Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
slm arkadaşlar makinam inkjet kafası seiko 510 35 pk makinamda 2 sıkıntı var yardımlarınızı bekliyorum 1. si kafaları temizlerken pörç yaparken eskiden pörç düğmesine bastıktan 1 - 2 saniye sonra boya akmaya başlardı fakat son zamanlarda düğmeye bastığımda siyah ve mavi boyada 15 - 20 saniye sonra akmaya başlıyor diğer renklerde bi sorun yok anında akıyor 2. si beyaz bi zeminde kırmızı yazı etrafında siyah kontör olduğunda çok fazla şekilde sarıda tozutma yapıyor ama normal kontörsüz olursa kırmızı çok tozutmuyor bu aralar çok fazla arttı nedendir kalibrasyonda sorun yok voltajlarımda normal

HORTUM HATLARINI ve TANKLARINI SOLVENTLE TEMIZLE
BOYA DEĞİŞTİR.

Teknik servis sarı kafa tıkalı dedi sarı kafadan solvent sorunsuz geçiyor. fgakat boya çok az damla damla geçiyor. boyayı biraz solventle incelttim yine de aynı ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..

Solvent geçer ama boya daha kalın olduğu ve yoğun olduğu için zorlanır bir de boya bas bakalım geçecek mi ayrıca kafa açık olsa bile elektronik arıza yapmış olabilir. her açık kafa baskı verir diye bir kural yok.

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
iyide suan sensör ile uğrasıyoruz. hani ayarı tutsa olucak ama cözemedik. kaskağı temizledik filan. poarmakla tuttuğumuzda ileri geri sarma yapıyor. bıraktığımızda sarma yapamıyo makina..

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
peki. solvent basıyoruz gayet güzel geçiyor her kafadan. sonra boyaya alıyoruz. her kafadan güzel geçiyor incecik iplikler gibi akıyor. fakat sarı kafa damla damla akıyor. ne yapmalıyız??

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirde....kafanın dumper sonra boyanın son gecis noktasi olan cok ince zar görevi ince tel orgüsü var üzerinde eger bu tel orgunun tortu bırıkmısse sıcak solventte 25 26 max 1 saat arayla beklet dumber cıkar yaparken tortu var ise bu sekılde ısı cozmuz olursun yok egerki cozulmedi ise bu sonic titreşimli 100 200 liraya satılan hem ısıtıcılı hemde ıste (ultrasonic dalga)yayan muhabetı yapan aletial koy icine ac dalgası 15 dak calıssın bu akıskanlık duzelıcek normale gelıcek yanlız bellı bı zaman sonra tekrarlıcak cok denedım ınce orgulu tel zarın(mıkroskopla bakınca goruluyor kafayı sokup dagıtmak gerekıyor) yapısı bozuldugunda sisme yapıyor boyayı asagı atesleme odacıklarına gonderemıyor.ben evde sole bı sey denedım oldu zar deldım 3 noktadan akıskanlık olayı duzeldı yanlız egerkı boyada en ufak bı pıslık gelırse hortumlarda olan tortu vs cok sakata getırebılır ateşleme odasına gırerse bu ugrastırır.senıde kandırırsam yazarsın buraya
bilgi :kafayı 2 kısım arızası var 1.eletronık arızalar ıste kafalardan ıp gıbı boya akar teste gonderırsın kesık kesık cıkar bu 1 kısıma gırer
2 kısım senınkı gıbı akıskanlıgı bozulur kafanın dumber de sıkıntı olur nozzel tıkanma olur

Arkadaşım burada birbirimize yardımcı oluyoruz parayla iş yapmıyoruz. Çok zor durumda buradan halledemeyeceğimiz konularda iletişime geçiyoruz. üstelik yaparım ederim diyerek milleti kandırmanın bir anlamı yok. Bu tarz msjları lütfen tekrarlama. Teşekkürler

kımseden para ıstemedık parayı gonder bılgı verırım demedık yazdıklarına dıkkat etmesı gereken sensın bos vaktım oldukca sıkıntılı olanlara ozelden ırtıbat kuruyoruz tel de vs sorununu cozemedıgımızde kımse olmadı.cat cat boya degıstır, toprak cek olmadı makına kasasını degıstırde demıyoruz yedek parca(anakart kafa kart, kafa vs) satmam(boya motoru dur tanktır saymıyorm zaten ılk yardım cantasında olması gerekenler) boya satmam makına satmam.servısı verır gecerım kımı kandırdıysam yazsın beklıyorum forumda olsun bıre bır servıs verdıklerımızde servıs den sonra hay senın dıyen cıkmadı.kandırmak kelmesı falan hos degıl ve terbıyesızcedr ozur dılemenı beklıyorum

