemaker ın ne demek olduğunu ne işe yarıdığını biliyorum.. logo tasarımıylar moviemaker ın ne ilişkisi var onu anlayamadım...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o zaman okuduğunuzu daha iyi okuyup anlamanı öneririm.orda ne anlatmak istediğimi belki kavrayabilirsin.

caytuna

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zezencay.com
Ya arkadaşım ne kadar uzattınız:) Dişi erkek meselesini anladık şimdi olayı moviemaker'e saptırmayın.. Arkadaşımız "kaynak dosyalar"="master çalışması" demiş. Bunu örneklerken de moviemaker'ı misal etmiş. Ben o zaman size grafik tasarım yazılımlarından örnek vereyim. Photoshop için ".psd" dosyaları, Fireworks için ".png" dosyaları, Illustrator için ".ai" dosyaları gibi...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sayın CAYTUNA;

Konuyu özetlediğiniz için teşekkür ederim.

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şimdiden TÜSİAD' ın düzenlemiş olduğu logo tasarım yarışmasına katılan arkadaşlara başarılar. Bende bugün 3 tasarımımı TÜSİAD' a gönderdim. İnşallah hak eden tasarım ve tasarım sahibi kazanır. Gerçi katılmayacaktım ama sonradan fikir değiştirdim ya kazanırsam diye :D Genelde bu tür tasarım yarışmalarında korktuğum tek şey, yuhhh bu tasarım mı kazanmış demek :D inşallah öyle demeyiz...

murat`aLi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siyah zemin içinde beyaz beyaz zemin içinde siyah dişi erkek kavramı bu şekilde sanırım yani daha doğrusu benim bildiğim bu.

ramiss

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar rica etsem resimli bir anlatım yapabılırmıyız örnek olarak cok daha ıyı olur sımdıden teşkkürler..

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eveeeeeeeeeeet :D

Bugün saat 17:00 itibari ile logo tasarım yarışmasına katılımlar sona erdi. 10 günlük süreç içinde katılımcıların tasarımları elenmeye başlayacak ve 20.01.2010 tarihinde TÜSİAD' ın yeni logosu yani yarışmayı kazanan katılımcının tasarımı açıklanacak. Tüm katılımcılara buradan hayırlısı olsun diyerek bende bir katılımcı olarak 20.01.2010 tarihinde kazanacak olan katılımcının tasarımını merak ediyorum.

CraCkPoT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nasıl olmuş arkadaşlar varmı yorum?

tusiad.jpg

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
crackpot bunu tasarladım ve TÜSİAD' a bunu gönderdim demiyeceksin inşallah.

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Crackpot arkadaşım..
Şartnamede sadece TÜSİAD kısaltmasının yer alacağı uzun ismin yer almayacacağı yazıyordu sanırım. Yinede başarılar diliyorum herkese. Ben de üç tane gönderdim. Hayırlısı olsun bakalım. Sonuçlardan sonra burada paylaşırım.

CraCkPoT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok arkadaşlar yeni öğrendiğim için yarışmayı zaten kaçırmıştım
bende zevk için bir deneme yaptım..

impoved seni üzmek istemem ama ben tasarladım, beklentilerini ve hayal kırıklarını paylaşmanı dilerim.... pek bir anlam veremedim mesajına!

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok arkadaşlar yeni öğrendiğim için yarışmayı zaten kaçırmıştım
bende zevk için bir deneme yaptım..

impoved seni üzmek istemem ama ben tasarladım, beklentilerini ve hayal kırıklarını paylaşmanı dilerim.... pek bir anlam veremedim mesajına!

crackpot bu tasarıma yorum için nerden başlamalı ben işin içinden çıkamadım :D