Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafik tasarıma yeni başlayanlar

armağan de

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler bence çok faydalıydı bu pratik anlatımlar bize zamandan kazandırıyor, tecrübe çok önemli

masey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederiz

grafik tasarıma yeni başlayanlardan bu konuları ögrenmek isteyen yok sanırım, ben yinede bildiklerimi az çok, iyi kötü buraya eklemeye çalışacağım.
olmazmı değerli paylamışınız için çok teşekkürler bunlar eminimki bir çok kişinin işine yarayacak dikkaer ve dikkatli okurlarsa bazı küçük detayların nelere mal olacağını anlaryabilirler tekrar teşekkürler devamını bekliyoruz

dmrl

🌱Yeni Üye🌱
faydalı bilgiler hepsini arşivime aldım kacırılmıcak bilgiler..

Jarno

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

Bende yeni başlayanlardanım emekleri geçen arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim :alkis:

hafızzz

🌱Yeni Üye🌱
ben okuyorum yazdıklarınızı :) bence çokta faydalı... hele benim gibi bu mesleğin neresinde durduğunu bilmeyen biri için :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle yeni yetişenleri düşünüp böyle bi konu açmanız çok güzel bi davranış.bu davranışınızdan dolayı çok teşekkür ederim.daha çok yeniyim ve site içinde derslere bakınıyorum ve oldukça güzel şeylerle karşılaştım.siz ve sizin gibi emek verip bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür edrim.ve kesinlikle devamını getirmeniz lazım...çünkü bilgi paylaştıkça artar ve anlamlaşır:)

Grefakir

🌱Yeni Üye🌱
Bilgiler için teşekkürler devamını bekleriz...

kuzeyserpil

🌱Yeni Üye🌱
slmlar siteye yeni üye oldum ve inanılmaz işime yarayacak bilgiler buldum..öncelikle çok teşekkür ediorum.burda bulunan corel dosyaları indiremiorum yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekür ediyorum

aycel

🌱Yeni Üye🌱
bende quark kullanmaya yeni başladım bana da yardımcı olur musunuz programı ingilizce kullanıyorum ama aletlerin neişe yaradığını bilmiyorum yardımmmmmmmm

karaveri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Süpersin Üstad.. Eline Emeğine Sağlık ...

semanur_malatya

🌱Yeni Üye🌱
Ben CorelDaw x4 e yeni başladım ama sağ tarafta renkler kayboldu geri getiremedim
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :):smile:

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mükemmel paylaşım bende fleksoda kendimi yetiştirmeye çalışıyorum teşekkür ederim

zumrut051

🌱Yeni Üye🌱
çok çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için. baya faydalı oldu. özellikle ben bu konuda baya yeniyim. biraz kafam karışsa da :) kafamda bazı şeyler yer edindi. başarılar diliyorum.