1.) Fotoları göremeyen veya tamamını indirmek isteyen isteyen arkadaşlar buyrun..
RapidShare: Easy Filehosting
2.) Fotolar eksik ama sansürden değil siteye gerektiği kadarını koyduk diğerleri aynı poz veya kötü çıkmış olanlar çok özeller ise sadece buluşmaya katılanlara ait ayrıca isteyiniz
Valla sansür yedi sanırım diyorlar..Zaten countryle Engin çaktırmadan montlarının cebinden kamışla bişiler içiyorlardı..sanırım onlar yakalandı..
......... - Alaylı ve mektepli... Sakın alaylılar beni yanlış anlamasın ben toplantıdada söylemiştim. Mekteplilere çok üzülüyorum. Alaylıların şu son dönemde artanları özellikle kurslardan aldıkları program eğitimi ile kendilerini grafiker ilan ediyorlar peki siz grafikersiniz biz mektepliler neyiz? (sakın yanlıs anlasılmasın tepkimi belirttim)
Emeğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Bu durumda son cümleni düzeltiyorum... Bazıları kurslardan aldıkları program eğitimi ile kendilerini grafiker ilan ediyorlar peki onlar grafikerse alaylı ve mektepliler ne? BİZ NEYİZ?
(sakın yanlış anlamasılmasın diye küçük değiştirdim)
Beklenti 2500ytl 1 kişi..Oda ilginç..
peki toplantıda, bu durum karşısında grafikerler nasıl hareket etmeli konusu da konuşuldu mu?
bu maaşlarla ev kirası, elektrik, su, telefon vs. ihtiyaçlardan sonra grafikerlerin aç yaşadığı ve
gelecek garantisi olmadığı sonucunu çıkarıyorum ben.
bu kadar kötü olmamalı. üzücü.
o da sensin sanırım
evet herkes halinden memnunsa böyle yaşar gideriz gibi.
anketlerin sonucu benide üzdü okadar konuşulup değerlendirmeye göre maaş konusundaki beklenti şaşırttı beni ama bunda arkadaşlarada bahane bulamıyorum şimdi benim başıma geldiği gibi krizi kullanarak yemek bile vermeden 600 ytl ye çalıştırmayı teklif eden insanlar varsa tabi arkadaşlarda 1,500 falan acaba çokmu attım diye çıtayı aşağıya çekmeleri doğal arananadam arkadaşımızın dediği gibi sorunu baştan çözmek lazım bize bu paraları teklif eden insanlarla görüşmek lazım asıl onların seçmi bu bizim değil ha kabul etmez benim gibi tekpi verirsiniz ama ben kabul etmesem başkası kesin ediyo bu da büyük ve acı bi gerçek
anketlerin sonucu benide üzdü okadar konuşulup değerlendirmeye göre maaş konusundaki beklenti şaşırttı beni ama bunda arkadaşlarada bahane bulamıyorum şimdi benim başıma geldiği gibi krizi kullanarak yemek bile vermeden 600 ytl ye çalıştırmayı teklif eden insanlar varsa tabi arkadaşlarda 1,500 falan acaba çokmu attım diye çıtayı aşağıya çekmeleri doğal arananadam arkadaşımızın dediği gibi sorunu baştan çözmek lazım bize bu paraları teklif eden insanlarla görüşmek lazım asıl onların seçmi bu bizim değil ha kabul etmez benim gibi tekpi verirsiniz ama ben kabul etmesem başkası kesin ediyo bu da büyük ve acı bi gerçek
Arkadaşlar.. ne deseniz haklısınız.. "it ürür kervan yürür" demek gelmiyor değil içimden ama bizim amacımız it ürümelerini durdurmak değil kervanı yürütmek yani o kervanda sadece önündekini uyarsan bir kişiyi bile yetecektir elbette zaman alacak ama herkez kendi kapısını süpürürse mahalle tertemiz olacaktır..
Özetle bırakın kabul edenler etsin.. zaten ömürleri az olacaktır.. ayrıca pazartesi günü de yayınlayacağımız bir kaç buluşma notu daha var onlarıda göz önüne alarak bu işte nasıl 1 ken 1000 olacağız ve diğer 5000'den nasılda farklı kalacağız hep beraber göreceğiz.. Sadece inanın..