Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makina hp 10 000s system 1701 hatası veriyor :( alkolle sildim bütün bağlantılarını çıkarıp taktım durum aynı.. Ne yapabilirim

can_reklammm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Infiniti konika 14 pl 4 kafa

Merrhabalar Bi Konuda Yardımcı Olmanızı Rica Edicektim İnfiniti Konika Kafa Makinam Var 320 lik Fakat Kafa Kestiğinde Kafayı Silmek İçin Yuvasına Getiriyorum. Oraya Geldiğinde Durması Gerektiğinde Titremem Yaparak Yavaş Adımlarla İleri Geri Titreyip Duruyor Normal Baskı Yapıyor Ama Kafa Durunca Titreme Yapıyor Sebebi Nedir

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
titreme dedıgınız olayı hep bellı yerdemı yapıyor atıyorum baslangıc noktasından 30 cm oldugu yere gelınce mı yapıyor yoksa ole bı yer bellı degıl 30 da oluyor 60 70 noktalardamı eger sabıt hep bı yere gelınce yapıorsa fılm de hata var.belırlı bı yer degılse makına modelıne gore degısıklık gosteren motor kayısının mıllerını sıkmanız gereklı model ve marka belırtırsenız yardımcı olurum

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
arkadaşlar makinam infiniti sekio kafa baskı yaparken sarı boya kesmeye başladı bi kaç kere sonra sonra pörç yaparken biraz eskiye bakarak zor akdığını farkettim baya bi uraştık makinayla pörç yaparken makina sarı boya akıtıyor yanlız baskıya girince 2 pas 3 pas gidince sarı komple kesiyor diğer boyalarda sorun yok denemediğim şey kalmadı yardımcı olabilcek biri varmı

korteks

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar Mutoh Rockhopper2 kafasını değişmek isitiyorum. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olan arkadaşlara minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

korteks

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Mutoh Rockhopper2 baski makinemin kafasini degismek istiyorum, acaba ben degistirebilirmiyim, kafayi degistikten sora kod felan vermem gerekiyomu acaba?

yardiminiz icin simdiden tesekkurler

fatihkull25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Flora 320 lik dijital baskı makinam var...
baskı yaparken özellikle sarı ve mavi zeminlerde üstten aşağıya doğru çizgiler atıyor. Bu çizgiler yaklaşık 10 cm genişliğinde folyo veya vinil dalgalandığı için boyayı dağıtıyor ve bu çizgiler ortaya çıkıyor. genelde pabuçların olduğu hizada yapıyor bunu. ne yaptıysam bir türlü çözümünü buladım.. yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim...
şimdiden teşekkürler....

emr856

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cyristal jet 6000S seiko SPT540 320'lik 8 kafalı makinemiz var. 2011 temmuz ayında aldık.

şu anda 4 kafalı olarak kullanıyoruz 4 kafası hala gelmedi makine eskimeden gelecek inşaallah saatte 4 kafa ile 4 pasta 55 m2 baskı alabiliyoruz.
baskı kalitesi ve renk geçişleri çok iyi veriyor. örneğin ekranda gördüğüm resmi 1/1 aynı şekilde baskısını alıyorum.

sorun olarak tahminimce ısıtıcılardan kaynaklı pas izleri yapıyor.
birde mavi kafanın bir kısmında tıkanıklık var ufak da olsa baskıya yansıtıyor
kafa voltajlarını ve kalibrasyon ayarlarını yapamıyorum.
solvent bastım, her kafa için ayrı ayrı solventli kaplar ve herbiri için ayrı ayrı temizlik çubukları kullanıyorum.

boyasını orjinal boya aldığımız yerden kullanıyorum.

makinemizin servisi yok yani aldığımız yer inşaat sektörüyle uğraştığı için sadece satışını yapıyor. Tabi patron ucuz ve taksitli olduğu için bu makineyi tercih etti, servis olmadan sıkıntı yaşarız dememe rağmen bu makineyi aldı.

ayrıca arka kısımdaki açma - sarma ünitesinden memnun değilim
malzemeyi açarken özellikle brandalar iç içe hafif yapışık olduğundan mazemeyi açamıyor ve bu yüzden branda ters dönüyor ve yere düşüyor tabi işte bozuluyor malzemeyi çekemediği için.
mayjet 320'lik te kullandım ama onun açma - sarma ünitesi tam anlamıyla mükemmel açamadığı malzeme olmamıştı hiç bu yönden onu arar oldum.

sonuç olarak sizden nacizane isteğim,
yukarıda belirttiğim durumlar için varsa bana tavsiyeleriniz.
ayrıca şu an çok büyük sorunlarımız yok ama teknik desteğe ihtiyacımız olacak ileride ne olacağını bilemeyiz.

şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
herkese hayırlı işler diliyorum.

