Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand mi Corel mi?

freehand mi? Corel Draw mı?

• corel

Oy: 966 60.5%
  • freehand

Oy: 631 39.5%

• Kullanılan toplam oy
    1,597

grafiQer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freehand'i bilmiyorum, ama yakın zamanda büyük ihtimalle öğrenmeye başlayacağım.. Yoksa ID'a mıu başlasam :sleepy:

Oyumu Corel'e verdim..:wink:

srdlmjd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aranızda yeniyim ama senelerdir corel kullanırım tabiki corel

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben her ikisini de kullanıyorum. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var. Ama ilk gözağrısı Freehand diyorum.

SyST3M

🌱Yeni Üye🌱
freehand tabikii
ama günümüzün matbaaları genellikle corel kullandığı için baskı aşamasında corel...

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elma ile armut birbirine karıştırmadan resimle ilgili çalışmaları photoshopta, vectorel çalışmalar freehandde yapılmalı. Çağı yakalamak istiyorsak Ilustrator diyorum.

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
freehand dıyorum baska bısey demıyorum :)

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Corel'in Freehand Mx'i geçebilmesi için X25'i çıkarması lazım."

İstanbul'un en köklü Ajans Art Director'ünün bir sözüdür.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Freehande kullanıcıları manevi olarak bağlanır genellikle. Ben de onlardanım. Aslında neyin daha iyi olduğunu bile tartışmam; koşulsuz severim. :D

dub

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nilayozer.com
ikisini de kullandım diyemiycem çünkü freehand kullananlar bilir ki freehand kullanan corele asla gerek duymaz, ikisi de yüklüydü, corelin tek faydasını söyleyebilirim, cv nizde bi program daha biliyo görünüyosunuz:) freehand e son verildiğinde kullanıcılarının FH teeshirt bastırıp freehand ölmez kalbimizde yaşıyor eylemlerinden de anlıyoruz ki freehandin manevi değeri çok yüksek:)

birolsen

🌱Yeni Üye🌱
Aslında bu işe PC kullanarak başlayan arkadaşlar genelde Corel kullanıyor. Belli bir kısmı ise doğru yolu bulup FreeHand kullanır.

MAC kullanan arkadaşler ise daha yolun başında FreeHand ile tanışır ve bir daha da ondan vazgeçemez.

Keşke gelişmeye devam edebilseydin be dostum. FreeHand bir oyda benden

sevil1984

🌱Yeni Üye🌱
Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corelCorel ,coreelll, corel,,,corel Corel ,coreelll, corel,,,corel

Freehande erişmek için x25 e gerek yok. Biz corelciler içimizde x25 kere söleriz

grafikan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullanabilirsenız corel ama yok ben link arıcam embetle ugrascam lensleri gozlerimi kaptıp pdf veya eps yapcam diorsanız buyurun elinize p2 alın ve (sakın photoshop kullanmayı oğrenmeyi unutmayın yoksa resimlerde oturur ağlarsınız çünki fh asla fotograf konusunda başarılı olamamıstır) müştrinize işin on calısmasını gostereceksenız sakın fh yi açıpta gostermeyin Allah korusun müsterinin kalbi falan olur (bu ne kardesim ben bunu mu müşterime gostercem der sakın haaa ) acemi olarak calısacaksanız ve ben bu işi biliyorum demiyorsanız fh tavsiye etmem fh her zaman profesyonellesmiş kişilerin kullanabilecegi seviyede bi program olmustur amaaa corel hataları kendi içerisinde her zaman aza indirmeye calısan bi programdır bence. fh ayarları ile oynasanız dahi psd veya tıff uzantılı resimleri photoshop kullanmadan baskıdan ne sonuc verecegini bilmeniz cok zordur
eilmde guclu bi bilgisayar varsa corel ve illustratordan vaz gecmem (umud ediyorum ki bir gun gelcek illustratorda birden fazla sayfa eklenecek ben yaslanmadan olursa i olur)