Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TÜSİAD yeni logosunu yarışmayla belirleyecek

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüsiad'ın sitesinde seçilmeye layık görülebilecek logo olmadığından ve sürenin uzatılacağından bahsediliyor. O kadar yollanan logo'dan birşey bulunamamış olması ne komik... Aynı Basın İlan Kurumu olayına döndü...

ahar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
DUYURU
TÜSİAD LOGO TASARIMI YARIŞMASINDA SÜRE UZATILDI
TÜSİAD’ın logosunu yenilemek için açılan yarışmada, seçici kurul katılan tasarımlar arasında kalıcı nitelik taşıyacak bir çalışma bulanamadığını bildirmiştir. Bunu dikkate alan TÜSİAD yönetimi, tasarımlar arasından ilk elemeyi geçenlerle birlikte değerlendirilmek üzere yarışmanın davet usulü ile tamamlanması için sürenin uzatılmasına karar vermiştir.

Burak AYDOGMUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.taximpro.com
Ne Arıyorlar Neee? Bir tane reklam ajansına yaptırsınlar bakalım istedikleri şekilde, kaç lira istiyor?. Hem işi ucuza kapatmaya çalışıyorlar hemde çok iyi olsun diyorlar. Birde logo beğenmiyorlar pes doğrusu söylenecek laf yok. Yarışmaya bende katıldım ama Tüsiad ın da böyle birşey yapacağını tahmin etmiyordum.

Son düzenleme:

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar gerçekten TÜSİAD a yakışmayan bir hareket oldu. Seçici kurul katılan tasarımlar arasında kalıcı nitelik taşıyacak bir çalışma bulanamadığını bildirmiştir deniyor. Bu duyuru yarışmaya katılan herkese hakarettir, o kadar verilmiş emeğe saygısızlıktır, iş bilmezliktir.

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten biri açıklasın şu durumu bende katıldım böyle birşey olacağını daha önceki yarışmalar gibi sonuçlanacağını tahmin etmiştim ama bu kadarına da pes doğrusu bari doğrudüzgün bir açıklama yapılsa bize,resmen soru işareti bu durum. Beynimizi,hayalgücümüzü kullanıp olmayan bir şeyi çıkartıyoruz,üretiyoruz bizim hakettiğimiz nokta bu olamaz...!!!Bu işi gerçekten aşkla ve hakkını vererek yapan Tüm grafik tasarımcılara saygı duyulmalı zoru başarıyoruz...

Burak AYDOGMUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.taximpro.com
@Grafi_qirll... Sevgili Arkadaşımın bazı görüşlerine katılıyorum ama bazılarınada asla katılmıyorum,
Bunun yanı sıra davet üsülü anladığım kdarıyla şu,
Sanırım en çok beğendikleri logoların tasarımcılarını tekrar yarışmaya davet edip sadece onlar arasında tekrar yarışma yapacaklar. Ve logoyu o doğrultuda seçecekler.
Ama Tüsiad a yakışmayan davranışlar diye düşünüyorum.
Zaten Sadece kullanılacak olan logoya ödül var bu işin tadını kaçırıyor. Yapacağı olan insanda yapmıyor.

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim açıklamanız için sevgili Burak AYDOĞMUŞ...Katıldığınız ve asla katılmadığınız görüşlerin hangileri olduğu öğrenebilir miyim acaba saygılar...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
:D yani kayda değer logo bulamadık sonucunu anlarım. Tamam bulamamışındır ama davet üsulü ne yav :D yarışmada bile tasarımcının tasarımına müdahale etmeye çalışıyorlar. Burda yapılması gereken tek birşey var oda davet alanların yeni bir çalışma göndermemesidir. Eğer olurda davet alırsam kesinlikle bir çalışma için dahi elimi kıbırdatmam.

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ümit boynerin twitter de yazdığı twiti paylaşayım.

Yaklaşık 1500 kişi yarışmaya katılım sağladı. Birçok katılımcı birden fazla eserle başvuruda bulundu. Gösterilen ilgiye çok teşekkür ederiz.
Logo yarışması sonuçlarını belirleyecek üyelerimizi zorlu bir seçim bekliyor. Sonuçları 20 Ocak'ta açıklıyoruz.

Çok zorlanmışlar belli.

Çok yazık katılan herkese geçmiş olsun canları sağ olsun.
Ben yarışmaya 1 tasarımla katıldım, neden 3 tane yapmadın yapsaydın şansın artardı diyenler oldu, 3 tane yapmayı düşünmedim bile 1 tane neylerine yetmiyor dedim kendimce doğru karar vermişim buna sevindim..

Birde 20 Ocak'a kadar bekleyememişler çok işleri vardır onların.

Son düzenleme:

Sivatoras

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende katılmayı düşünüyorum ama katılsammı acaba ne düşünüyor katılan arkadaşlar...?

aakrilik

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar biraz önce tüsiada telefon edip sordum. yarışma ne zamana kadar uzatıldı dedim. dışardan başvurulara kapalı dedi. kimlere davet gidiyor yarışmaya katılıp eserleri beğenilenlere mi dedim. hayır dışardan dedi.

yani seçici kurulun veya kendilerinin tanıdığı tasarımcılara haber gönderiğp logo yapmalarını istiyecekler...

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok ayıp etmişler.

aakrilik

🌱Yeni Üye🌱
mantığı anlayamadım ben. ilk elemeyi geçen logolar var deniyor. demekki beğendikleri logolar var. daha iyisini bulmak için bide gidip tanıdıkları bildikleri tasarımcılardan tasarım istemeleri kurallara aykırı bence.

bonder

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu konuyla ilgili Grafikerler Meslek Kuruluşu'na üye olan arkadaşlarımız varsa acilen bir girişimde bulunulması gerekiyor. Demekki bizlerin yaptığı tasarımlardan biraz ondan, biraz bundan alınarak millete peşkeş çekilecek ödüller. Gerekirse dava açalım :)

arkadaşlar biraz önce tüsiada telefon edip sordum. yarışma ne zamana kadar uzatıldı dedim. dışardan başvurulara kapalı dedi. kimlere davet gidiyor yarışmaya katılıp eserleri beğenilenlere mi dedim. hayır dışardan dedi.

yani seçici kurulun veya kendilerinin tanıdığı tasarımcılara haber gönderiğp logo yapmalarını istiyecekler...