Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Beğenilmeyen broşür çalışmam ( hotel )

kanvegul

🌱Yeni Üye🌱
dal motiflerini hangi programda nasıl verdiğini anlatabilirmisin acaba ben daha yolun başındayım ve her bilgiye ihtiyacım var teşekkürler şimdiden

Mirliva

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmanız çok iyi, tebrikler.

Fakat o otel/hotel/motel'in sahipleri, üçüncü kişiler farkındalık isteyebilirler.
Biraz normların dışına çıkmanız gerektiğini düşünebilirler. Çünkü çalışmanız her otel/motel/hotel için artık Default konuma gelmiş.

Emek verilen herşeyin özellikle emeğinin arkasındaki emekçilerin sanatı büyüktür.

Selamlar, sevgiler,
Mirliva.

günce1

🌱Yeni Üye🌱
götüntü olarak iyi ancak yazılar acıklamalar cok amatör olmuş,daha gerçekçi orjinal kelimeler kullan...yazı tipini değiştir güzel olucak...

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel olmuş :) üzülme len laz olan benim beğenmeyen onlar :D

filafi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kolay kullanılırlık amacından uzaklaşmış.. göz yoruyor.. verilmek istenene odaklaşmayı zorlaştırıyor.. daha sade ve moder çalışmalısın bence

disconnecting

🌱Yeni Üye🌱
genelinde hoş bir çalışma, ama her sayfada aynı dal figürünü kullanman gözü biraz yoruyor.

(Sayfaların üst tarafındaki tram dallar)

trayel

🌱Yeni Üye🌱
Her bölümde sarp beldesiyle ilgili bi açıklama yapman hoş olmamış.. Çok fazla kırmızı kullanmışsın çalışmayı boğmuş.. tel faks ve web adresinin yazım yeri doğru değil ortaya yazmısın daha kenara köşeye sade bı biçimde yazabilrdin..

minur77

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun emek verdikten sonra menfi yanıt almak insanın şevkini kırıyor bunu hepimiz yaşamışızdır.

Sanırım kırmızı otelin kurumsalı bu yüzden onun üzerinde bu kadar yoğun durdun.
ben karakterdede bir problem göremiyorum o da sanırım otelin logosunun karakteri.
değişik karakter kullanılabilirmiydi elbette ama o kadar büyük bir sorun olarak görmüyorum.
Başkasının emeğine yorum yapmak kolay inşallah alınmazsın ama keşke orta resimde merdiven yerine otelin havuzu veya otelin dış mekan resmini kullanabilirdin. Aynı kırımda üst üste sarp otelin üzerinde durmasaydın daha akıcı olurdu ama Bence en önemli problem estetikten ziyade adres kısmı kırıma çok yaklaşmış.

Eğer haddimi aştıysam affola ben ne hatalar yapıyorum :)

Saygılarımla,

baturbey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla guzel bı çalışma ama nıe begenılmemıs okadarda kotu degıl elıne saglık.....

sedaa-_kc

🌱Yeni Üye🌱
aslın hoş ama çok abartılı gibi geldi bana yani biraz gözü yoruyo daha net hale getırırsen eminimki hoş bir çalışma olur ;)

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence güzel olmuş fakat; gri desenlerde ortada kullandığın Templatenin uzantılarından kullansaydın dahamı göze hoş gelirdi diye düşünüyorum. Opacity değerinide 10-15 gibi olsa. Templatenin renginide daha bi altın rengine yakın olsa yada 50 değerinde bir gri olabilir. Sadece fikir. İyi çalışmalar emeğine sağlık...

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
motiflerin altındaki kırmızılık görüntüyü gölgelemiş

!!Beyza!!

🌱Yeni Üye🌱
bencede kırmızı renk resimleri çok boğmuş ve yazılar sade kalmş , bunların üzerinde biraz değişiklik yaparsan daha güzel olabilir :)

rpnzl

🌱Yeni Üye🌱
bence otel broşüründen çok mobilyacı yada mefruşat broşürü gibi olmuş sanki. oteller genelde daha sade ama şık olanı beğenir. güzel olsun diye uğraşmışsın ama malesef feci başarısız olmuş bence :(

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
yalnız şunnu anlamadım odalarımızda diyo otopark diyo ? :D

flashyal

🌱Yeni Üye🌱
bu deseni daha doğrusu bruşür ü çok kereler gördüm ben.yani üzgünüm ama orjinal değil.bizim için tasarım yaparken de en önemli özelliğin orjinallik olması gerekiyor.