Arkadaşlar...
Yalova grubumuzun düzenlediği ve bizlere ev sahipliği yaptığı ve Yalova’dan olmasak ta bizleri sanki yıllardır birlikteymişiz gibi sıcaklıkları ile karşılayan tüm arkadaşlarımıza şahsım adına teşekkür ederim.
Selim in yağmur altında kimse buluşma yerini bulamayıp ıslanmasın diye beklemesi gerçekten ne kadar fedakâr bir arkadaşımız, kardeşimiz olduğunun da bir göstergesidir. Öncelikle Selim arkadaşımıza böylesine güzel bir günü düzenleyip daha önce hiç tanışmayan birçok arkadaşımızı bir araya getirdiği için teşekkür ederim.
coollife tüm üyeler bize zaman ayırıp o güzel anları ölümsüzleştirdiğin için ne kadar teşekkür etsek az gelecektir. Fakat umarım birlikteliğimiz sadece Yalova organizasyonu ile ilgili sınırlı kalmaz ve bu güzel katılımının devamı sürekli olur. Tekrar teşekkür ediyorum.
Yönetim ekibinden Selim i yalnız bırakmayıp bizlerin yanında olan Hatice, casmin, Bulut, hengame arkadaşlarımıza ise destekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Toplantının son bölümünde konuşmama izin veren tüm üyelerin beni sabırla ve dikkatle dinledikleri için ayrıca teşekkür ederim. Konuşmam sırasında konuşmayı bir demeç gibi değil de daha çok sohbet gibi götüren
SirOfAngels ,
oBİwAN ,
tirEdsOuL ve diğer tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Buluşma ile ilgili anket yapılmadı fakat bunun sebebi Gökhan ile ortak aldığımız bir karar ile anketleri toplantıya katılan arkadaşlara ilgili sayfa hazırlanınca gönderilip elektronik yani internet vasıtası ile dijital bir platformda hazırlarsak sonuçlarında daha kolay çıkarılabileceği düşüncesi ile hareket ettiğimiz içindir.
Toplantı, Yalova için bir ilk olduğunda aynen diğer illerde de olduğu gibi tanışma ve bir birimizi daha iyi anlayabilme yolunda atılmış bir adım olsa da ben yine kendimi tutamayıp sorulan her soruya cevap vermemle son bulmuştu. Aslında bıraksanız daha birçok konuya da değinecektim ama vakit geç olmaya başlayınca hepimizin dönmesi gerektiği düşünülerek bu güzel organizasyonda mutlu son ile ayrıldık.
Gönül isterdi ki daha çok saatler birlikte olalım. Fakat bizim vasıtamız gece 00:00 çanları çaldığında balkabağına dönüştüğünden bir an önce yola çıkmak için hareket etmeliydik.
Toplantıya katılan ve ismini yukarıda yazamadığım tüm arkadaşlarıma da özellikle teşekkür ediyorum.
Nice güzel organizasyonlara böyle başarılı imzalar atacağımızın inancı ile...
İyi forumlar.