Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cahil grafiker! okumadan grafiker olunur mu? okumamış bir insan grafiker olabilir mi?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
yazdıklarımla açtığım konularla benim bu işte yeni olup olmadığıma kanaat getirmenize şaşırdım. (yenimiyim acaba aslında evet yeniyim çünkü her gün yeni bişey öğrendiğime göre yeniyim. hiç bişey öğrenmeden öğrenmek istemeden çalışmıyorum hiç olmazsa)

muhattap olduğum kişilerin sorumlu, operator, moderator olmaları neyi değiştirir. düşüncelerimi söyleyemezmiyim(kendi uslubumla). susmalımıyım, inceden tartışmalara bile giremiyorsanız nema problema ...

ama ne olursa olsun okullu alaylı mevzusunda okullular alaylıları ezmeyi seçer....
10 sene öncede aynısını söylüyordum
şimdide
10 sonrada aynısını söylerim
bu sadece grafikerlik mesleğinde değil tüm diğer mesleklerde geçerlidir..

"Muhatab olduğunuz kişilerin kim olduğu" forumda ki yetkileri ile alakalı bir durum değildir. Bence öncelikle bu meslekte ki ismi bilinir kişileri öğrenmeye başlamanız sizin açınızdan benceçok daha iyi olacaktır. Çünkü yukarıda cevap verdiğiniz kişilerden birisi bu meslekte ismini çok iyi derecede duyurmuş kişilerdendir.

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sizler kendinizinde belirtigi gibi hasbel kader grafiker olmuş kişilersiniz sanırım...
Okumadan bu meslegi yapiyor olmanız büyük sans ve bu sanşınızın kiymetini bilin. Okula giden insanlarida aşalayip dalga geçmeyin. Burdan bakınca ayıbınız kötü gözüküyor. Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur. Kimin ne oldugunu kimse bilemez. Belirleyen kişide olamaz... Siz okullu degilsiniz diye ben size dil uzatmiyorum. Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum. Siz okuyamadınız diye böylesi yanlış bir savunu yakalamış olabilirsiniz... Yeni gelen nesile kötü örnek olduğunuzun lüten farkına varin ve yetişen genç dostlarımıza eğitim alması gerektigini söyleyip doğru yöne kanalize ediniz... Gerçek doğrular sizlerin bireysel yanlışlarınız olmasın...Komik durmasının ötesinde basit gözüküyor

bu yazıdaki dikkatime çeken noktalar
1)
Okumadan bu meslegi yapiyor olmanız büyük sans ve bu sanşınızın kiymetini bilin...demek nedemek ??? bu işi şansa yapıyoruzda okullu olanlar okudukları okulu şansa değilde başka bişeylemi okudular.(şans = kader) onlarında ayağına okuma şansı gelmiş asıl onlar bunun kıymetini bilmemiler...
2)
Okula giden insanlarida aşalayip dalga geçmeyin çoğul konuşmakta yanlış bişeydir. yine ve tekrar söylem isterim genelde (herkes için geçerli olmasada çoğu için geçeridir) okullular alaylıları bu işin bi alt basamağında görürler ne kadar iyi iş çıkarsalarda...
3)
Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum piyasada var olmak nedemektir??? peki var olunmayı kabullenmek ne demektir. bunlara takılı kaldım.
4)
genç dostlarımıza kötü örnek olanlar. bu işi yapan karakteri biraz bozuk olanlardır sanırım. bunları okuyupta kötü örneklemeye maruz kalmazlar bence. onlar yeni şimdiki nesil herşeyi daha iyi kanalize edip doğruyu yanlışı ayırt edebilecek durumdalardır. kötü örnek değilde iyi şekilde empoze edip moral vermek gerek. alaylı yada okullu ikiside kendisini geliştirmedikçe bi cacık olmaz kimseden.
5)
Gerçek doğrular sizlerin bireysel yanlışlarınız olmasıngerçekler doğrular yani bunlar hepsi görecelidir. herkezin doğrusu kendine göre şekillenir. kimin doğrusunun yanlış kiminki doğru olduğuna kim karar veriyor. bir hakem mi var bu hayatta çizgileri belirleyenler kim.?

bunlar beni rahatsız eden noktalardı.
yani şimdi bu meslekte harika yerlere gelmiş kimselerin daha ağır başlı olmaları gerekmezmi böyle gereksiz mevzularda hiddetlenmelimi. çünkü bu yazıda aşırı bir asabiyet söz konusu.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz yeni nesil in böyle olduğunamı inanıyorsunuz ? Yeni nesil gençlik yeni beyinler yeni iş yerleri yeni ajanslar yeni reklam şirketleri yeni iş verenler yeni elemanlar ve eğitimsiz bir toplum !

https://www.grafikerler.net/oyun-acil-logo-lazim-t12014.html
Buyurun oyunumuza katılın yeni nesil iş sahipleri için açtığımız bir konu sebebide EĞİTİMSİZLİK. Ve mesleğimizin yerlere atılması, sanırım anlamıyorsunuz ?

