Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş bir çalışma. Fakat müşteriler zaten güzel olan hiç bir şeyi beğenmiyolar ben bunu anladım Müşteri istekleri insanın şevkini kırıyor malesef. Keşke herkez bizim gibi düşünebilse dimi
evet usta müşteriler kesinlikle güzel olan hiç bir şeyi beğenmiyorlar. bir tasarım yap gel diyor yapıyorsun gidiyorsun bu olmamış şuradı şöyle burası böyle diyorlarhakkaten hevesini kursağında bırakıyorlar insanın
cevap 2 yıl sonra gelmiş olsa da müşteriler hala aynı dostum
hoş bir çalışma. Fakat müşteriler zaten güzel olan hiç bir şeyi beğenmiyolar ben bunu anladım Müşteri istekleri insanın şevkini kırıyor malesef. Keşke herkez bizim gibi düşünebilse dimi
üstad sen işi çözmüşsün genelde orta derece iş beğeniliyor ne yazıkki buralarda aynı "kocaman yaz beyaz zemin olsun büyük büyük resimler koy" işin özü bu aslında
Fena değil ama biraz haklı müşteri...yazılar sıkışmış sağ tarafta...kırmızı gölgeler bencede rahatsız ediyor, logo daha büyük ve sağ altta ayrı bir rengin üzerinde olabilirdi çok zayıf kalmış...birde fotoğraf seçimi yanlış sanki, oteli anlatmaya yeterli değil. Bence kapakta otelin komple görüntüsü olmalıydı ( gibi )...iyi çalışmalar.
şu klasik çizgiler dışında bir tasarım yaparsan daha çok farklılık gösteren tarzda ...bu tasarım daha çok kopya gibi ve aşırı basit..sen olsan beğenirmiydin...üzgünüm daha iyilerle bekleriz.