1 - Eleştiriden farklı bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Ayrıca doz almıyorum.
2 - Benim bildiğim kamyon makası gri olur yeşil değil.
3 - Müşteriye beğendirmek extradan dilde gerektiren bir marifet olduğunu herkez bilir ama bu tasarı da hakkaten eğri oturup doğru konuşalım görsellik sıfır. Bir kere ürünler bir ahenk içerisinde olmalı. Gri kullanım mantıklı ama çorba olmuş sanki içindeki taneler sayılıyor.Kusura bakma reklamcı kardeş, beğenmedim ve beğendim diyen bir çok kişininde beğendiğini sanmıyorum. ama emeğine sağlık uğraştığın belli. Bana mailini yaz aynı ürünün farklı markasına yaptığım kataloğun crd sini göndereyim. Bir daha yap hal vereceksin bana.
bunun kamyon makası oldugunu kim söyledi
ayrıca firmanın 20 yıldır kullandıgı logosu yeşil logosunu ben tasarlamadım die balirttim kon başlıgında renklere gelince koyu tonlarda br gri ve yeşil logodan kaynaklanan renklerde sade bir katalog istediler ne çok gözterişli nede çok sade orta yollu bişey olsunlar dedi
oyuzden müşteri isteği dikakte alıanrak yapıldı bir çalışmamda daha belirttim en kralınıda yapsam burda begnemeyenler kendini begenmişlr herzaman çıakcaktır bu en iyisidir demiyorum ama herkesin göz zevki farklıdır oyuzden en kralıda olsa
egenmeyen oalcaktır burda önemli olan nedir herkesin begenmesi değil parayı verenin begenmesidir..
oda begendi allaha şükür ynai br sorun yok ve baskı yapıldı..
tşkelr yinede yorumların için..