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardesim patronuna soyle yarın apo dayıyı(insaat sektrunde olan dıye bahsettıgın kısıyı) arasın numaramı alsın iritibata gecin benimle isinizi cozelım.sizin makınanızı kuramadılar basta zaten calibrasyonuz falan yok dediğin seylerin hepsin cozerız sıkıntı yapma kendine

djumutsenturk

🌱Yeni Üye🌱
merhaba üstadım.

elımde ınfınıty xaar 126 kafa bır dıjıtal baskı makınası var.
baskı yaparken bır sekılde kendı kendıne makına kılıtlenıyor. uzerındekı menu tusları calısmıyor ve kafa oldugu yerde kalıyor.

ana kart ve kafa arasında gıden data kablosunu ölctuk bır kopukluk yok . pc den gelen usb kablosunda da bır sıkıntı yok belırlı bır sure calısıp sonradan duruyor.

bununla ılgılı olarak bıze yardımcı olabılecegın bır durum söz konusu olabılırmı .. yardımların ıcın sımdıden tesekkur eder ıyı calısmalar dılerız

devmchakan

🌱Yeni Üye🌱
makinamın renk ve voltaj değerlerini ayar tutturamıyorum devamlı boya damlatma ve tonlarda tutarsızlık yapıyor kullanan arkadaşlarımın sağlıklı değerleri yazarlarsa kullanımımda yardımcı olur cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
allwin 512 konica 14 PL DİYE DE GEÇİYOR.

elessartk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, istanbuldan 2. el xerox 8160 alacağım ve ankaraya getireceğim, cihaz 1.5 yıldır yatıyormuş, satan adam bile pek fazla tavsiye etmedi ama şu anda maddi sıkıntı içerisindeyim ve özellikleri bakımından işimi en çok gören bu fiyata makina bu, cihazı istanbulda servis ücreti karşılığında gelip çalıştıracak varsa eksiği giderebilecek olan, sanırım kartuş çiplerinin kırılması gerekiyormuş bu işlemi yapabilecek olan lütfen cvp versin.

behlulcuneyt

🌱Yeni Üye🌱
elessartk, selamlar dostum.
ucuz makine alacağım diye hurda almayasın! 18 ay yatan makinadan pek bir hayır geleceğini sanmam!!

mimaki uzman

🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhabalar..
Mimaki hakkında tüm sorularınız için iletişime geçebilirsiniz...

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Iyi günler bizde 1 tane xaar 126 50 pl. 160 cm inifiniti 4 kafa baskı makinası var makina 5 yıllıktır kafaları değiştirdim çok çok iyi durumdadır makina 4 aydır sadece 1 sefer kesme yaptı onunda sebebini bulup halletik 250 alacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa fiyat 9.000 tldir pazarlık yoktur sıfırbeşyüzkırkdört ikiyüzelli iki yirmi sekizseksensekiz hüseyin turan

exedijital

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba hp z2100 modeli yazıcımda baskılar 140 cm den sonra basılmıyor. Baskı orada bitiyor. Kağıt boyutu vs.. hepsi doğru ön izlemedede doğru görünüyor. Makinanın i/o sunuda en yükseğe aldım. değişen birşey olmadı sebebi ne olabilir acaba? bu arada acrobat reader dan baskı alıyorum.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
Arkadaşlar makinamın kafası seiko 510 baskıda çizik vardı kafaları çıkartıp solcentledik açıldı başka yer tıkandı uraştık açamadık en son solvent verdim kafadan akmakta zorlandı boya akmaz oldu tekrar söktüm solvente yatırdım ne önerirsiniz çalışan kafa çalışmaz oldu ne yapabilirim

ibrahimkck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskıda sorun...

A-starjet printer var bende. İşi basarken işin bir yerinde mesela baskı kafası sola giderken işin ortasında görüntüyü kaydırıyor yani işin bir yerinde işi 2~3 cm öteleyerek tek pas basıyor sonra tekrar normale dönüyor bu hatayı herzaman yapmıyor acaba problem ne olabilir ...

Saygılarımla

gözde_auto

🌱Yeni Üye🌱
lütfen yardım dijital baskı makinamda büyük sorun....

:crying: 320 lik xaar 12 kafa cehallenger inifity makinamın boyasını yaklaşık biray kadar önce değiştirdim. sorunsuz çalışıyordum taki pc göçene kadar. pc yi kurduktan sonra siyah kafanın bir tanesi çok fazla dağıtıyor ve sarı kafaların biri hiç yok diğeri de çok az basıyor ne denediysem sorunu gideremedim. teknik servis de geldi ama sorun hala devam ediyor lütfen bana yardımcı olabilecek üstadlardan yardım bekliyorum

gözde_auto

🌱Yeni Üye🌱
320 lik xaar 12 kafa cehallenger inifity makinamın boyasını yaklaşık biray kadar önce değiştirdim. sorunsuz çalışıyordum taki pc göçene kadar. pc yi kurduktan sonra siyah kafanın bir tanesi çok fazla dağıtıyor ve sarı kafaların biri hiç yok diğeri de çok az basıyor ne denediysem sorunu gideremedim. teknik servis de geldi ama sorun hala devam ediyor lütfen bana yardımcı olabilecek üstadlardan yardım bekliyorum