Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yağlı boya resimlerim...

ressam26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
lise düzeyine göre gayet başarılı çalışmalar tebrik ederim. renkleri çok fazla kirletmeden duru ve temiz kullanmışsın bu hoşuma gitti.

emmune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm vitruvius, bende (lise) grafik tasarım öğrencisiyim resim yapmayı cok severim bu yıl sınava girecem biliyosun yetenek sınavıyla alıyolar bizleri ünivrsteye bana biraz bilgi verirmsisnne gibi hazırlıklarda bulunmam gerek yetenek sınavında ne gibi sorular soruluyor

emmune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sınavda hangi konulara agırlık veriliyo, bide desenin iyi olmassı gerekiyomuş sanırım dogrumu sen nasıl sınava girdin sınavda ne yaptırdılar ne yaptın anlatırmısın

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sınavda hangi konulara agırlık veriliyo, bide desenin iyi olmassı gerekiyomuş sanırım dogrumu sen nasıl sınava girdin sınavda ne yaptırdılar ne yaptın anlatırmısın

Hangi konulara ağırlık verildiği sınava gireceğin yere göre değişiyor ama tabiki deseninin kuvvetli olması gerekiyor. Mağlum herşeyin temeli desende bitiyor:) Benim girdiğim yerde 1. aşama desen 2. aşama imgeseldi puanlama yarı yarıyaydı %50 desen %50 imgeseldi. İmgeselde üçgen, dörtgen, daire kelimelerini verdiler kompozisyon kurmamızı istemişlerdi. Çocuk parkı yaptım salıncaklar, bisikletli çocuklar felan:) İmgeselde fikir kadar harekette dikkat çekiyor bilgin olsun:) Umarım yardımcı olabilmişimdir başarılar;)

Buarada yorum yapan herkese teşekkürler:)

seyma_k

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel harika benimde böyle başarılı çalışmalarımın olmasını isterdim.

terapiZEZE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper çalışmalar ellerine sağlık.

green_eyed

🌱Yeni Üye🌱
lisede böyle güzel şeyler çizmissin üniverstedeki çizdiklerinide görmek isterim

ÖzLeM_92

🌱Yeni Üye🌱
Bnu lisede yaptıysanız şmdi harikalar yaratıyosunuzdur.Bn de lisedeym grafik tasarım blümünü okuyorum ama bu kadar da gzel çzemyorum doğrusu maşallah...:)

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok iyi çocuğun gözleri gerçek gibi etkiledi beni. doğru yoldasın umarım daha da iyilerini yaparsın.

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben yorum yapamıyorum, kitlendim kaldım :) Emeğine sağlık, çok güzeller gerçekten...

đΛЯκ ρЯίήсέЅѕ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hepsi birbirinden güzel çalışmalar :)

En çok 2. çalışma hoşuma gitti...yaşlı teyze :tongueout:

Teşekkürler arkadaşım başarılarının devamını diliyorum...

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorum yapan herkese çok teşekkürler:)

habibe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb calısmaların cok güzel beğenerek baktım yanlız bişi gözüme carptı.. son çalışmanda zenci kadın ve cocuğu kadının kollara bakılarak bas biraz küçük olmus gibi gözüküyor :) basarılarının devamını dilerim

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb calısmaların cok güzel beğenerek baktım yanlız bişi gözüme carptı.. son çalışmanda zenci kadın ve cocuğu kadının kollara bakılarak bas biraz küçük olmus gibi gözüküyor :) basarılarının devamını dilerim

haklısın:) ozaman çizerken farkında değildim ama şimdi bakınca görüyorumki abartmışım:)

eLfeR

🌱Yeni Üye🌱
ben de tebrik ediyorum..emeğine sağlık harika olmuşlar..paylaştığın için sağol VitruviuS

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Fotoğrafdan çalışmanın yeteneğinize etkisi nasıl oldu geriye dönüp bakdığınızda çalışma tekniğinizin (ne şekillerde çalışdınız ) yeteneğinizin gelişim sürecine etkisi nedir ?

Paylaşım için teşekkür ederim yeni çalışmalarınızıda görmek isterim, iyi çalışmalar...