Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yağlı boya resimlerim...

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Reprodiksiyon mu bunlar....eline sağlık

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Reprodüksiyon değil fotoğraftan çalışmıştım..

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
gercekten çok ii çalışmalar özellikle 1 tablo yu çok beğendim diğerleride hoş eline sağlık ii çalışmalar

kharadun

🌱Yeni Üye🌱
yer yer espas sorunu var ama genel olarak ortalama üzerinde. fotoğraftan değilde gerçek nesnelerden resim yapmaya çalış. fotoğraftan yaparsan ezbere gidersin buda ileride sorun çıkartır.

2-3 elma armut, bir vazo bir bardak kül tablası vs vs... daha çok çiz ve daha çok boya ile oyna. kağıtlara sürekli boyalarla bir şeyler yap kötüde olsa.

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler yorumlarınız eleştirileriniz için:) bunlar benim lisedeki çalışmalarım.. şuan üniversite 4.sınıf öğrencisiyim:)

eticin

🌱Yeni Üye🌱
İlk resimde at hatalı ; anatomiye uygun değil
ikincide eller; bütün gölgeler aynı değerde miydi?
dördüncüde masadaki sağda duran küre , düşecek gibi durmakta
altıncıda zemin ; dümdüz duruyor sanki yere basan figürlerin bastığı belli değil
ve sonuncuda zenci kadının kolu ; o kadar devasa mıydı gerçekten?

Moderatör tarafında düzenlendi:

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk resimde at hatalı ; anatomiye uygun değil
ikincide eller; bütün gölgeler aynı değerde miydi?
dördüncüde masadaki sağda duran küre , düşecek gibi durmakta
altıncıda zemin ; dümdüz duruyor sanki yere basan figürlerin bastığı belli değil
ve sonuncuda zenci kadının kolu ; o kadar devasa mıydı gerçekten?

afedersiniz ama yazdıklarımı okumamış gibisiniz.. bunlar benim lisede yapmış olduğum çalışmalarımdır yani öğrenme aşamasındaki bir öğrencinin elinden çıkmış çalışmalar.. elbetteki hatalar olacaktır o aşamada kusursuz şeyler beklemek yanlış.. aradan kaç yıl geçmiş o zaman öyle çizmişim ama bu hatalarımı tekrarlıyorum anlamına gelmiyor..
yorum yapan herkese teşekkürler...

eticin

🌱Yeni Üye🌱
Amacım hataları tekrar ediyorsunuz demek değildi.
Sadece hataları gördüm ve ilettim :) yani hatasız değil çalışmalarınız. Sanırım eleştri alsın diye eklediniz ? Sırf övgü beklemiyordunuz?
Şimdi üniversite son sınıfmışsınız :) Ne güzel şimdi dönüp çalışmalarınıza baktığınızda siz bu hataları görmüyor musunuz?
Saygılarımla.

can46100

🌱Yeni Üye🌱
diyecek söz bulamıyorum inşallah emeğiniz boşuna olmaz elinize sağlık mutluluklar sizinle olsun

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
lisede yaptıgına eminmisin yhaa hepsii manyqq ötesii bayıldımm süpersinn kardeşimm .''''

photoshop_Ö_F

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok iyi ama ben ikinci resmi daha çok beğendim elleri müthiş olmuş bende resim yapmaya bayılırım ama daha bu kadar ii olamadım... eline sağlık TEBRİK EDERİM...

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Amacım hataları tekrar ediyorsunuz demek değildi.
Sadece hataları gördüm ve ilettim :) yani hatasız değil çalışmalarınız. Sanırım eleştri alsın diye eklediniz ? Sırf övgü beklemiyordunuz?
Şimdi üniversite son sınıfmışsınız :) Ne güzel şimdi dönüp çalışmalarınıza baktığınızda siz bu hataları görmüyor musunuz?
Saygılarımla.

Tabiki eleştirilmesi için paylaştım burada.. Övgü almak beni motive eder bu bir gerçek ama bu çalışmalara bakanlara bişey kazandırmaz:)
Zaman ayırıp incelemiş, eleştirmişsiniz teşekkürler eleştirileriniz yersiz değil ama üslubunuz itici geldi bunuda söylemek zorundayım..

Yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler:wink:

posheidon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.armonireklam.net
yaptığın bu çalışmalar roprodüksiyon mu? yoksa özgün mü? özgünse söylenecek ço şey var. roprodüksiyon sa diyecek bir şey yok..

çitos

🌱Yeni Üye🌱
Tebrikler çok güzel çalışmalar... Yağlı boya çalışmalar benim de vazgeçilmezlerimden...
Başarılar diliyorum.. Daha güzel işlere imza atmalar diliyorum :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzeller eline sağlık benimde liseden kalma çok tablom var göze çok güzel gözükseler de ufak hataları var bende yakında paylaşırım sizlerle

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
gercekten çok guzel ellerıne saglık paylasımın için tesekkurler