Toplantıya katılan ve toplantı organizasyonunu düzenleyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.
benim için çok keyifli bir gündü... bir ara Kasta ile kendimizi tutamayıp şen kahkahalarımızla ortalığı inletmiş olmanın verdiği rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum ama ne yapalım biz çok eğlendik umarım toplantıya katılan herkes bizimle aynı düşüncededir... tanıdıklarımızın yanında yeni arkadaşlarla da tanışmış olmanın verdiği mutlulukla katılımda bulunan arkadaşlarımıza, ev sahibimiz Mr. Mercano'ya ve yönetime teşekkür ediyorum...
Toplantıda neler gördüm...
Bu güzel topluluğa ve siteye yaraşır, işinin ehli, sıfatlarını taşıyabilen nitelikte, sorumluluklarını bilen, tecrübeli ve özverili yöneticiler gördüm... Site emin ellerde...
Onlarca sanal kişiliği biraraya getirerek sanallığı gerçekliğe dönüştürebilecek bir birliktelik gücü gördüm...
"Hayatımın bir parçası, hatta ailem" diye nitelendirdiği grafikerler.net topluluğunu mükemmel şekilde ağırlayan Mr.Mercano ve Yalovalı diğer arkadaşları gördüm, teşekkürler...
Memleketinin soğukluğuna inat sımsıcak Kasta'yı, gülüşüyle ortamı neşelendiren Ambrossia'yı, etraflarına pozitif enerji yayan Bulut'u ve Hatice'yi, ikramda kusur etmeyen Mercano'yu (!) , fikir ve düşünceleriyle bu sitenin ve felsefesinin bir adım öteye taşınabilmesi için katkıda bulunmaya çalışan Volkan'ı, Gökhan'ı, Casmin'i, obiwan'ı, HasanMutlu'yu, tiredsoul'u, MissGraphic'i ve adını sayamadığım insanları gördüm...
Birçoğunun gerçek hayatta ilk kez biraraya geldikleri halde sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimi davranışlarına tanık oldum...
Grafikerlerin ve oluşturduğu topluluğun ayrıcalıklı, elit, sıradışı ve nitelikli olduğunu bir kez daha benimsedim... Ve daha sayfalarca yazabileceğim güzellikler gördüm...
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...
Tanıştığıma ve toplantıya katıldığıma gerçekten memnun oldum... Nice toplantılarda görüşmek dileğiyle...
Saygılarımla
Not: Kasta sözlüğe ihtiyacın yok, bir mesaj kadar uzağındayım
Konuşmalarınızdan belli oluyor ki gerçekten sıcak ve eğlenceli bir buluşma olmuş grafikerler.net ailesi olarak...orda olmayı isteyenlerden biride bendim:S...sizin adınıza iyi geçmesine sevindim
Umarım grafikerler.net olarak daha da güzel toplantılara imza atıcaz...Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum yine büyük bir katılım ve harika bir toplantı olmuş, bunu fotoğraflarla daha da iyi anlıcaz; ama konuşmalardan bile çıkarmak zor değil
bir gün olacak sende bizim yanımızda olursun:angel:
ama toplantı hatırlarak hala gülüyorum
Kübra, valla çok özür dilerim:utann: o masayi da sabitlemek lazımdı sonunda da SEN bağırınca korktum) çok şekersin:angel:
Kübra, valla çok özür dilerim:utann: o masayi da sabitlemek lazımdı sonunda da SEN bağırınca korktum) çok şekersin:angel:
özür dile tabi kızı duvara yapıştırdın orada masayı son anda tuttuk da öyle kurtardık kızı
ehehehe:utann: Mercanoya laf yetiştiriyim derken bir yanda düşmeyim diye...masayi ittiyorum fark etmedım bir kulağımda Sir değer kulağımda sen acayip acayip sesler çıkartmayi başladınız bende döndüm baktım ne oluyoruz diye baktım ki kübra masum masum bana bakıyor : '' ne olur üzerine çek şu masayi'' diye bakışı vardı :utann::utann:
Sir, ne yapiyim:utann: bana geldin:angel: yer çok var:angel:
özür dile tabi kızı duvara yapıştırdın orada masayı son anda tuttuk da öyle kurtardık kızı
:crying: üzüleyimm mi?
:rofl: sevineyim mi ben anlamadım?
Sizin ve forumumuz adına sevinsem çok daha iyi olucak sanırım. Siz ordayken ben gelişmeleri duymak için sürekli geldim gittim belki sıkılan olurda buralara yolu düşer diye ama nerdeeee fırsat olsa orda yatıya kalcakmışsınız yani
üzülmek yok her şeye kendi kısmetı var:kiss1:
yaaa kastaaaaaa :crying: o zaman ben kısmetsiz mi oluyorum? O kadar heves ettik gelemedik zaten öyle demeee :angel::angel:
Hem hani fotoğraflarınız nerde
Blue, yok bir daha çok uslu durucağım