Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten çok keyifli olduğu her halinden belli. Ayrıca ben İstanbuldayım ve kendime grafiker demek haddime değil(bir süre sadece kendimi geliştirmek adına kursa gitmiştim) (ben autocad kullanıyorum ve teknik çizim alanında çalışıyorum) ama sitemizi çok seviyorum ve çok şey öğreniyorum.İnşallah 1-2 sene içinde güzel sanatları tekrar deneyeceğim. Peki bende katılabilir miyim aranıza?Yani İstanbuldaki buluşmalara? Yoksa sadece Grafikerleri mi kabul ediyorsunuz toplantılara? Bunu gerçekten merak ediyorum Sırf bu yüzden gruba üye olmadım Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim Saygılar
İrem'in de dediği gibi Herkes Davetli.. Yeterki Grafikerler.net üyesi olsun hatta III. buluşmada üye olmayan arkadaşlarımız bile katıldı malum fotoğraflarda ayaktayız.. Sizler yeterki gelin biz ayakta karşılar ayakta kalırız.
Olay da budur zaten.. Eğer sizide aramızda görebileceksek.. Türkiyenin en büyük grafikerler topluluğu sitesinin En büyük ve En güzel buluşması yapılacaktır.. Nisan Ayı Sonunda IV. buluşmada görüşürüz..
bir sonraki toplantıda aranızda olmaktan keyif alacağım galiba haberi yönetici arkadaşlar mı verecek nasıl olacak bilmiyorum ama ustalar ve diğer arkadaşlarla tanışmayı çok isterim.. Şimdiden heyecanlandım diyebilirim. "Gavur" diye nitelendirilen GÜZEL izmirimde hep beraber buluşmak dileğiyle...