chrisersan
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abicim link kırık bi halledebilirmisin?
abicim link kırık bi halledebilirmisin?
tekrar merhaba, şimdi bir video yapmaya calısıyorum ama videonun kendi sesi ve ayrıca eklyeceğim müzik girişlerini ayarlayamıyroum.
mesela resimdeki gibi 1. kısımda videonun kendi sesini oradaki konusmaları, 2 kısımdan itibaren ise videonun sesini kısıp sadece müziğin calmasını istiyroum nasıl yapabilirim acaba?
şimdiden teşekkürler
![]()
abi merhaba eline emeğine sağlık öncelikle anlatımlarınızın hepsini indirdim, izliyor ve öğrenmeye çalışıyorum, kafama takılan soru şu: bir video attığımızda o videonun ses dalgalarını nasıl görünür yapabiliyoruz edius5'te..
umudd dersini hazırladım ama şu an trabzonda olimpiyatlarda olduğumdan dolayı upload edemiyorum ay başında inşallah siteye koyarım
hocam son durum nedir sorması ayıp...
hocam ben edius 5 çalışıyorum ancak programı açtığım zaman bin penceresi gelmiyor toggle bin window display e tıklıyorum yada view tıklıyorum yinede gelmiyor ne yapabilirim
tıkladım hocam ne yapmadım ki hepsini denedim ama bir türlü gelmiyor acaba programda sorun olabilir mi? ben internetten indirdim programı belki sorun ondadır. sizin bildiğiniz güvenilir bu programı indirebileceğim bir site varmı?
hocam merhaba sizde edius 4 seriali varmı kendi sitesien baktım edis neo 3 ve edius 6 nın demoları var rica etmes sende serial varsa gönderirsen sevinirim yada edius 4 veya edius 5i indirebileceğim bir link verirsen çok iyi olur teşekkürler
tamam hocam kusura bakmayın bende kursuna gideceğim konuştuğum bir şirket var orjinal ürün satıyor kursta veriyor hem programı alıp hemde kursa gideceğim uyarı için teşekkürler