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Merhaba atamec mingyang die bi model hosonsoft die rip programında ripledikten sonra prn haline getirip MY2200 diye programda açıp basıyoruz ama renkler ve kalibrasyon kötü telefonlarım 212 254 88 56 ismim Yusuf ararsanız çok makbüle geçer..

ayrıca size ulaşacagımız bir telefon numarası vs varsa güzel olur lütfen acil arayınız ..

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Cok tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirde....kafanın dumper sonra boyanın son gecis noktasi olan cok ince zar görevi ince tel orgüsü var üzerinde eger bu tel orgunun tortu bırıkmısse sıcak solventte 25 26 max 1 saat arayla beklet dumber cıkar yaparken tortu var ise bu sekılde ısı cozmuz olursun yok egerki cozulmedi ise bu sonic titreşimli 100 200 liraya satılan hem ısıtıcılı hemde ıste (ultrasonic dalga)yayan muhabetı yapan aletial koy icine ac dalgası 15 dak calıssın bu akıskanlık duzelıcek normale gelıcek yanlız bellı bı zaman sonra tekrarlıcak cok denedım ınce orgulu tel zarın(mıkroskopla bakınca goruluyor kafayı sokup dagıtmak gerekıyor) yapısı bozuldugunda sisme yapıyor boyayı asagı atesleme odacıklarına gonderemıyor.ben evde sole bı sey denedım oldu zar deldım 3 noktadan akıskanlık olayı duzeldı yanlız egerkı boyada en ufak bı pıslık gelırse hortumlarda olan tortu vs cok sakata getırebılır ateşleme odasına gırerse bu ugrastırır.senıde kandırırsam yazarsın buraya
bilgi :kafayı 2 kısım arızası var 1.eletronık arızalar ıste kafalardan ıp gıbı boya akar teste gonderırsın kesık kesık cıkar bu 1 kısıma gırer
2 kısım senınkı gıbı akıskanlıgı bozulur kafanın dumber de sıkıntı olur nozzel tıkanma olur

Arkadaşım burada birbirimize yardımcı oluyoruz parayla iş yapmıyoruz. Çok zor durumda buradan halledemeyeceğimiz konularda iletişime geçiyoruz. üstelik yaparım ederim diyerek milleti kandırmanın bir anlamı yok. Bu tarz msjları lütfen tekrarlama. Teşekkürler

kımseden para ıstemedık parayı gonder bılgı verırım demedık yazdıklarına dıkkat etmesı gereken sensın bos vaktım oldukca sıkıntılı olanlara ozelden ırtıbat kuruyoruz tel de vs sorununu cozemedıgımızde kımse olmadı.cat cat boya degıstır, toprak cek olmadı makına kasasını degıstırde demıyoruz yedek parca(anakart kafa kart, kafa vs) satmam(boya motoru dur tanktır saymıyorm zaten ılk yardım cantasında olması gerekenler) boya satmam makına satmam.servısı verır gecerım kımı kandırdıysam yazsın beklıyorum forumda olsun bıre bır servıs verdıklerımızde servıs den sonra hay senın dıyen cıkmadı.kandırmak kelmesı falan hos degıl ve terbıyesızcedr ozur dılemenı beklıyorum

ee ne yapıyorsun burada saydıklarının dışında birşey kalmadı ki. Ozaman hiç bir iş yapmıyorsun ? Üstelik özür dilememi gerektirecek bir sorun yok !

