Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BURSA – İZMİT – İSTANBUL - YALOVA (Ortak Toplantı)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Gelmeyenler (listenin başına kendimi koyuyorum ) bu güzel bardağı mı kaçırdı? :)
Kim bilir daha neler kaçırdık? :sweating:

Gelememiş olsamda bu hoş organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
dsc00516fu0.jpg

Toplantıya katılan ve toplantı organizasyonunu düzenleyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

afişe baaaaak:angel: çok güzel bir afiş Yalova da 'Redline' kapısına çok yakıştı:party:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
benim için çok keyifli bir gündü... bir ara Kasta ile kendimizi tutamayıp şen kahkahalarımızla ortalığı inletmiş olmanın verdiği rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum :p ama ne yapalım biz çok eğlendik :D umarım toplantıya katılan herkes bizimle aynı düşüncededir... tanıdıklarımızın yanında yeni arkadaşlarla da tanışmış olmanın verdiği mutlulukla katılımda bulunan arkadaşlarımıza, ev sahibimiz Mr. Mercano'ya ve yönetime teşekkür ediyorum...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
benim için çok keyifli bir gündü... bir ara Kasta ile kendimizi tutamayıp şen kahkahalarımızla ortalığı inletmiş olmanın verdiği rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum :p ama ne yapalım biz çok eğlendik :D umarım toplantıya katılan herkes bizimle aynı düşüncededir... tanıdıklarımızın yanında yeni arkadaşlarla da tanışmış olmanın verdiği mutlulukla katılımda bulunan arkadaşlarımıza, ev sahibimiz Mr. Mercano'ya ve yönetime teşekkür ediyorum...

:D deniz ötöbüsünde gülmeye başlayınca milet bana ters ters bakmayi başladı:D:D:D :utann:

demek ki bunun için sen benden kaçtın:p

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Toplantıda neler gördüm...

Bu güzel topluluğa ve siteye yaraşır, işinin ehli, sıfatlarını taşıyabilen nitelikte, sorumluluklarını bilen, tecrübeli ve özverili yöneticiler gördüm... Site emin ellerde...

Onlarca sanal kişiliği biraraya getirerek sanallığı gerçekliğe dönüştürebilecek bir birliktelik gücü gördüm...

"Hayatımın bir parçası, hatta ailem" diye nitelendirdiği grafikerler.net topluluğunu mükemmel şekilde ağırlayan Mr.Mercano ve Yalovalı diğer arkadaşları gördüm, teşekkürler...

Memleketinin soğukluğuna inat sımsıcak Kasta'yı, gülüşüyle ortamı neşelendiren Ambrossia'yı, etraflarına pozitif enerji yayan Bulut'u ve Hatice'yi, ikramda kusur etmeyen Mercano'yu (!) :D, fikir ve düşünceleriyle bu sitenin ve felsefesinin bir adım öteye taşınabilmesi için katkıda bulunmaya çalışan Volkan'ı, Gökhan'ı, Casmin'i, obiwan'ı, HasanMutlu'yu, tiredsoul'u, MissGraphic'i ve adını sayamadığım insanları gördüm...

Birçoğunun gerçek hayatta ilk kez biraraya geldikleri halde sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimi davranışlarına tanık oldum...

Grafikerlerin ve oluşturduğu topluluğun ayrıcalıklı, elit, sıradışı ve nitelikli olduğunu bir kez daha benimsedim... Ve daha sayfalarca yazabileceğim güzellikler gördüm...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

Tanıştığıma ve toplantıya katıldığıma gerçekten memnun oldum... Nice toplantılarda görüşmek dileğiyle...

Saygılarımla

Not: Kasta sözlüğe ihtiyacın yok, bir mesaj kadar uzağındayım :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Toplantıda neler gördüm...

Bu güzel topluluğa ve siteye yaraşır, işinin ehli, sıfatlarını taşıyabilen nitelikte, sorumluluklarını bilen, tecrübeli ve özverili yöneticiler gördüm... Site emin ellerde...

Onlarca sanal kişiliği biraraya getirerek sanallığı gerçekliğe dönüştürebilecek bir birliktelik gücü gördüm...

