Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafiker olmasaydınız, ne olmak isterdiniz.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu meslek olmasaydı hiç birşey olamazdım herhalde :D ama polis olmak istiyordum çoçukken sivil :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Off çok fena yarama bastı bu konu en büyük hayalimdi deniz teğmeni olmak polis olmayada rağzı olmuştum.Çocukluğumdan beri bastıramadığım bir üniforma sevdam var ama olmadı:(

GÖLGEM NUR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
AYNEN BENİMDE, HALA GEÇ DEĞİL AMA YUNUS POLİSİ OLMAYI OKADAR İSTİYORUMKİ SADECE 2 SANTİM EKSİK .keşke olabilsem macerayı ve tehlikeyi seviyorum . fakat bu mesleğimide seviyorum 2 hayalimdi ve
2. gerçekleştirdim :rofl: :wink:

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Stilist olmak isterdim:D

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
elektronik mühendisi yada fizik-kimya öğretmeni :smile::tongueout:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
hiç bişey olamayanlar grafiker oluyor artık, nekadar kötü bir durum aslında, ben bu olayı, emekli olduktan sonra emlakçılık yapan amcalara benzetiyorum, işin cılkı çıktı, geçengün 65 yaşında adama sordum, amca ne iş yapıcan bu yaştan sonra diye, grafiker olurum dedi, evlere temizliğe giden kadınlarda freelance grafikerlik yapıyorlarmış, bu meslek 10 yıl içinde biticek, 20 yaşında bu işe başlayanlar, 30 yaşında kendine başka meslek bulsunlar bence, gidişat hiç iyi değil,

ben grafiker olduğum için pişman değilim, fakat asla çevremdekilere önermem, odun alıp satsam daha iyidi, grafilker olmasaydım, bu siteyi açan olmak isterdim, yada facebook, google , ayrıca hep düşünürüm bu googlenin sıradan ve sade giriş sayfası neden reklam almıyor, günde milyonların girdiği giriş sayfası mükemmel gelir kaynağı olmazmıydı ?

Son düzenleme:

postaki

👑Efsanevi Grafiker👑
grafiker olmasaydım, showman olmak isterdim.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Grafiker değilim ama bilgisayar teknisyeni olmasaydım. Futbol spikeri olmak isterdim :D Yada fenerbahçenin maçlarında kenardan topları sahaya atanlardan filan dermişim:D şaka bir yana en çok Futbol spikerliği veya tarih öğretmeni olmak isterdim :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
tam olarak grafiker sayılamam ama ing.öğretmeni olmak istemiştim hep(tabi hayalde:)

DoiVetra

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende ya gitarist yada suikastçi olmak isterdim

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende Pazarcı olurdum heralde. GELL VATANDAŞŞŞŞŞŞ GELLLLLLLLLLLLLLLLL..... :)

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Karınca olup kolonimin ekmeği peşinde koşardım :D