Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yağlı boya resimlerim...

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Vitruvius çalışmalarına hayran kaldım.Zaten liseyi Güzel Sanatlarda okuduysan bu başarı GSL normal diye düşünüyorum.Tabiki kendi yeteneğinle olan işler bunlar ama oradaki eğitim verilen emek harika.Ve ordan mezun olan öğrencilerin yarıdan çoğu başarılı oluyorlar...
Şimdiki çalışmalarını merak ettim doğrusu bu konuda Hürrem'e katılıyorum.Keşke onlarıda görebilseydik ve karşılaştırma yapsaydık. :)
Seni tebrik ediyorum.Lise yıllarımı hatırladım :) Yağlı boya hiç çalışmadım ama guaj boyayı yağlı boya tekniğinde kullanmıştım bir portre ve manzara(özgün) çalışmamda...Başarılıydım o yıllarda şuan o yeteneğimi kaybettim mi bilmiyorum...:)

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim yorumlarınız için:)) zaten en son eklediğim resmim şimdiki çalışmalarımdan biri... daha doğrusu sınav çalışmam biraz aceleye geldi ama sınavı atlatmamda yeterli oldu:lol: şimdiki çalışmalarımı görmek isteyen arkadaşlar için eklemeye devam edicem:)
lesyaselya umarım sende o yeteneğini kaybetmemişsindir zaten yetenek kaybolmaz sadece körelir biraz çalışmadan sonra elin tekrar ısınacak ve güzel işler çıkaracaksındır;) sanada başarılar:))

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya arkadaş harika işler çıkarmışsın lise düzeyine göre bence çok çok iyi çalışmalar...bende yapıyorum, kardeşimin de dereceleri var yağlı boyada ama seninkiler lise düzeyine göre gerçekten mükemmel olmuş eline-emeğine sağlık...başarılarının devamını dilerim :)

penelophi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canım arkadaşım kısa zamanda iyi işler çıkarmakta üstüne yok ... iyi ki senin gibi bir arkadaşa sahibim ..bir gün emeklerimizin karşılığını alacağız inşallah ..alırız değilmi :)

trgydrn

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalar güzel umarım devamı gelir niye eğitimi bu dalda sürdürmüyosun,resim öğretmeni olarak bu çalışmaların ülkemizde artmasını diliyorum

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Şu anda online olmadığı için onun adına ben cevap vereyim isterseniz.
Kendisi öğrencimdir, Şu anda Eğitim Fakültesi, Resim-iş öğretmenliği, Grafik anasanat dalı öğrencisidir.

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cahit Hocam teşekkür ederim:))

penelophi canım arkadaşım yazdıkların için teşekkür ederim benimde iyiki senin gibi bir arkadaşım var:) soruna cevabım "alırız" tabiki:peace1:

donatel

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten süper devamın beleriz ahenkler süper

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Lisede böyle çalışmalar yapılmış ise şimdikileri düşünemiyorum Tebrikler çok başarılı

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende lisede resim bölümünde okumuş ve benzer çalışmalar yapan biri olarak
Ellerine sağlık diyebilirim sadece.
Ne kadar emek ve zaman verdiğini gayet iyi anlayabiliyorum

Çalışmalarında başarılar:)

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok titiz çalışmaların ürünü bu eserler gerçekten tebrikler .Her konuyu ayrı teknikle çalışmanız izlenme açısından dahada keyifli. Öteki eserlerinizide paylaşırsınız umarım.

cigdem23

🌱Yeni Üye🌱
tebrikler çok başarılı buldum. devamını dilerim...:>:artipuan:;)

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güzel şeyler yapılmış elinize sağlık çok başarılı

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim yoruma değer bulduğunuz için...:)

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok hoşşşşşşş

Sanat baktığını görmek, gördüğünü anlamak, anladığını hissetmektir...! demişsin arkadaşım baktığımı gördüm gördüğümü anladım anladığımı hissettim...harika resimler...

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
tam anlamıyla bir resim eğitimi almadım fakat resimle ilgilenen biri olarak

bir lise öğrencisine göre güzel çalışmalar
yalnız bazı resimlerde ölçü oran hataları var
tabii ki resim eğitiminin devam ettiğini düşünerek yeni çalışmalarında bu hataları giderdiğini umuyorum

çalışmalarında başarılar dilerim

saygılar....

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şayet çalışmalar seninse çok güzel

Bunları bi yapanın olduğuna inanıyorsunuz neden benim olduğu konusunda tereddüttesiniz ya da benim olmayan bişeyi neden benimmiş gibi sizinle paylaşıyım? gibi biçok soru sorma hakkı doğdu bana.. Ama tereddüt duyuyor olmanız benim bişeyler yapmaya başladığım anlamına geliyor sanırım teşekkürler:)
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim paylaşmaya devam edicem:)