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burda ki tartışılan konu yeni nesil değildi. eğitimsilik ve mesleğin yerlerde sürünmesinin nedeni eğitim almamış grafikerler yada genç nesille alakalı değil tamamen iş verenlerle alakalı. Bu tamamen ayrı bi konu. eğitim illaki şart ama eğitimsiz yada kendini geliştirmek istemeyen eski yeni okullu alaylı grafiker çok değil..

benim takıldım işaretlediğim noktalar ise tamamen okullu okulsuzlarla alakalı.

ve iyi işler çıkarmak elbette eğitim deneyim kabiliyet ve en önemlisi ZAMAN gerektiren şeylerdir..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
KONU SİZİN TAKILDIĞINIZ konuları tırnak işaretine almak değil.

Belli başlı bir sonuca varılmaksızın konu ile alakasız mesaj yazmak yasaktır.

Bir daha uyarılmayacaksınız lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben yazdiginiz maddelere made numaraları ile açiklama yazıyorum.
1. Grafik tasarım bölümleri özel yetenek sinavi ile öğrenci alır...Yanı seçerek bilinçli bir öğrenci alimi vardır. Yoldan geçen herhangi birisi okula giremiyor ne yazzik ki...
2. Son dönemde grafik eğitimi alan insanlar alayli insanlar tarafından saldıraya uğruyorlar. Siz alayliların küçük görüldügünü düşünüyorsunuz. Fakat tam tersi söz konusu. Bu site üzerinde oldukça çok görüyorum...Oukladan yeni mezun birisinini hemen önünü kaaptiyorsunuz. Yeni mezun kişilere zamen vermiyorsunuz. Çok okkulu gördük hiç birşey biliyor diyorsunuz... Yeni mezunun tecrübe kazanması ne yazikki kurs mezunları ile tıkanıyor.
3. Grafik eğitimi almadan sektor içinde başarı göstermiş ve başarı göstermememiş iki tür alayli biçimi var. Gerçek olanlarına saygi duyuyorum. Grafiker olduklarını sananlara ise meselgime zarar verdikleri için üzülerek bakıyorum.
4. Alaylı olmayı savuranak gençlere kötü örnek oluyorsunuz.Evet buna karakter bozukluğu diyebiliriz...Çünkü egitimin kötü bir yanı olamaz...
5. Bu devlet, bir okul açmış .İsmide Güzel San. Fak...

Evet sinirliyim.
Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur. Cümlemi tekrarliyorum. Sinirlendigim nokta budur...

İnsahlar 4 yil zaman, emek ve para harciyorlar... Siz ve size benziyenlerde anlamsız bir savaşin içinde...Doğru bi tane israrınız anlamsız...

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Belli başlı bir sonuca varılmaksızın konu ile alakasız mesaj yazmak yasaktır.
eminmisiniz peki alıntı yaptığım arkadaş konuyla alakalı bir sonuca varmışken . benim de onun vardığı sonuc için vardığım sonucu yazmam yanlışmıydı??? yani arkadaşkonuyla alakalı bir sonuç yazdığına göre benim yazdıklarımda sadece onun yazdıklarına tepkidir. tepkiyi dile getirmemek mi gerek? bu bir forum değil mi? forumda tarıtışma platformu değil midir?
yanlış olun durumu belirtirseniz bende ona göre forumda nasıl davranmamam gerektiğini öğreneyim....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
eminmisiniz peki alıntı yaptığım arkadaş konuyla alakalı bir sonuca varmışken . benim de onun vardığı sonuc için vardığım sonucu yazmam yanlışmıydı??? yani arkadaşkonuyla alakalı bir sonuç yazdığına göre benim yazdıklarımda sadece onun yazdıklarına tepkidir. tepkiyi dile getirmemek mi gerek? bu bir forum değil mi? forumda tarıtışma platformu değil midir?
yanlış olun durumu belirtirseniz bende ona göre forumda nasıl davranmamam gerektiğini öğreneyim....

Öncelikle alıntı yaparken alıntı yapacağınız kişinin mesajının hemen altında bulunan "Alıntı" butonunu kullanırsanız alıntılarınızın kime ait olduğuve ne demek istediği daha net bir şekilde anlaşılır.

Diğer konuya gelince...

Ben okuyan ve okumayan grafiker tartışmalarında verdiğim bir örneklemeyi burada da vermek istiyorum...

Düşünün. Aynı yeteneğe ve aynı becerilere sahip iki meslektaş. Fakat biri okumuş (eğitim almış) diğeri ise almamış.

Siz hangisini seçersiniz?
Forumda elbette ki fikirler açıklansın diye konular vardır. Fakat bu karşılıklı çatışma şeklinde olduğunda biz yöneticiler olaya el atmak durumunda kalıyoruz. Anlayışlı olmanızı isterim ki burada yapılan uyarılar forumun işleyişi işe ilgili olup kişisel bir tavır değildir.

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kişisel olmadığının elbette ki farkındayım. ama bir daha uyarılmayacaksınız demek için, sanırım yazdıklarımın daha ağır olması gerekirdi. (benim düşüncem)

alıntı yaparken kimden alıntı yaptığımı unutmuşumdur. o konu için kusura bakmayın..

2 meslektaş ikiside harika biri okullu biri alaylı. bu konuma göre seçim yapmam.
farzı misel işe alacaksam hangisinin portfoyu daha iyi ve ona göre değişen kriterlere bakarım. (müşteri ilişkilerinden tutun. çalışma düzenine kadar)
iş vereceksem yani birinden birine iş yaptıracaksam da okullu yada alaylı konumuna bakmam elindeki işe bakarım....

bir dip not daha. açılan konunun başlığı ve mesajı uslup olarak doğrumudur sizce..daha farklı bir şekile yazılamazmıydı?

Ben yazdiginiz maddelere made numaraları ile açiklama yazıyorum.
1. Grafik tasarım bölümleri özel yetenek sinavi ile öğrenci alır...Yanı seçerek bilinçli bir öğrenci alimi vardır. Yoldan geçen herhangi birisi okula giremiyor ne yazzik ki...
2. Son dönemde grafik eğitimi alan insanlar alayli insanlar tarafından saldıraya uğruyorlar. Siz alayliların küçük görüldügünü düşünüyorsunuz. Fakat tam tersi söz konusu. Bu site üzerinde oldukça çok görüyorum...Oukladan yeni mezun birisinini hemen önünü kaaptiyorsunuz. Yeni mezun kişilere zamen vermiyorsunuz. Çok okkulu gördük hiç birşey biliyor diyorsunuz... Yeni mezunun tecrübe kazanması ne yazikki kurs mezunları ile tıkanıyor.
3. Grafik eğitimi almadan sektor içinde başarı göstermiş ve başarı göstermememiş iki tür alayli biçimi var. Gerçek olanlarına saygi duyuyorum. Grafiker olduklarını sananlara ise meselgime zarar verdikleri için üzülerek bakıyorum.
4. Alaylı olmayı savuranak gençlere kötü örnek oluyorsunuz.Evet buna karakter bozukluğu diyebiliriz...Çünkü egitimin kötü bir yanı olamaz...
5. Bu devlet, bir okul açmış .İsmide Güzel San. Fak...

Evet sinirliyim.
Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur. Cümlemi tekrarliyorum. Sinirlendigim nokta budur...

İnsahlar 4 yil zaman, emek ve para harciyorlar... Siz ve size benziyenlerde anlamsız bir savaşin içinde...Doğru bi tane israrınız anlamsız...

peki bu devletin açtığı okulun o bölümünün aylık harç gideri ne kadar ve ortalıkta dolaşan torpil söylentilerine ne demeli. okumak şanstır diyorum ama şöyleki okulu okuyabilmek için şanslar ardı ardına açılmıştır. alilesine yada kendisine. azmedim çalışıp didinip okuyanlarda var yok değil. ama genelde parası olan bu ülkede okuyup okullu oluyorlar. burda alaylılar okulluları eziyordur ama dışarda tam tersi olduğunu biliyorum. (ezme konusu aslında küçük görme olarak değiştirmek istiyorum)

Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur.
bu konuda haklısınız sonuna kadar. ama okumamışta alaylı olupta bu piyasadasınız demeye de kimsenin hakkı yoktur.
asabiyetten sinirden söylenmiştir umarım..

burda 2 taraf gibi olduk. okullular alaylılar. okullu yada alaylı olmak herkezim kendi sorunudur. ama nedense insanın doğasında olan birşey.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
03-) Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna
edit.gif
tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flood olayı kazara olmuştur düzeltme için teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kişisel olmadığının elbette ki farkındayım. ama bir daha uyarılmayacaksınız demek için, sanırım yazdıklarımın daha ağır olması gerekirdi. (benim düşüncem)

alıntı yaparken kimden alıntı yaptığımı unutmuşumdur. o konu için kusura bakmayın..

2 meslektaş ikiside harika biri okullu biri alaylı. bu konuma göre seçim yapmam.
farzı misel işe alacaksam hangisinin portfoyu daha iyi ve ona göre değişen kriterlere bakarım. (müşteri ilişkilerinden tutun. çalışma düzenine kadar)
iş vereceksem yani birinden birine iş yaptıracaksam da okullu yada alaylı konumuna bakmam elindeki işe bakarım....

Bu sözleriniz üzerine ne aptığını bilmeden

bir dip not daha. açılan konunun başlığı ve mesajı uslup olarak doğrumudur sizce..daha farklı bir şekile yazılamazmıydı?

peki bu devletin açtığı okulun o bölümünün aylık harç gideri ne kadar ve ortalıkta dolaşan torpil söylentilerine ne demeli. okumak şanstır diyorum ama şöyleki okulu okuyabilmek için şanslar ardı ardına açılmıştır. alilesine yada kendisine. azmedim çalışıp didinip okuyanlarda var yok değil. ama genelde parası olan bu ülkede okuyup okullu oluyorlar. burda alaylılar okulluları eziyordur ama dışarda tam tersi olduğunu biliyorum. (ezme konusu aslında küçük görme olarak değiştirmek istiyorum)

Okumuşta ne olmuş sözünü kimseni kimseye söylemeye hakkı yoktur.
bu konuda haklısınız sonuna kadar. ama okumamışta alaylı olupta bu piyasadasınız demeye de kimsenin hakkı yoktur.
asabiyetten sinirden söylenmiştir umarım..

burda 2 taraf gibi olduk. okullular alaylılar. okullu yada alaylı olmak herkezim kendi sorunudur. ama nedense insanın doğasında olan birşey.

Bakınız ben alaylıyım. Mektepli değilim. Fakat sizin karşılaştığınız tepkilere maruz kalmıyorum. Sizce neden? Çünkü başlıktaki "Cahil Grafiker" i okuyup kendisini bu şekilde savunmaya geçen birisi değilim. Evet cahil grafiker yok mu? Sayamazsınız bile sayılarını.

doğru söze ne hacet..okumuş ama ne okumuş?bende okumadan bu işi yapıyorum nasıl yaptığımı bilmiyorum ama yapıyorum işte bi şekil yuvarlanıp gidiyoruz.. :)
İyi ki doktor olmamışsınız.

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyiki olmamışım..

benimki kendini savunmak değil. çıkan çıkartılan sonuç buysa kabul. sorun yok.
okuyupta bi cacık olamayanların okumayıpta alaylı olanları küçük görmesine kafam bozulmakta.
siz kendinizi bu şekilde savunmayabilirsiniz sizin tercihiniz.
konu başlığı amacından çıktığına göre bende tam ortasından bu mevzuya daldığıma göre, mevzuda alaylı okullu tartışmasındayken bende söylemek istediklerimi söyledim.

Son düzenleme:

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Okuyupta cacik olamamak cümlesi bir hakeret degilmidir?
Özür dilenmeli...
"bende okumadan bu işi yapıyorum nasıl yaptığımı bilmiyorum ama yapıyorum işte bi şekil yuvarlanıp gidiyoruz.."
Cümlesini siz kendiniz için yazdınız... Bilmediginiz bir meslek dalıı hakkında ne çok söyliyecek sözünüz varmis...
Cehaletten hepimizin uzak kalmasını diliyorum...

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet okuyupta bir cacık olmayanlar var. onlar hem bu mesleği okumuş hemde başka meslek gruplarını okuyupta bir cacık olmayanlr var. neden öyle dedim. okuyupta o işe sırtını dönen yada hakkını vermeyenler var. bence onlar o sıraları ve zamanları boşuna işgal etmişler. ben okurum kime ne dercesine bencillik ve kibirle okumak birşeyler bu cacıkta olabilir olmak isteyenlerin hakkını gasp etmekten başka bişey yapmıyorlar.

benim sizin yazınızda asıl kızdıığım bir kısım var.
Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum demekle neyi kastettiniz acaba????
yani alaylılar bu piyasada at koşturamaz mı? sdece okuyanların mı hakkıdır bu....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
evet okuyupta bir cacık olmayanlar var. onlar hem bu mesleği okumuş hemde başka meslek gruplarını okuyupta bir cacık olmayanlr var. neden öyle dedim. okuyupta o işe sırtını dönen yada hakkını vermeyenler var. bence onlar o sıraları ve zamanları boşuna işgal etmişler. ben okurum kime ne dercesine bencillik ve kibirle okumak birşeyler bu cacıkta olabilir olmak isteyenlerin hakkını gasp etmekten başka bişey yapmıyorlar.

Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum demekle neyi kastettiniz acaba????
yani alaylılar bu piyasada at koşturamaz mı? sdece okuyanların mı hakkıdır bu....

Bakınız grafiker olmak istiyorum.ama nasıl? konusunda ki Melih Bey in yazdığı yazı. İsterseniz bir de bunu okuyunuz. Tabi sizde beni gibi uzun yazı okumaktan kaçmayanlardansanız...

Nüket Hanım ın alıntısına cevap olarak; bana kalırsa Nüket Hanım şunu demek istiyor...

Ne yaptığını bile bilmeden ben grafik tasarımcıyım diyen insanlara bile saygfı duyduğunu ifade etmeye çalışıyor. Lütfen biraz daha dikkatli okuyunuz mesajları. Bana da Nüket Hanıma da hak verdiğiniz göreceksiniz.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑

Karşınızda alaylılar bu piyasada at koşturamaz gibi lakayit bir cümle kuran kişi yada kişiler malasef yok eğer var ise onlara yöneltin bu sorunuzu yada kendi cevabınızı kimseye sormadan kendiniz bulun. Çünkü bu sitede bu gibi bir polemiğe girecek bir kişi yoktur eğer var ise bundan haberimiz yoktur eğer haberimiz yoksa bu bizim hatamızdır en kısa zamanda hatımızla yüz yüze gelip çözüme kavuştururuz.

Piyasada var olmamızı bende bir okullu olsaydım zor kabullenirdim. Ancak okullu değilim. Evet insanlar boşuna mı okuyor ? Boşunamı o zamanını harcıyor ? Yada okuyanlar gereksiz düşüncelere sahip olan kişilermide bizler çok akıllıyız ? İnsanlar bir yerlere gelebilmek için kos koca senelerini verirken piyasadaki grafikerler için konuşuyorum 3 ay kursa gidip ben grafikerim diyen insanlarmı akıllı bir tek ? Hayır bakın burada konu çok hassasiyete giriyor inceliyor uzuyor ve sonu bucağı olmayan bir iplik gibi gidiyor. Denilmek istenilen sadece ve sadece şu : Bu mesleği evet eğitimsizlikten kaynaklanan problemler yüzünden şu anki türkiyenın haline döndürüyoruz. Bunu biz yapıyoruz eğitimsizlikten bu hale geldi. Evet malasef eğitim denildiğinde tüylerimiz diken diken oluyor. Ve bu sitede bu forum sayfasında sizi karşımıza almışız saatlerdir eğitimsizlik konusuna değiniyoruz. Sizde bir okul okumuş olsaydınız evet okumamış olan kişiyi garipser belkide tuhaf tuhaf izlerdiniz. Çünkü yapılan işler ortada çıkan sonuçlar ortada çok büyük şirket dediğimiz şirketlere hiç fiyat teklifi verdinizmi ? Bir logo yaparak kaç krş a yada ytl ye satıyorsunuz ? BEYEFENDİ eğitimsiz kalmış bir beyin maden den hiç bir farkı yoktur. Bu gibi bir dünya saybileceğim problemlerin başında eğitimsizlik geliyor...

Sitemizi gezin bir konu var arayıcam bulduğumda sizinle paylaşırım merak edip sizde araştınız. Konu şu ; 16 Yaşında bir gencim ve kanser hastasıyım, solvent bazlı makinelerde çalışıyorum 4 aydır .