Evet programı silip yeniden yüklemek çare oldu :)

iyi çalışmalar ozman. :)

Merhaba atamec mingyang die bi model hosonsoft die rip programında ripledikten sonra prn haline getirip MY2200 diye programda açıp basıyoruz ama renkler ve kalibrasyon kötü telefonlarım 212 254 88 56 ismim Yusuf ararsanız çok makbüle geçer..

renkler İCC ayarlarından çözülür.
kalibrasyon ise programdan yapılacak bir olay ancak bu telde anlatılacak kadar kolay değil. Ayarlamayı manuel (elle kafaları hareker ettirerek) ayarlamayı dene programı kurcala resim ekle ayrıntılı yardımcı olayım. Seni arayacağım buradaki bilgileri aynen anlatacağım. bir şekilde yardım etmeye çalışacağım.

peki. solvent basıyoruz gayet güzel geçiyor her kafadan. sonra boyaya alıyoruz. her kafadan güzel geçiyor incecik iplikler gibi akıyor. fakat sarı kafa damla damla akıyor. ne yapmalıyız??

sarı kafaya gelen boya hortumlarını kırmızı ile değiştir. Tekrar aynı işlemi yap sarı boya düzgün geliyor mu kırmızı kafadan yoksa kırmızı boya sarı kafada damlama mı yapıyor ona bak hatta baskı yolla oyle bak sorunu tekrar yaz.

iyide suan sensör ile uğrasıyoruz. hani ayarı tutsa olucak ama cözemedik. kaskağı temizledik filan. poarmakla tuttuğumuzda ileri geri sarma yapıyor. bıraktığımızda sarma yapamıyo makina..

Neden bahsettin anlamadım nereyi tutunca oluyor ?

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
renkler İCC ayarlarından çözülür.
kalibrasyon ise programdan yapılacak bir olay ancak bu telde anlatılacak kadar kolay değil. Ayarlamayı manuel (elle kafaları hareker ettirerek) ayarlamayı dene programı kurcala resim ekle ayrıntılı yardımcı olayım. Seni arayacağım buradaki bilgileri aynen anlatacağım. bir şekilde yardım etmeye çalışacağım.

sizden teknik servis olarak yararlanabilirmiyiz ücreti dahilinde tabiki yerimiz istanbulda beyoğlunda bayrak firmasıyız sublimasyon baskı yapıyoruz arayınız bir konuşalım nekadara mal olur bu makineyi kalibre etmek vs vs yani yapılabilirmi çok denedik kalibre olayını olmadı malesef...

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ee ne yapıyorsun burada saydıklarının dışında birşey kalmadı ki. Ozaman hiç bir iş yapmıyorsun ? Üstelik özür dilememi gerektirecek bir sorun yok !

Arkadaşım burada birbirimize yardımcı oluyoruz parayla iş yapmıyoruz. Çok zor durumda buradan halledemeyeceğimmiz konularda iletişime geçiyoruz. üstelik yaparım ederim diyerek milleti kandırmanın bir anlamı yok. Bu tarz msjları lütfen tekrarlama. Teşekkürler

su yukardakı yazdıgını okursan ozur dılemenı gerektırcek kelımeyı gorursun kımseyı kandırdıgımız ettıgımız yok dıyorum varsa benım bılmedıgım senın bıldıgın bı olay yazarsın sen sunu sunu yapıp bırını kandırmıssın dersın yaparım ederım dıyerek kımseyı kandırmadım.kısaca ozuru dılemenı bundan ıstedım tabı buda ayrı bı olgunluktur.fazla uzatmak istemıyorum hoş değil değil sadece yazdıgın sey iş gucun rast gelsin adım ergin ankara yerim yurdum herhalde bir yerde karsılırız tecrube ve bilgimi gorur sonra dersin bu adam kandırıyor falan diye vede oncekı gonderılerımi bi incelersin cok kısıyı yaparım ederım ile kandırdıgımı gorursun.
ikinci sorunda calıstıgım makina ithalatcılarının veririm numaralarını ne iş yapıyor dıye sorarsın

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
sarı kafaya gelen boya hortumlarını kırmızı ile değiştir. Tekrar aynı işlemi yap sarı boya düzgün geliyor mu kırmızı kafadan yoksa kırmızı boya sarı kafada damlama mı yapıyor ona bak hatta baskı yolla oyle bak sorunu tekrar yaz.

atamec -->

şimdi olayı şöyle özetliyeyim açık açık. Makinayı ikinci el aldık. sarı kafada accıık bir sorun vardı. ÖZAK MAKİNA dan servisi geldi kurulumu yaptı... Ama sadece makinanın kullanımını gösterdi o kadar.

