Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand mi Corel mi?

freehand mi? Corel Draw mı?

• corel

Oy: 966 60.5%
  • freehand

Oy: 631 39.5%

• Kullanılan toplam oy
    1,597

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence freehand corel benim için bitti. Artık Adobe dönemi başladı. Çünkü zamanım bana kalıyor.

Graphics33

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla Frehand'ciler Uyanın Artık Yaa Bu kadar Kabullenmek Zormu Bu Programı EE ne diyelim Arkadaşın Dediği Gibi Çocuksu Ewt Çocuksu Sizin Gibi Eskimiş Programlarda Amelelik Yapmıyoruz Çünkü sizin programınızdan Daha hızlı Bİr program Kullanıyoruz E ne diyelim Kıskananlar Çatlasın :D Welcome CorelDraw X4

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence freehand ama şimdilerde gözdem ilustratör olacak şimdi makromedia bitti

dileksed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence ne corel ne freehand adobe illustrator çünkü photoshop freehand ve corel karışımı
zaten adobe illustrator ortalığı yakıp geçecek şuan kurslarda bile freehand corel dersleri yok.
saygılar

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla Frehand'ciler Uyanın Artık Yaa Bu kadar Kabullenmek Zormu Bu Programı EE ne diyelim Arkadaşın Dediği Gibi Çocuksu Ewt Çocuksu Sizin Gibi Eskimiş Programlarda Amelelik Yapmıyoruz Çünkü sizin programınızdan Daha hızlı Bİr program Kullanıyoruz E ne diyelim Kıskananlar Çatlasın :D Welcome CorelDraw X4

yoruma bak :) kardeş freehand bize maaş vermiyor haklarını savunalım, reklamını yapalım diye...ama bildiğim tek bişi var,o da Corel Draw ın Freehand in eline su bile dökemeyeceği gerçeği, özellikle de Freehand MX...bir an önce kurup öğrenmeye başlasan iyi edersin yaşın daha genç sanırım (tahmini 14-15).kolay kaparsın..

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben freehand ile başladım bu işe ve freehand diyorum ama bi o kadarda corelide kullanmayı biliyorum :) freehand - corel - photoshop üçüde vazgeçilmez :)

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Corel'i 3.0 versiyonundan beri kullanıyorum. Bu güne gelinceye kadar ara ara diğer programları da devamlı deniyorum. Ama son karar yine de COREL... Son versiyonunda bitmap resimi alıp eraser tool aracıyla vektörel silme işlemi gibi silinmesi bile yeter de artar gibi geliyor bana... Ayrıca en çok savunulan diğer bir programın artık yeni versiyon çıkarmama kararını duyuyoruz; sizce bu neyi ifade ediyor ki...

muttabomer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence her ikisi ancak bir adam eder. ben her ikisinide yeri geldiğinde kullanıyorum.
Zaten bu anketide yapmak bence saçma çünkü kim hangi programı daha iyi biliyorsa o daha iyidir. Neticede asıl hayal gücünde bitiyor programda değil....

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence her ikisi ancak bir adam eder. ben her ikisinide yeri geldiğinde kullanıyorum.
Zaten bu anketide yapmak bence saçma çünkü kim hangi programı daha iyi biliyorsa o daha iyidir. Neticede asıl hayal gücünde bitiyor programda değil....

Asıl Sizin verdiğiniz cevap çok Saçma adı ğzerinde anket, (Tv izliyormusunuz bilmem sizce bu sene A Takımımı şampiyon olur B Takımımı?) (başbakan kim seçilir A şahıs B Şahıs) bu tür anketleri görüyorsunuzdur herhalde hangi takım iyi oynarsa o şampiyon olur, yada halk kimi isterse o başbakan olur, anketlere göre şampiyon yada başbakan olunmaz, Anket sadece bir nabız yoklama aracıdır, yani kimseyi zorla sen corel kullanıyorsun freehand kullan anlamına gelmez,

evet olay hayal gücünde bitiyor ancak pratiklikte çok önemli yani bir kartvizit yaparken hangi program kolayına geliyorsa onu kullanırsın.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ikiside büyük ihtiyaç. ikisinide kullanıyorum ama Freehand in yeri Ayrı o yüzden:D ,
FREEHAND

diyorum.

absolud

🌱Yeni Üye🌱
bence corel Freehand corel kadar seri ve hızlı değil :D

bolgwadze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freehandi Photoshop aldığı için ve artık devam etmeyeceği için bu tartışmanın galibi şimdiden Corel. İki programıda kullanabilen biri için kesinlikle söyleyebilirim ki, Corel Freehand'e büyük fark atar... Corel, Freehandin yaptığı her işi yapar, ama Freehand Corel'in yaptığı her işi mümkün değil yapamaz...

frank

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla hayatımda corel kadar kaba bi program görmedim.

görüntüsü insanı grafikerlikten soğutur valla:)