Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazı tipi konusuna katılıyorum... o tip naif çiçekler, eğrilerin arasında oldukça hantal duruyor. Biraz tipografi üzerine yoğunlaş derim. Evet bence de kötü bir iş ancak piyasadaki bir çok işten de iyi olduğu söylenmeli... Yılma devam et diyorum...
ben biraz acemiyim ama izin verirseniz ben de birşeyler söylmek istiyorum.öncelikle bazı arkadaşların dediği gibi kırmızı gölgeler çok fazla ayrıca siz sıralı yada uyumlu olmasını istemiş olabilirsiniz bilmiyorum ama ilgi çekici bir çalışma olmamış aslında kırmızı fon güzel bir fikir tabi ki doğru uygulanırsa başarılar diliyorum emeğine sağlık...
Arkadaşlar bu konunun açılmasının üzerinden 1 yıl geçmiş.Üzerinden uzun süre geçen konuları güncelleyip yeni konu açarak yorum ve eleştiri bekleyen arkadaşlara haksızlık yapmayalım lütfen.
kardeş müşteriye iş beğendirmek deveye hendek atlatmaktan daha zor. çok başarılı bir çalışma şüphen olmasın ama kapağı belki değişik birşey yapabilirdin.
eğer müşteri sade zevkli bir insansa veya konumu bunu götürüyorsa tabiki beğenmez, bu tasarım yerine göre beğenilir, ama kurumsal olarak veya amacına göre olduğunu düşünürsek tasarımda çiçekler abartılmış, aslında konsept fena diil, çok abartılı çalışmışsın, emeği,ne sağlık başarılar...
İlk bakışta güzel gözüksede amacına uygun olmamış. Bence burda beğenilmeyen çalışmadan ötürü müşterinin firmasının hiç gözükmemesi. Sen müşteriye desenlerle yığılı bir broşür yapıp müşterinin firmasını mümkün mertebe az göstermeye çalışmışsın gibi bir havası var. Ben bunun bir Bir Hotel brüşürü olduğunu ancak yazıları okuyunca anladım. Binanın dış resmi hiç yok mu? Bence biraz daha görselleri sade daha çok firmayı ön palana çıkaran bir çalışma yaparsan daha iyi olur.
Arkadaşlar ! Çalışma 2008 yılının 6 ncı ayında hazırlanmış ve beğenilmemiş. Üzerinden tam bir buçuk yıl geçmiş. Ayrıca çalışmayı hazırlayan arkadaşımız en son 7 ay önce siteye giriş yapmış. Dolayısıyla yapılan yorumları okuma durumu söz konusu değil Sizce hala üzerinde yorum yapmaya gerek var mı?
Resimle ile üst kısmı ayırmak için kullandığın şu çiçekli çizgiler sıra dağlar gibi duruyor. Ve aşırı bir süsleme var üzerlerinde sanki. O kısım daha sade olsa daha güzel olacakmış sanırım.