Toplantıda neler gördüm...
Bu güzel topluluğa ve siteye yaraşır, işinin ehli, sıfatlarını taşıyabilen nitelikte, sorumluluklarını bilen, tecrübeli ve özverili yöneticiler gördüm... Site emin ellerde...
Onlarca sanal kişiliği biraraya getirerek sanallığı gerçekliğe dönüştürebilecek bir birliktelik gücü gördüm...
"Hayatımın bir parçası, hatta ailem" diye nitelendirdiği grafikerler.net topluluğunu mükemmel şekilde ağırlayan Mr.Mercano ve Yalovalı diğer arkadaşları gördüm, teşekkürler...
Memleketinin soğukluğuna inat sımsıcak Kasta'yı, gülüşüyle ortamı neşelendiren Ambrossia'yı, etraflarına pozitif enerji yayan Bulut'u ve Hatice'yi, ikramda kusur etmeyen Mercano'yu (!)

, fikir ve düşünceleriyle bu sitenin ve felsefesinin bir adım öteye taşınabilmesi için katkıda bulunmaya çalışan Volkan'ı, Gökhan'ı, Casmin'i, obiwan'ı, HasanMutlu'yu, tiredsoul'u, MissGraphic'i ve adını sayamadığım insanları gördüm...
Birçoğunun gerçek hayatta ilk kez biraraya geldikleri halde sanki yıllardır tanışıyormuşçasına samimi davranışlarına tanık oldum...
Grafikerlerin ve oluşturduğu topluluğun ayrıcalıklı, elit, sıradışı ve nitelikli olduğunu bir kez daha benimsedim... Ve daha sayfalarca yazabileceğim güzellikler gördüm...
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...
Tanıştığıma ve toplantıya katıldığıma gerçekten memnun oldum... Nice toplantılarda görüşmek dileğiyle...
Saygılarımla
Not: Kasta sözlüğe ihtiyacın yok, bir mesaj kadar uzağındayım