thematrix
♾️Grafik Gurusu♾️
evet kesinlikle öyle.
çok ama çok haklısınız.
kaldı ki yarışmayı düzenleyen tarafta sizde olmasınız sizde katılımcı olacak olsanız benim düşündüklerimi sizinde düşünecekteniz. burda bir ben yazıyorum diye yanılmayın. herkesden farkım yok sadece adım atakta her zaman aceleci davranıyorum. saygılarımla.
bende sizin diğer sitelerdeki yarışmalardan gördüğünüz izlenimleri göze alarak içinizi tekrar ferahlatacak yarışma şartnamesindeki TELİF HAKLARI'nı size tekrar hatırlatıyorum. kırmızı renkteki maddeyi okursanız kafanızın daha rahat olacağını düşünüyorum.
* Telif Hakları:
Katılımcılar, yarışmada 1. olan eserlerin bitkisel.net tarafından kullanılmasına süresiz olarak tam kullanım hakkını verdiğini peşinen kabul ettiğini ve buna bağlı olarak, gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma vb. umuma arz ile ilgili bilumum haklar için bitkisel.net’e tam lisans verdiğini kabul eder.
Bu şekilde kullanılan eserler için, eser sahibi sonradan verdiği lisansı kesinlikle geri almayacağını ve eserin yukarıdaki şekilde kullanılmasını men etmeyeceğini veya bu lisans için kendisine verilen para ödülünden başka herhangi bir telif hakkı veya maddi, manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.
Yarışma sonucunda 1. Seçilen eser dışındaki çalışmaların telif ve mülkiyet hakları tasarımcısının tasarrufundadır. Grafikerler.net ve Bitkisel.Net bu konuda herhangi bir hak iddia etmemektedirler.