Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker olmasaydınız, ne olmak isterdiniz.

dorad

🏆Pro Tasarımcı🏆
eczacı olmak isterdim hep küçükken.. Neye niyet.. neye kısmet :)

GraphiClubeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilg muhendısı olmak ısterdım.grafk programları yapardım belkı yenıden.ya da anımasyon fılan hazırlardım ek olarak.(hoby)

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
kesinlikle aşçı olurdum :D

harika yemekler yaparımda :p

mine48

🌟Usta Tasarımcı🌟
küçüklük hayalim resim öğretmeni olmaktı liseden sonra grafik seçtim ve grafik okuyorum grafik olmasaydı resim öğretmenliğini çok isterdim

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
benim çocukluk hayalimdi.. ya motosikletli polis (yunus) ya da savaş uçağı pilotu :D

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tek tercihim resimdi bu eğitimi 7 yıldır alıyorum ortaokuldan sonra resimle dahada bağdaştım ve şuan resim öğrt.+grafik tasarım okyorum...ama resim ağır basmasaydı tiyatrodan şuan bi tiyatro oyuncusu olmam mümkündü yada sinema televizyon sanat kokan herşey belkide kimbilir...

sercanozkan

🌱Yeni Üye🌱
kendime ait bir cafe açmak isterdim.ev yapımı börekler,çörekler,pastalar...insanlar gelsin benim cafemin pofuduk koltuklarına yayılıp,çaylarını içsin,sohbetlerini etsin.benim böreklerime,çöreklerime bayılsınlar...fonda yerli,yabancı eski pop müzikleri çalsın...
gerçi bunu hala istiyorum ama mesleğimi de çok seviyorum.belki ilerde grafikerlikten elimi eteğimi çektiğimde.yada fırsatım ve imkanım olursa keyif için.kısmet artık... :)

aynen bende küçücük bi cafemin olmasını isterdim halada istiyorum gerçi ama grafikerliğide zevkle yapıyorum.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgisayar mühendisi olmayı çok isterdim...