"Hayatımın bir parçası, hatta ailem" diye nitelendirdiği grafikerler.net topluluğunu mükemmel şekilde ağırlayan Mr.Mercano ve Yalovalı diğer arkadaşları gördüm, teşekkürler...

Memleketinin soğukluğuna inat sımsıcak Kasta'yı, gülüşüyle ortamı neşelendiren Ambrossia'yı, etraflarına pozitif enerji yayan Bulut'u ve Hatice'yi, ikramda kusur etmeyen Mercano'yu (!) :D, fikir ve düşünceleriyle bu sitenin ve felsefesinin bir adım öteye taşınabilmesi için katkıda bulunmaya çalışan Volkan'ı, Gökhan'ı, Casmin'i, obiwan'ı, HasanMutlu'yu, tiredsoul'u, MissGraphic'i ve adını sayamadığım insanları gördüm...

Birçoğunun gerçek hayatta ilk kez biraraya geldikleri halde sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimi davranışlarına tanık oldum...

Grafikerlerin ve oluşturduğu topluluğun ayrıcalıklı, elit, sıradışı ve nitelikli olduğunu bir kez daha benimsedim... Ve daha sayfalarca yazabileceğim güzellikler gördüm...

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

Tanıştığıma ve toplantıya katıldığıma gerçekten memnun oldum... Nice toplantılarda görüşmek dileğiyle...

Saygılarımla

Not: Kasta sözlüğe ihtiyacın yok, bir mesaj kadar uzağındayım :)

yine desten yazdın:D sayfa açılınca anam dedım nasıl ben bunu okuyucağım:))

neden yokmuş? benim eksiklerim ne:p

Teşekkür ederim

yok şaka maka değil, tüm bana yakın insanlara burada grafikerler.net'te tanadım için MUTLUyüm (...:p çok hoşuma gittı için... anlayan anladı o özel:utann:) bana yardım edenlere benden grafiker yapanlara, zor zamanlar bana destek verelere, beni güldürenlere......... çok çok çok teşekkür ederim....

yine çenem düştu:p

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuşmalarınızdan belli oluyor ki gerçekten sıcak ve eğlenceli bir buluşma olmuş grafikerler.net ailesi olarak...orda olmayı isteyenlerden biride bendim:S...sizin adınıza iyi geçmesine sevindim:)

Umarım grafikerler.net olarak daha da güzel toplantılara imza atıcaz...Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum yine büyük bir katılım ve harika bir toplantı olmuş, bunu fotoğraflarla daha da iyi anlıcaz; ama konuşmalardan bile çıkarmak zor değil :p:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Konuşmalarınızdan belli oluyor ki gerçekten sıcak ve eğlenceli bir buluşma olmuş grafikerler.net ailesi olarak...orda olmayı isteyenlerden biride bendim:S...sizin adınıza iyi geçmesine sevindim:)

Umarım grafikerler.net olarak daha da güzel toplantılara imza atıcaz...Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum yine büyük bir katılım ve harika bir toplantı olmuş, bunu fotoğraflarla daha da iyi anlıcaz; ama konuşmalardan bile çıkarmak zor değil :p:)

bir gün olacak sende bizim yanımızda olursun:angel:

ama toplantı hatırlarak hala gülüyorum:D

Kübra, valla çok özür dilerim:utann: o masayi da sabitlemek lazımdı:D sonunda da SEN bağırınca korktum:)) çok şekersin:angel:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir toplantı olduğu konuşmalarınızdan belli arkadaşlar. Şimdi ben sabısızlıkla fotoğrafları bekliyorum. :smile:

♾️Grafik Gurusu♾️

Kübra, valla çok özür dilerim:utann: o masayi da sabitlemek lazımdı:D sonunda da SEN bağırınca korktum:)) çok şekersin:angel:

özür dile tabi :) kızı duvara yapıştırdın orada :D masayı son anda tuttuk da öyle kurtardık kızı :giggle:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

İnşallah, geniş bir katılım ile bir daha ki büyük buluşmada sizinle olmayı çok isterim...:angel:Bu gülücüklerinizi(mutluluğunuzu) o toplantıda da görmek isteriz...:)Şimdi fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz:p
----
*Kübra gibi ufak bir kaza yaşamam ama değil mi?:D:p

