Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nerde ne yapması gerektiğini bilen adamdır tasarımcı. Alakasız yerlere alakasız mesaj yazmaz mesela yukardaki arkadaş tasarımcı değil.
Aynı zamanda yardımlaşmayı seven, bildiğini paylaşandır tasarımcı. Al buyur eleman, yalnız biraz pahalı bişey bu, haberin ola. Bi google arat belki sevabına birileri rapide falan atmıştır.
çirkin bir logo, hatalı bir afiş gördüğünüzde sinirleniyorsanız, o gün kötü geçiyorsa, o zaman grafik tasarımın virüsünü kapmışsınız demektir. işte böyle birisidir.
aman allahım ne güzel yorumlamışsınız ya ama, ama ben... abim beni konyaya sende bu yetenek var diye getirdi fakat ben bu yorumlara göre ....çoook gerideyim sizce bu yoldan vazmı geçeyim yoksa geliştirebilirmiyim???:crying:
Tasarımcılar Komposizyonları her yönüyle değerlendirebilen Farklı açılardan düşünce ve görüş yeteneğine sahip Araştırma yapan Hayalgücünü ve tecrubesini iyi kullanan Devamlı kendini geliştiren Kendisine güvenen Kendisini iyi bir şekilde ifade edebilen yetenekli sanatçılardır.
tasarımcı, biraz normal, biraz anormal, bazen deli, stresten ara ara atar şalterleri, fazla oturmaktan bükülmüştür beli, boynu tutulmuştur masaj ister kimileri, bizi anlayanlara saygıyla eğiliyorum şimdi..:rofl: