Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Benim bir sorunum var bir türlü çözemedim. 8160XA infiniti model makinamız var. İşi Rgb olarak gönderiyorum sarı rengi noktalı veriyor. Cmyk gönderiyorum Sarı iyi çıkıyo ama diğer renkler aşırı koyu çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

icc ayarını yüklememiş olabilirsiniz.
PROGRAM.exe
SETUP PRINTER
SETUP
CHANGE COLOR
acılan sayfada
XAAR128_CMYK.icc
bul ve enterla.
ok
ok
ok
test gonder...

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
İnfinity 6150 makinam var .Bakım Yaptırmak istiyorum.Yapablecek arkadaşlar irtibata gecsin

yapabilecek arkadaş? Sizi anlamıyorum ben yaparım diyen herkeze makinenizi kurcalattırıyorsunuz sonra biz teknikerler daha fazla uğrasıyoruz sizden de ona göre tahsilat yapıyoruz. Olumsuz size servis veremem verecek olana da engel olmam.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
rgb (red,green,blue) olarak 3 renktir cmyk (cyan magenta yellow black) olarak 4 renktir. bu sebeple cmyk gonderırsen sadece sarıda C:0 M:0 Y:100 K:0 gonderırsen noktasız cıkar ancak bu rgb ıcın gecerlı degıldır. sarının rgb değeri R:248 G:244 B:0 dır gordugun gıbı ıkı renkte deger vardır. bu sebeple noktalı bır zemın baskısı alırsın sana tavsıyem butun calısmalarını cmyk olarak bas.

koyuluga gelıncede baskıdan once renk yuzdelerının ayarına gırersen orda renk yuzdelerını goreceksın %70 den yukarıya cıkmamaya calıs hızlı modda baskı yaparsan 80 olarak basabılırsın ancak standartta 65 ıle 70 arasında kalsın butun renklerın bırde zemındekı rengın tonajına gore yuzdelerde rengı ornegın kırmızı ıcın % [c:80 M:70 Y:70 K:70] olarak uygularsan saglıklı renk kalıtesı alabılırsın.

Arkadaşın ICC ayarları yüklü değil ya da yanlış seçiliydi. bilgi verildi.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
şimdi benim soruma gelelim elimde roland sp 540 v full otomatık manyak otesı bı makıne var elımdede bıraz sorunlu ıstanbul malı reflektor var baskı yaparken reflektor de kucuk bozukluklar meydana gelıyor bunu kapatmanın bır yolu varmı yanı versaworks uzerınde boyle bı mod var mı ?

Normal folyo ya da brandada aynı sorunu yaşamıyorsan relektor malzemeyi temiz bir ortamda alkolle sil sonra baskıya gir sıkıntı yaşamazsınız.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
dijital baskı işine yeni başladığım için fazla tecrübem yok,

sormak istediğim şu:
kafa voltaj ayarları bu meretin neresinden yapılıyor?

makina üzerinde değerler değişsede etkili olmuyor,

kullanma klavuzunu incelediğimde not sported gibi bir alt ibare mevcut.

özellikle siyah yok denecek düzeyde azaldı ve darmadağınık halde basıyor.

rengi net görmeden kalibrasyonda yapamıyorum.

son olarak kırmızı kafaya bi haller oldu :)
gidişte basıyor, dönüş yönünde kafasına göre bazen kesik atıyor, zeminli işlerde de sıkıntı yaratıyor doğal olarak.

teknik destek verebilecek yada burdan yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

Öncelikle solventle butun aksamı temizle. Hortumlarda dahil yeni boya alıp hazneye doldur. Kafaları solventten geçir. Voltajını yükseltmek için programda setup printerdan yapacaksın ama bu dediklerimi yapmadan bunu yapman pek mantıklı değil. %90 boyalardan yapıyor.Ayrıca makineni belirtmemişsin ama sıkıntılarının makine ile alakası yok.

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
atamec bi sorum olacaktı ya. malzemeyi ileri ve geri sarmada makina kilitleniyordu. yandaki kasnak ile sensörü söktük temizledik. tekrar taktık smdik sensör ile aradaki ince seffaf seridin ayarını yapamıyoruz. fakat sensörü parmakla tutunca çalışıyor yardım lütfen..

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Benim bir sorunum var bir türlü çözemedim. 8160XA infiniti model makinamız var. İşi Rgb olarak gönderiyorum sarı rengi noktalı veriyor. Cmyk gönderiyorum Sarı iyi çıkıyo ama diğer renkler aşırı koyu çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

icc değiştirmen gerekli önceki msjına nasıl yapacagını söyledim.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm arkadaşlar makinam inkjet kafası seiko 510 35 pk makinamda 2 sıkıntı var yardımlarınızı bekliyorum 1. si kafaları temizlerken pörç yaparken eskiden pörç düğmesine bastıktan 1 - 2 saniye sonra boya akmaya başlardı fakat son zamanlarda düğmeye bastığımda siyah ve mavi boyada 15 - 20 saniye sonra akmaya başlıyor diğer renklerde bi sorun yok anında akıyor 2. si beyaz bi zeminde kırmızı yazı etrafında siyah kontör olduğunda çok fazla şekilde sarıda tozutma yapıyor ama normal kontörsüz olursa kırmızı çok tozutmuyor bu aralar çok fazla arttı nedendir kalibrasyonda sorun yok voltajlarımda normal

HORTUM HATLARINI ve TANKLARINI SOLVENTLE TEMIZLE
BOYA DEĞİŞTİR.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
İnfinity 6150 makinam var .Bakım Yaptırmak istiyorum.Yapablecek arkadaşlar irtibata gecsin

yapabilecek arkadaş? Sizi anlamıyorum ben yaparım diyen herkeze makinenizi kurcalattırıyorsunuz sonra biz teknikerler daha fazla uğrasıyoruz sizden de ona göre tahsilat yapıyoruz. Olumsuz size servis veremem verecek olana da engel olmam.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm atamec bende starjet 3308b dijital baskı makinası var pas yükselttikçe baskı ayarı kötü oluyor
daha önce böyle değildi 3 tane kafa değiştirdim öyle oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

speed kalibrasyonun tam ayarlı değildir. tam kalibrasyonu al ve değerlerini kontrol et '

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
selamlar ben said belçikadan
benim bir sorum oluçakti!!
ben yeni bir roland soljetpro 2 print & cut SC-540 typi var bende.
ve çok tuhaf basiyo baskida hep çiszgiler var kafalar daha yeni degsti hepsi ama halen ayni çizgiler çikip duruyo..
bu konu dan bana hemen bir yardim edebilirmisin
çoo baskiçilar printin çok hizli gitini soyluyo ama onun nasil ayar yapacagni bilmiyom bandan bana yardim edebilirmisin??..
belçikadan Said.

dpi düşük tutarsan makine ayarlarından hızlanır makinen.
kafa değiştiği halde çizgi atıyor diyorsun çizgi dikine ise encoder'DEN
yatay ise kafa kartından kaynaklanır.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA 2 ay önce bütün bakımları yapıldı kafaların % 97 açıktır makina yapıldığından beri 1 sefer kesme yaptı kaliteli boya kullanılırsa oda olmaz 320 alacağım için değişiyorum 1 yıl hem parça garantisi hemde servis garantisi vardur 544 452 28 88 Hüseyin Turan

Yanlış yere ilan vermişsiniz. TEKNIK SERVIS

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
İnfiniti YF 8253 makina var mor renkli... Makina malzemeyi ileri veya bazende geri saararken kilitleniyor. Tekrar açıp kapatmayınca kadar fonksiyon tuuşları bile çalışmıyor... Yardımlarınızı bekliyoruz....

Aynı zamanda dumperlerde sürekli hava kalıyor. Son 1 2 gündür ön panel ısınmıyor....

ANA KART arızası olabilir.