Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
olmazmı değerli paylamışınız için çok teşekkürler bunlar eminimki bir çok kişinin işine yarayacak dikkaer ve dikkatli okurlarsa bazı küçük detayların nelere mal olacağını anlaryabilirler tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz
öncelikle yeni yetişenleri düşünüp böyle bi konu açmanız çok güzel bi davranış.bu davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederim.daha çok yeniyim ve site içinde derslere bakınıyorum ve oldukça güzel şeylerle karşılaştım.siz ve sizin gibi emek verip bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür edrim.ve kesinlikle devamını getirmeniz lazım...çünkü bilgi paylaştıkça artar ve anlamlaşır
slmlar siteye yeni üye oldum ve inanılmaz işime yarayacak bilgiler buldum..öncelikle çok teşekkür ediorum.burda bulunan corel dosyaları indiremiorum yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekür ediyorum
bende quark kullanmaya yeni başladım bana da yardımcı olur musunuz programı ingilizce kullanıyorum ama aletlerin neişe yaradığını bilmiyorum yardımmmmmmmm
çok çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için. baya faydalı oldu. özellikle ben bu konuda baya yeniyim. biraz kafam karışsa da kafamda bazı şeyler yer edindi. başarılar diliyorum.