Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

darkangelll41

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar adım zeynep izmit den ben 6 yıldır photoshop la uğraşıyordum fotoğrafçılık ta kendımı yetistirdiğme inanıyorum.fakat grafik ılgı alanım olunca bir reklam ajansına başladım ve orda grafikerim programları az cok ogrendım ve dalda kendımı yetiştiriyorum.inş. daha iyi olacam.elimden geldikçe.

TEACHOFB

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gokhancamurcu.com
Bende Gökhan 9 yıldır grafikerlik yapıorum. Corel Illustrator freehand photoshop flash dreamweaver programlarını kullanıorum... Nazilli de oturuorum fakat kuşadasında bir ajanstayım şuan...

kurtay06

Acemi Tasarımcı
selamlar ben emrah 22 yasındayım kumral yesıl gozluyum erzurumda oturuyorum ataunı resım 4 ogrencısıyım grafık tasarım yapmaktan hoslanıyorum ayrıca fenerbahcelıyım grafık hakkında herseyı ogrenmek ıstıyorum

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slmlar bende simge
87 doğumluyum
doğuştan işitme engelliyim
konuşma, duyma, dudak okuma kabiliyetim vardır.
üniversite önlisans grafik mezunuyum.
photoshop illustrasyon freehand indesing flash dreamveawer imageready 3Dmax
burdaki yazdığım programlardan çok az biliyorum
genelde fotograf çekimi yapıyorum.
aynı zamanda gitar, voleybol, halkoyunları ve karakalemle ilgilenmekteyim.

Teşekkür ederim.

ssevall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşlar ben 18 yaşında henüz grafiker olmasamda o yolda ilerleyen biriyim pc başında vakit geçirmeyi çok seviyorum;)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
yhaa ben siteye üye olalı amma zaman geçmiş, burda kendimi tanıttığımı bile hatırlamıyorum :S

-Adım Kadir.. 23 yaşındayım..
-Gebze'de ikamet ediyorum e bir matbaada çalışıyorum.. ya da çalışmak sayılmaz, yarı patron yarı çırak durumu :p
-PC ve MAC ortamında Freehand ve Photoshop kullanıyorum.. profesyonel olmasamda bayaa ileri düzey kullanıyorum programları :D
-1997'den beri Matbaa piyasasının içindeyim ve o tarihten itibaren tecrübem var. ne yazıkki gebze tecrübem var sadece :S bilen bilir durumumu :(

tolgacetin72

🌱Yeni Üye🌱
Selam, adım Tolga,Photoshop severim, Corel sevmem. Kahveyi sütsüz çayı koyu içerim. :) İzmirde yaşıyorum yaş 36 olmuş, az vaktim kalmış gerçekten de.:)

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar ben melek bu bölmü yeni görüyorum bende yazayım dedim konyada yaşıyorum ama sevmiyorum konyayı iş sektörü burda çok kötü grafiker degillim bu işi hobi olarak yapıyorum iş aralarında bir şeyler çalişiyoruz ve zaman buldukca sizlerle paylaşıyorum gerçekden emek isteyen bir meslek

onnur

🌱Yeni Üye🌱
s.a
siteyi ömerdem tavsiye etti..
içinde herşey var bi sen eksiksin dedi bende geldim :smile:

bakalım sitede kimler varmışş....

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhabalar adım Engin,

25 yaşındayim, aslen Düzce'liyim fakat 2 seneyi aşkın bir zamandır Bodrum'da ikamet ediyorum ve bi reklam ajansin grafikerim.. Bilgisayarla alakali olan herşeyi ve yüzmeyi çok severim.. bundan sonra da grafikerler.net'in sık ziyaretçilerindenim sanirim :)

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar adım Engin,

25 yaşındayim, aslen Düzce'liyim fakat 2 seneyi aşkın bir zamandır Bodrum'da ikamet ediyorum ve bi reklam ajansin grafikerim.. Bilgisayarla alakali olan herşeyi ve yüzmeyi çok severim.. bundan sonra da grafikerler.net'in sık ziyaretçilerindenim sanirim :)

hosgeldin aramıza kardeş...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
mrb ben istanbuldan büşra.20 yaşındaym.3sene meslek lisesi grafik bölümünde okudum,bu senede balıkesir meslek yüksekokulundan mezn oldum şuan bir reklam ajansında staj görüyorm.kendime grafiker diyemem bunun için çok yol kat etmem gerek:)

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş geldin büşra.. aslinda kayit tarihine bakarsak senin bana hoş geldin demen lazimmiş :) niye bu kadar bekledin ki kendini tanitmak için :)

Ecmel

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben kadriye kütahya dumlupınar üniversitesi güzel sanatlar fakültesi grafik tasarım 2.sınıf ögrencisiyim . izmirliyim ayrıca bir işte çalışmıyorum ama kütahyada okurken çalışmayı isterim .eger kütahyadan bana yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa iyi olur.tşkler şimdiden...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
bu daha çok tanişmadan ziyade, iş ilani gibi olmuş ama yinede hoş geldin..

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar antalyadan nevin... yaklaşık 6 yıldır grafikerlik yapıyorum... daha yolun çok başında sayılırım yani...fırsat buldukca bu sitede vakit geçirmeye çalışıyorum... çok faydası olacagına inanıyorum... bütün grafiker arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum....:)