İşte bu çocuk belkide vefat etti belkide kurtuldu kendisinden malasef bir cevap alamadık uzun zamandırda görmüyorum eğer vefat ettiyse nur içinde yatsın ama onun vefat etmesine sebep olan sadece ama sadece sağlıksız bir ortam oluşturarak sağlıksız bir çalışma standartı koyarak sağlıksız işler yapan EĞİTİMSİZ iş verenin suçu. Bakın eğitim nerelere kadar uzandı . Tabii bunları okur iken düşünmeyecekmisiniz bu çocugun aklı fikri yokmu ? Bu çocuk solvent zararlarını bilmiyormu görmüyor mu ? Evet malasef bilmiyor malasef eğitimsizlikten dolayı solvent in ne kadar zararlı bir madde ve içerikte olduğunu bilmiyor ! MALASEF EĞİTİMSİZLİKTEN ...

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence dikkatli okumakla alakalı bişey değil. sizin çıkardığınız anlam ile benimki farklı, bir başkasıda farklı bi anlam çıkarabilir. önemli olan yazılanların bazı kişileri rahatsız edeceğidir. benim yazdıklarım düşüncelerim illaki birilerini rahatsız ediyordur.

yeter ammada uzattınız haa diyeceksiniz . son bişey daha
takıldığım (takıntılı biri oldum çıktım) şu 3 konuda Kendimi Savunmak (bunu ilk defa yapıyorum) istiyorum.
1)Okumadan bu meslegi yapiyor olmanız büyük sans ve bu sanşınızın kiymetini bilin.
ben şansla bu işi yapmıyorum. devamlı çalışıp çabalayak didinerek öğrendim ve o hızda devam ediyorum. yani şansımın kıymetini değilde emeklerinin çabalarımın kıymetini biliyorum

2)Okula giden insanlarida aşalayip dalga geçmeyin.
kimseyi aşağılyp dalga geçmedim geçmemede (cacık konusunda yer işgalcilerine atılan bir taştır)

3) Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum
beni kabullenmenizi istemiyorum (yada bizi iyi kötü berbat yada süper olanlarıda kabullenmenizede gerek yok zorlamayın kendinizi relax olun)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence dikkatli okumakla alakalı bişey değil. sizin çıkardığınız anlam ile benimki farklı, bir başkasıda farklı bi anlam çıkarabilir. önemli olan yazılanların bazı kişileri rahatsız edeceğidir. benim yazdıklarım düşüncelerim illaki birilerini rahatsız ediyordur.

yeter ammada uzattınız haa diyeceksiniz . son bişey daha
takıldığım (takıntılı biri oldum çıktım) şu 3 konuda Kendimi Savunmak (bunu ilk defa yapıyorum) istiyorum.
1)Okumadan bu meslegi yapiyor olmanız büyük sans ve bu sanşınızın kiymetini bilin.
ben şansla bu işi yapmıyorum. devamlı çalışıp çabalayak didinerek öğrendim ve o hızda devam ediyorum. yani şansımın kıymetini değilde emeklerinin çabalarımın kıymetini biliyorum

2)Okula giden insanlarida aşalayip dalga geçmeyin.
kimseyi aşağılyp dalga geçmedim geçmemede (cacık konusunda yer işgalcilerine atılan bir taştır)

3) Piyasada var olmanizi kabulleniyor ve saygi duyuyorum
beni kabullenmenizi istemiyorum (yada bizi iyi kötü berbat yada süper olanlarıda kabullenmenizede gerek yok zorlamayın kendinizi relax olun)

Peki... Fakat benim size verdiğim uzun yazıyı umarım okursunuz...

dhb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okurum merak etmeyin :)
yanlış anlamazsanız bir şey daha soracam size . Nüket Hanım'ın yerine neden siz cevap verdiniz kendiside verebilirdi sanırım .

Gökhan Tekin arkadaşıma cevaben ise at koşturma cacık yada başka lakayit kelimeleri cümleler içinde kullanma nedenim tamamen kişisel yazım tarzıyla alakalı. araya birazda normal hayatta konuşulanları katmam da sakınca varmı acaba? ve cevaplar aslında zaten çok önceden bu konu açılamdan bile evvel verilmiştir. merak buyurmayınız. cevapları bilen biliyor. söz gümüşse sukut altındır demişlerya onlar şu an zengin olanlar cevabı bilipte bu tartışmaya dalmayanlardır. bense cır cır böceği gibi yazıyorum. (böcekler yazamaz)