Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik tasarıma yeni başlayanlar

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gerçekten çok faydalı bilgiler. Emeğinize sağlık. Ben de Corel Draw kullanıcısıyım. Gördüğüm en kullanışlı program :) Ve öyle görünüyoki sizde öğreneceğim çok şey var. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum. Teşekkürler :)

son efe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benin sormak istediğim lenslerle alakalı lensler, kullanımalanları, örnekler ve dosyayı fazla şişiriyor bunun için ne yapmak lazım

geceninsahibi

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim ben bunlurarı bilmiyodum daha 1 haftalık grafikerim saol işime yarıyaca :)

gülsümce

🌱Yeni Üye🌱
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

bu bilgiler çok işime yarayacak.COREL ile ilgili verdiğiniz eğitim linkleri hata verdi
coreli yeni öğrenmeye başladım.dekal sektöründen sonra matbaacılık bilgileriniz iyi geldi.bu tarz bilgilere gerçekten çok ihtiyacım var.daha önce serigrafi firmasında ağırlıklı olarak freehand ve photoshop kullandım.bizim montajlarımız 24*34 ten 65*85 e kadardı.yaptıklarımızı bu montajlara yerleşimlerini yapıp kenarlara poza köşebent falan koyup filmlerini alıyorduk.bu yüzden dergi,katalog,insört vb.hazırlama ve corel ile ilgili bilgilere çok ihtiyacım var.size ve diğer konu açıp bizlerle bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Haraldstad

🌱Yeni Üye🌱
Toplam rar Boyutu 636 MB - DVD Boyutu 1.06 GB

RapidShare: Easy Filehosting ... part01.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part02.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part03.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part04.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part05.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part06.rar

RapidShare: Easy Filehosting ... part07.rar

(alıntıdır):emo1:

linler hakkın rahmetine kavuşmuş bir göz atarsan on numara olur dostum. bu arada verdiğin paylaştığın bilgiler için de teşekkkür ederim. gerçekten çok faydalı bilgiler ki bunları kendin yazmamış bir yerlerden bulup buraya kopyalaıp insanların görmesini sağlaman bile yeterli bir uğraştır. ellerine sağlık.

EFENDIE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylasim icin tsk ler

kafam convertlenme olayina takildi tam anlamadim convert türkceden cevirme anlami tasimiyormu tam olarak olay ne ? anlamadim :S

Ulgen26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgiler süper gerçekten ama birşey sorucam. ben grafik tasarım okuyorum. ve sunduğunuz bilgiler gerçekten çok iyi olduğu için hepsininin çıktısını ala ala sayfalarda ilerledim. derken bu bilgilerin corel için geçerli olduğunu gördüm. biz yada ben diyim freehand kullanıyorum.aldığım çıktılardaki bilgiler o baskıya hazırlamalar renk ayarları falan hepsi havada mı kaldı şimdi benim için??:(

aynı konular hakkında freehand kullanan birileri bilgi verebilir mi bana ???? Lütfen...

Rabia_

🌱Yeni Üye🌱
bizlere sunduğunuz yararlı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim..:)

Rabia_

🌱Yeni Üye🌱
bir sorum olucaktı... bir resmin vectörel olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

MrAmor

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bidk.net
Bilgiler için teşekkürler yeni paşlayan arkadaşlarımız için kayda değer bilgi bunlar yararlanmakta fayda var =)

smyrna_35

🌱Yeni Üye🌱
ben reklamcılık alanında uzmanlaşmak istiyorum ve grafikerliğin bana bu alanda yardımı olacağını duydm bu doğru mu ve sadece grafikerlik bana neler kazandırabilir ne yapabilirim arkdşlar ?

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu paylaşımı okumayandan Grafik tasarımcı olmaz :) yeni başlayan arkadaşlara diyorum ustaların ellerinden öperim...
Harika 1 paylaşım.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu formu nerdeyse baştan sona okudum.memoli hakkaten ellerine sağlık.