atamec
🌟Usta Tasarımcı🌟
slm arkadaşlar makinam inkjet kafası seiko 510 35 pk makinamda 2 sıkıntı var yardımlarınızı bekliyorum 1. si kafaları temizlerken pörç yaparken eskiden pörç düğmesine bastıktan 1 - 2 saniye sonra boya akmaya başlardı fakat son zamanlarda düğmeye bastığımda siyah ve mavi boyada 15 - 20 saniye sonra akmaya başlıyor diğer renklerde bi sorun yok anında akıyor 2. si beyaz bi zeminde kırmızı yazı etrafında siyah kontör olduğunda çok fazla şekilde sarıda tozutma yapıyor ama normal kontörsüz olursa kırmızı çok tozutmuyor bu aralar çok fazla arttı nedendir kalibrasyonda sorun yok voltajlarımda normal
HORTUM HATLARINI ve TANKLARINI SOLVENTLE TEMIZLE
BOYA DEĞİŞTİR.
Teknik servis sarı kafa tıkalı dedi sarı kafadan solvent sorunsuz geçiyor. fgakat boya çok az damla damla geçiyor. boyayı biraz solventle incelttim yine de aynı ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum..
Solvent geçer ama boya daha kalın olduğu ve yoğun olduğu için zorlanır bir de boya bas bakalım geçecek mi ayrıca kafa açık olsa bile elektronik arıza yapmış olabilir. her açık kafa baskı verir diye bir kural yok.