kişisel olmadığının elbette ki farkındayım. ama bir daha uyarılmayacaksınız demek için, sanırım yazdıklarımın daha ağır olması gerekirdi. (benim düşüncem)
alıntı yaparken kimden alıntı yaptığımı unutmuşumdur. o konu için kusura bakmayın..
2 meslektaş ikiside harika biri okullu biri alaylı. bu konuma göre seçim yapmam.
farzı misel işe alacaksam hangisinin portfoyu daha iyi ve ona göre değişen kriterlere bakarım. (müşteri ilişkilerinden tutun. çalışma düzenine kadar)
iş vereceksem yani birinden birine iş yaptıracaksam da okullu yada alaylı konumuna bakmam elindeki işe bakarım....
bir dip not daha. açılan konunun başlığı ve mesajı uslup olarak doğrumudur sizce..daha farklı bir şekile yazılamazmıydı?
Ben yazdiginiz maddelere made numaraları ile açiklama yazıyorum.
1. Grafik tasarım bölümleri özel yetenek sinavi ile öğrenci alır...Yanı seçerek bilinçli bir öğrenci alimi vardır. Yoldan geçen herhangi birisi okula giremiyor ne yazzik ki...
2. Son dönemde grafik eğitimi alan insanlar alayli insanlar tarafından saldıraya uğruyorlar. Siz alayliların küçük görüldügünü düşünüyorsunuz. Fakat tam tersi söz konusu. Bu site üzerinde oldukça çok görüyorum...Oukladan yeni mezun birisinini hemen önünü kaaptiyorsunuz. Yeni mezun kişilere zamen vermiyorsunuz. Çok okkulu gördük hiç birşey biliyor diyorsunuz... Yeni mezunun tecrübe kazanması ne yazikki kurs mezunları ile tıkanıyor.
3. Grafik eğitimi almadan sektor içinde başarı göstermiş ve başarı göstermememiş iki tür alayli biçimi var. Gerçek olanlarına saygi duyuyorum. Grafiker olduklarını sananlara ise meselgime zarar verdikleri için üzülerek bakıyorum.
4. Alaylı olmayı savuranak gençlere kötü örnek oluyorsunuz.Evet buna karakter bozukluğu diyebiliriz...Çünkü egitimin kötü bir yanı olamaz...
5. Bu devlet, bir okul açmış .İsmide Güzel San. Fak...
Evet sinirliyim.
Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur. Cümlemi tekrarliyorum. Sinirlendigim nokta budur...
İnsahlar 4 yil zaman, emek ve para harciyorlar... Siz ve size benziyenlerde anlamsız bir savaşin içinde...Doğru bi tane israrınız anlamsız...
peki bu devletin açtığı okulun o bölümünün aylık harç gideri ne kadar ve ortalıkta dolaşan torpil söylentilerine ne demeli. okumak şanstır diyorum ama şöyleki okulu okuyabilmek için şanslar ardı ardına açılmıştır. alilesine yada kendisine. azmedim çalışıp didinip okuyanlarda var yok değil. ama genelde parası olan bu ülkede okuyup okullu oluyorlar. burda alaylılar okulluları eziyordur ama dışarda tam tersi olduğunu biliyorum. (ezme konusu aslında küçük görme olarak değiştirmek istiyorum)
Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur.
bu konuda haklısınız sonuna kadar. ama okumamışta alaylı olupta bu piyasadasınız demeye de kimsenin hakkı yoktur.
asabiyetten sinirden söylenmiştir umarım..
burda 2 taraf gibi olduk. okullular alaylılar. okullu yada alaylı olmak herkezim kendi sorunudur. ama nedense insanın doğasında olan birşey.