Hatta güzelde baskı aldık. Son 1 haftadır sarı kafa iyice mürekkep kesmeye başladı. Solvent geçirirken sorun yok. Fakat ardından mürekkepe geçince direk kesiyor ve sadece saniye de 1 damla akacak şekilde geliyor...

2 gündür de kırmızı mürekkep 5 cm den sonra önce 1 cm dağıtıyor sonraiyice kesiliyor. Belki açılır diye biraz daha baskıya devam ediyoruz fakatr gelmiyor. Kafa temizlemede mürekkep pompalayınca akıyor sorun yok. Sadece baskı esnasında kesiyor.

Kafa sıcaklıklarını denedim değişmedi. Pas ayarıyla oynadım yine değişmedi. kafaların kartlarını birbirleriyle deeğiştirdim. Sonuç :

mavileri kırmızıya takdım kırmızıları da maviye. Sadece mavi ve sarı aldım.

Sarı ile kırmızı denedim sadece kırmızı aldım.

Teknik servisten birini arıyoruz makinamız garantili sadece hortumlara clips ( kelepçe ) atın diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Tüketici haklarına mı gitmeliyim.. İşlerim birikti... İşin içinde çıkamadık gitti.

getfile.php

Saygılar... Sinop....Erol Reklam...

Son düzenleme:

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
atamec -->

şimdi olayı şöyle özetliyeyim açık açık. Makinayı ikinci el aldık. sarı kafada accıık bir sorun vardı. ÖZAK MAKİNA dan servisi geldi kurulumu yaptı... Ama sadece makinanın kullanımını gösterdi o kadar.

Hatta güzelde baskı aldık. Son 1 haftadır sarı kafa iyice mürekkep kesmeye başladı. Solvent geçirirken sorun yok. Fakat ardından mürekkepe geçince direk kesiyor ve sadece saniye de 1 damla akacak şekilde geliyor...

2 gündür de kırmızı mürekkep 5 cm den sonra önce 1 cm dağıtıyor sonraiyice kesiliyor. Belki açılır diye biraz daha baskıya devam ediyoruz fakatr gelmiyor. Kafa temizlemede mürekkep pompalayınca akıyor sorun yok. Sadece baskı esnasında kesiyor.

Kafa sıcaklıklarını denedim değişmedi. Pas ayarıyla oynadım yine değişmedi. kafaların kartlarını birbirleriyle deeğiştirdim. Sonuç :

mavileri kırmızıya takdım kırmızıları da maviye. Sadece mavi ve sarı aldım.

Sarı ile kırmızı denedim sadece kırmızı aldım.

Teknik servisten birini arıyoruz makinamız garantili sadece hortumlara clips ( kelepçe ) atın diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Tüketici haklarına mı gitmeliyim.. İşlerim birikti... İşin içinde çıkamadık gitti.

getfile.php

Saygılar... Sinop....Erol Reklam...

Kırmızı hortumlarla sarı hortumları değiştirdim. Sarı yerine kırmızı kırmızı yerine de sarı bastığı için hiç sorunsuz çalıştı.

Kendi yerlerindeyken neden düzgün çalışmazlarki... Şimdi tekrar eski hallerine geri getircem bakalım ne olacak....

aralarında cok buyuk acıklık olusuyorsa bunu ornek vert ayarlarında -50 -40 yada bunun gıbı rakamlar ıle kapatıyorsan yada olmuyorsa drıver sorun olabılır ıstersen resımlerını yukle y driverin uzerınde kucuk tırnaklar varmı 1 den 8 kadar olan ?

Mrblar infiniti 2.50 makinamızda sarı kafada sorun var. kısaca söyle özet gececek olursam tüm kafalardan renkler geliyoken sarı kafalardan boya cok gec geliyor. fakat sarı kafayı voltaja geçirince cok iyi geçiyor. ardından tekrar boyaya alıyoruz yeni geçç geliyor. yardımcı olabilr misiniz?? smdiden tskler..