Son düzenleme:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Kasta, kübrayı annesi eve kabul etmemiş, daha doğrusu tanımamış, sen kızı ezince annesi benim böyle YASSI bir kızım yok demiş:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
özür dile tabi :) kızı duvara yapıştırdın orada :D masayı son anda tuttuk da öyle kurtardık kızı :giggle:

ehehehe:utann: Mercanoya laf yetiştiriyim derken:D bir yanda düşmeyim diye...masayi ittiyorum fark etmedım:D bir kulağımda Sir değer kulağımda sen:D acayip acayip sesler çıkartmayi başladınız:D bende döndüm baktım ne oluyoruz diye:D baktım ki kübra masum masum bana bakıyor : '' ne olur üzerine çek şu masayi'' diye bakışı vardı:D :utann::utann:

Sir, ne yapiyim:utann: bana gelsin, yer çok var:angel:

Not: ay çok smile kullandım.. ama ifadesiz bu olay analtılmaz ki:D:D:D

♾️Grafik Gurusu♾️
ehehehe:utann: Mercanoya laf yetiştiriyim derken:D bir yanda düşmeyim diye...masayi ittiyorum fark etmedım:D bir kulağımda Sir değer kulağımda sen:D acayip acayip sesler çıkartmayi başladınız:D bende döndüm baktım ne oluyoruz diye:D baktım ki kübra masum masum bana bakıyor : '' ne olur üzerine çek şu masayi'' diye bakışı vardı:D :utann::utann:

Sir, ne yapiyim:utann: bana geldin:angel: yer çok var:angel:

e ne yapalım kübra'nın hayatını kurtarmaya çalışmakla meşguldük... iyi ki karşında ben yokmuşum... böcek gibi ezerdin beni :D sonra forumda kakalak gibi dolanırdım :D:D:D

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:crying: üzüleyimm mi?
:rofl: sevineyim mi ben anlamadım?
Sizin ve forumumuz adına sevinsem çok daha iyi olucak sanırım. Siz ordayken ben gelişmeleri duymak için sürekli geldim gittim belki sıkılan olurda buralara yolu düşer diye:D:D ama nerdeeee fırsat olsa orda yatıya kalcakmışsınız yani :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

:crying: üzüleyimm mi?
:rofl: sevineyim mi ben anlamadım?
Sizin ve forumumuz adına sevinsem çok daha iyi olucak sanırım. Siz ordayken ben gelişmeleri duymak için sürekli geldim gittim belki sıkılan olurda buralara yolu düşer diye:D:D ama nerdeeee fırsat olsa orda yatıya kalcakmışsınız yani :)

üzülmek yok;) her şeye kendi kısmetı var:kiss1:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
üzülmek yok;) her şeye kendi kısmetı var:kiss1:

yaaa kastaaaaaa :crying: o zaman ben kısmetsiz mi oluyorum? O kadar heves ettik gelemedik zaten :( öyle demeee :angel::angel:
Hem hani fotoğraflarınız nerde :D görmeden inanmak istemiyorummm :D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yaaa kastaaaaaa :crying: o zaman ben kısmetsiz mi oluyorum? O kadar heves ettik gelemedik zaten :( öyle demeee :angel::angel:
Hem hani fotoğraflarınız nerde :D

:S aaa öyle demek istemedım ki:S demek istediğim bir daha ki toplantıda daha da zevkli olacak... ama benim oturduğum masayi sabitlenin:D:D:D gülmekten düzgün fotoğraf çekemedık:S

Ambrosia, aa aşk olsun, kıyamam ben sana... zaten çok utanıyorum:emo1: kübrayi sıkıştırdığım için...

Blue, yok bir daha çok uslu durucağım:p

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki öyle olsun bakalım :D
Fotoğrafları görmedende inanmam ayrıca. Buarada olurda denk gelirsek (ki işallahh kasta çok isterim) bende uzak dur. Beni sıkıştıranlara karşı ayrı bir ilgim var :D:D:D:D