Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

4 Sayfalık Broşür (katalog) Çelikyay

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
tşk ederim basıldıgı için iş işten geçmiş durumda şuan için :)

sonraki çalışmalarımda dikkate alırım..

karacagrafik

🌱Yeni Üye🌱
eline sağlık hoş olmuş ama fazla renkli değilde pastel renkler kullansan daha iyi olurdu diye düşünüyorum çünkü çalıışmayı yaptığın firma boyacı değil ama yinede görsel olarak benim fikrim daha iyi işler çıkartmak dileğiyle kolay gelsin sana

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ön kapakta yaptığınız yansımaların opacitiysini arttırın..

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
beyaz stroke kullanarak boğulmuş renkleri açabiliriz..
gölgelendirmede sorun var biraz daha oppozitesi düşürülebilir ve grandient şeklinde yumuşatılsa olabilir...
zemine şık soft çizgiler atılabilir

genel tasarım çok başarılı... ne tasarımlara yorum yapılıyor arkadaşımızın yaptığı baya iyi

yüreğine sağlık

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 - Eleştiriden farklı bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Ayrıca doz almıyorum.
2 - Benim bildiğim kamyon makası gri olur yeşil değil.
3 - Müşteriye beğendirmek extradan dilde gerektiren bir marifet olduğunu herkez bilir ama bu tasarı da hakkaten eğri oturup doğru konuşalım görsellik sıfır. Bir kere ürünler bir ahenk içerisinde olmalı. Gri kullanım mantıklı ama çorba olmuş sanki içindeki taneler sayılıyor.Kusura bakma reklamcı kardeş, beğenmedim ve beğendim diyen bir çok kişininde beğendiğini sanmıyorum. ama emeğine sağlık uğraştığın belli. Bana mailini yaz aynı ürünün farklı markasına yaptığım kataloğun crd sini göndereyim. Bir daha yap hal vereceksin bana.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
1 - Eleştiriden farklı bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Ayrıca doz almıyorum.
2 - Benim bildiğim kamyon makası gri olur yeşil değil.
3 - Müşteriye beğendirmek extradan dilde gerektiren bir marifet olduğunu herkez bilir ama bu tasarı da hakkaten eğri oturup doğru konuşalım görsellik sıfır. Bir kere ürünler bir ahenk içerisinde olmalı. Gri kullanım mantıklı ama çorba olmuş sanki içindeki taneler sayılıyor.Kusura bakma reklamcı kardeş, beğenmedim ve beğendim diyen bir çok kişininde beğendiğini sanmıyorum. ama emeğine sağlık uğraştığın belli. Bana mailini yaz aynı ürünün farklı markasına yaptığım kataloğun crd sini göndereyim. Bir daha yap hal vereceksin bana.

bunun kamyon makası oldugunu kim söyledi :)

ayrıca firmanın 20 yıldır kullandıgı logosu yeşil logosunu ben tasarlamadım die balirttim kon başlıgında renklere gelince koyu tonlarda br gri ve yeşil logodan kaynaklanan renklerde sade bir katalog istediler ne çok gözterişli nede çok sade orta yollu bişey olsunlar dedi :)

oyuzden müşteri isteği dikakte alıanrak yapıldı bir çalışmamda daha belirttim en kralınıda yapsam burda begnemeyenler kendini begenmişlr herzaman çıakcaktır bu en iyisidir demiyorum ama herkesin göz zevki farklıdır oyuzden en kralıda olsa
egenmeyen oalcaktır burda önemli olan nedir herkesin begenmesi değil parayı verenin begenmesidir..
oda begendi allaha şükür ynai br sorun yok ve baskı yapıldı..

tşkelr yinede yorumların için..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaw yoq birader berbat. Basit kullanışlı programlarda bile bundan daha güzelini, görselini yapabilirsin. Şaşırdım doğrusu bu tür bir tasarıya konu açmana. Yap şunu yeniden adam akıllı bir şeyde yapalım yorumumuzu okey.

Çalımalarda kötü yorum yapmak yerine yapılan yanlışları düzeltici yönde yorumlar yapsak yanlışlıların görülmesini sağlayıp doğruya yöneltebiliriz böyle ön yargılı konuşmanız beni çok şaşırttı lütfen emeğe saygı gösterelim.
Çalışmaya dönersek fena gözükmüyor fontlarda we opacityde ufak tefek sorunlar olsada üzerinde oyananırsa güsel şeyler çıkacagına eminim:smile: emeğine sağlık.

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Designgrafiker gayet yapıcı ve yardımcı şeyler yazmış.Tam olarak kastettiği bu muydu bilmiyorum ama arka plana net değil zaten gri ayarda siyah beyaz ve flu bir zemin atman yerinde olurdu.Hem de gri yine kalmış olacaktı.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaw yoq birader berbat. Basit kullanışlı programlarda bile bundan daha güzelini, görselini yapabilirsin. Şaşırdım doğrusu bu tür bir tasarıya konu açmana. Yap şunu yeniden adam akıllı bir şeyde yapalım yorumumuzu okey.

bencede eleştiriyi dozunda bırakalım her tasarım guzel olacak ödül alacak diye bişi yok arkadasımızı bi calısma yapmıs ve paylasmıs aynı paylasımı sendende bekleriz

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆

Arkadaşın hevesini kırmaya gerek yok bence. Emeğe saygı lütfen...

Ayrıca çalışman çok temiz ve hoş duruyor düzenli çalışmışsın. Emeğine sağlık.

mavideniz47

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gerçekten güzel bir çalışma.emeğine sağlık.sadece ön kapaktaki ürünleri tanıtımı için yaptığın yeşil kenarlık gözü yoruyor.gerisi çok hoş...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle güzel olmuş eline sağlık
yalnız dikkatimi çeken bişi oldu
2. Görselde sayfanın içine çizdiğin açık gri fonun sol üst köşesine ovallik vermeye çalışmışsın yamuk olmuş, corel draw da çizdiysen eğer bunu düzgün yapmanın bir yolu var , hemen söylim çizdiğin dikdörtgenin üstünden 2. Bir tane daha çizip ovalliği bu ikinci dikdörtgene verirsen , gayet düzgün olduğunu göreceksin;önceden bende yamuk yapardım ovallikleri ama çok basit bir yöntemi var paylaşmak istedim
eline sağlık..

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle güzel olmuş eline sağlık
yalnız dikkatimi çeken bişi oldu
2. Görselde sayfanın içine çizdiğin açık gri fonun sol üst köşesine ovallik vermeye çalışmışsın yamuk olmuş, corel draw da çizdiysen eğer bunu düzgün yapmanın bir yolu var , hemen söylim çizdiğin dikdörtgenin üstünden 2. Bir tane daha çizip ovalliği bu ikinci dikdörtgene verirsen , gayet düzgün olduğunu göreceksin;önceden bende yamuk yapardım ovallikleri ama çok basit bir yöntemi var paylaşmak istedim
eline sağlık..

tşk ederim denerim ovallik için...

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bi çalışma olmuş.. zaten müşteride begenmiş.. iyide bir seçim yapmış :) yansımalar biraz fazla kaçmış o kadar..

ellerine saglık..

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma olmuş gerçekten.Sarı şeritler biraz gözüme takıldı ama sonuçta tamamlanmış ,müşterinin beğendiği bir çalışma.Emeğine sağlık.

eternalist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.icradanihaleler.com
öncelikle ağır eleştirisi için afidanci arkadaşımızı kınıyorum. Bu çalışma berbat değil aksine benim ilk görüşte " vay be" dediğim bir çalışma. Gerçekten çok beğendim çalışmayı ellerine sağlık arkadaşım.