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrblar infiniti 2.50 makinamızda sarı kafada sorun var. kısaca söyle özet gececek olursam tüm kafalardan renkler geliyoken sarı kafalardan boya cok gec geliyor. fakat sarı kafayı voltaja geçirince cok iyi geçiyor. ardından tekrar boyaya alıyoruz yeni geçç geliyor. yardımcı olabilr misiniz?? smdiden tskler..
özelden numaranı gonder cozelım
yukarıdakı soru cevaplardan anladıgım olayın ozetı kırmızı ıle sarıyı yer degıstırdın duzgun bastı demıssın
1-sorun baskıda sarı devamlı kesıyormu
2-sarının kafaya gelen hortumlarında hava boslukları varmı(havasını alın kafanın nasıl yapıcagnızı bılıyrsunz umarım)
3-sarı ile kırmızyı yer degıstrdıgın zaman egerkı sarıda hava alan bı yer varsa kırmızada aynı sorunu yapması gereklı ondan bahsetmemıssın
4-subtank(kafanın arkasında boya tankları)sarı tankın kafaya gıdıslerı boya geliş hortum baglantılarını kontrolet
5-bahsettıgınız makına atmosfre kapalı sistemdir yani boya motorundan kafalara gelme surecınde hava alan delık vs bı yer olmucak
6-kafa ile ilgili ise sorun bir onceki sayfada cvp verdım buna

Son düzenleme:

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
yukarıdakı soru cevaplardan anladıgım olayın ozetı kırmızı ıle sarıyı yer degıstırdın duzgun bastı demıssın
2-sarının kafaya gelen hortumlarında hava boslukları varmı(havasını alın kafanın nasıl yapıcagnızı bılıyrsunz umarım)
3-sarı ile kırmızyı yer degıstrdıgın zaman egerkı sarıda hava alan bı yer varsa kırmızada aynı sorunu yapması gereklı ondan bahsetmemıssın
4-subtank(kafanın arkasında boya tankları)sarı tankın kafaya gıdıslerı boya geliş hortum baglantılarını kontrolet
5-bahsettıgınız makına atmosfre kapalı sistemdir yani boya motorundan kafalara gelme surecınde hava alan delık vs bı yer olmucak

öncelikle tskler. hortumlarda hava yok. sub tanklarına su testi yaptım hava kaçırmıyor. sarı bes cm sonra kesmeye başlıyo. hala cözemedik sıkıntıyı.

özelden yazabilsem iyiydii :) mail adresi alsam sizden ?

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özelden yazabilsem iyiydii :) mail adresi alsam sizden ?

erginfr diye baslıyor gerisini ekle kendin ordan haberleşiriz

hotmail gerisi makinanın sub tankların oldugu tam arkasının resımını cekıp gonderırmısın ordan bı sey tarıf edıcem resımde cızıp

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
atamex veya başka arkadaşlar makinemiz hakkında destek arıyorum sublimasyon bayrak baskı yıyoruz çin makinesi dx5 kafa mevcut kalibrasyon sıkıntımız var yardımcı olabilcekmisiniz yanlış anlamalanızı istemem gerçkten teknik bir arkadaş arıyoruz lütfen bize ulaşınız konu avil ve önemli teşekkürler tekrar..

harmancı06

🌱Yeni Üye🌱
yardım lütfen !!

makinamız infiniti 320lik 2.ci el aldık makinayı sorun yoktu
ama 4 gündür bi sorun var tüm renklerde aynısı ama özellikle siyahta daha fazla yapıyo bu neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim saygılar iyi günler

bww9.jpg

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
slm arkadaşlar bayram tatili nedeniyle kafalara solvent bastım bu gün baskı yaparken benek benek toz gibi noktacıklar atıyordu baskıda nedeni ne olabilir çözüm için ne önerirsiniz bu arada kafalar seiko 510

bay.xx

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sp540v makinam var ve 0110 encoder hatası veriyor
encoder ve lensi sildim temizledim sonuç aynı

sanırım encoder almamız gerekicek alfanormda çok pahalı getirtmemiz gerekiyor demişlerdi
bu konuda nasıl yardımcı olabilirsniz teşekkürler

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sp540

al dısardan herhangı bı encoder guzelce montajını yaparsın uyuyor kafanda soru ısaretı kalmasın kendım bı arkadasın makınasını degıstrdım calıstı.ıkıncı onerım yok eger hıc durumun ıse su andakını encoderı ters cevır kullan tabı alkoll ıle temızle

ünlüreklam1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bende 160'lik infinity dijital baskı makinesi var erzurumdayım burada servisi yok bazı sorunları var makinenin bidiğiniz servisler veya bana yardımcı olacak birileri varsa lütfen irtibat numaraları paylaşa bilirmisiniz. Şimdiden Teşekkürler