Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

grafikerbg

Acemi Tasarımcı
merhaba; ben bursadan idil
17 yışından beri bu işin içindeyim
yaklaşık 8 sene oldu büyük bir zevkle yapıyorum işimi

sedacix

🌱Yeni Üye🌱
merhaba...
Deniz ben...
Bolu'da bir kopyalama merkezinin bünyesinde grafiker/reklamcı olarak çalışıyorum...

Ankara Üniversitesini bırakarak, (asıl alanım yabancı dil/tercümanlık)
2 yıl kadar önce aktif olarak girdiğim bu alanda, tüm bilgilerimi ve becerilerimi kendim edindim...

Bu taraflardan ihtiyacınız olan bir şey olursa/yolunuz düşerse beklerim, yardımcı olabilirim...
selam bende boludan seda iş arıyorum:D ama üücretli bolunun neresindeki kopyalama merkezi?17 yaşındayım.:D

cem bulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba... ankaradan cem ben arkadaşlar.. 10 yıldır grafik tasarım işindeyim. matbaa deneyimliyim. her zaman (uygun olduğumda yani) yardımcı olmaya hazırım. herkese kolay gelsin... cem.. ***************

Ferdisenel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ferdi Gebzede Oturuyorum bu işe yeni başladım :D

sincap06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.aydinlarmatbaasi.com
Ben rıfat ankara da oturuyorum kendi matbaamda kendi çapımda işler yapmaya çalışıyorum coreli fazla bilmediğim için çoğu işleri yapamıyorum arkadaşlar bana yardım edersiniz artık.doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum daha yeniyim 1 aydır üyeyim ama
sizleri sürekli takip ediyorum gerçekten verdiğiniz bilgiler benim için çok önemli ve mükemmel hepinize kolay gelsin.

şirine13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
grafikpaylasim.azbuz.com
bende melike :p mesleğe başlamak için ilk adımı attım liseye gidicem nasipse bu sene inş. grafik tasarım veya web tasarım bölümünü seçmek istiyorum

sibel_b

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selam arkadaşlar ben sibel 26 yaşındayım, İstanbul da oturuyorum, garfiker olmaya çalışıyorum, burdan bir çok yardım aldım. Umarım sizinlede tanışıp yararlı arkadaşlıklar kurabiliriz. Burda bilgi ve becerilerini paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Aramıza yeni katılan yada bir süredir içimizde olupta yazmaya yeni cesaret eden herkese hoşgeldiniz diyorum.

Grafikerler.net büyük bir hızla büyümeye ve verdiği hizmetleri arttırmaya devam ediyor.

Bu oluşumda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve site üyelerine teşekkür ederim...

OZLUREKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozlureklam.com
slm arkadaşlar ben okan ozlureklamın sahibi - dijital baskı operatörü - kaynakçısı - grafikeri - pazarlamacısı :p

Moderatör tarafında düzenlendi:

__cRiMiNaL__

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.herimarket.com
Slm ben Elif Çorum da yaşıyorum güzel paylaşımları olan bir site hepinizle güzel paylaşımlarda bulunmak isterim 22 yaşındayım çok zaman olmadı bu işe başlayalı ancak az zamanda çok yol aldığımı düşünüyorum hepinize iyi paylaşımlar fırsat buldukça burada yanınızda olacağım corel ve photoshopta elimden geldiğince yardımcı olabilirim :smile:

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar bende ece:) memnun oldum :) 19 yaşındayım ve grafikerlik yapıyorum elimden geldiğince bilgim yettiğince. buraya üye olduğumdan beri bu konuyu hiç görmedim oyüzden şimdi kendimi tanıtma fırsatı buldum. istanbul maltepedeyim.bir matbaa&ajans şirketinde çalışıyorum. burayı da çok seviyorum paylaşmak, eleştirme ve eleştirilme güzeldir. herkese başarılar diliyorum ;)

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba arkadaşlar bende defne :) memnun oldum :) 19 yaşındayım ve grafikerlik yapıyorum elimden geldiğince bilgim yettiğince. buraya üye olduğumdan beri bu konuyu hiç görmedim oyüzden şimdi kendimi tanıtma fırsatı buldum. istanbul maltepedeyim.bir matbaa&ajans şirketinde çalışıyorum. buraya alışmaya çalışıyorum. paylaşmak, eleştirme ve eleştirilme güzeldir. herkese başarılar diliyorum ;)

:rofl::rofl:

asdecddw

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar, ben kahramanmaraş'tan ibrahim 6 yıldır x reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum. photoshop ve corel başta olmak üzere hemen hemen bütün proğramları kullanıyorum. Mesleğimi seviyorum ve herkese başarılar diliyorum..teşekkürler

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Şu kaynayan kazana bir de biz atlayalım :D

Son düzenleme:

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba
ben elif (cik) yaklaşık stajerlimi saymassak 4 senedir grafikerlik yapıyorum hala çok eksiğim var biliyorum zaman diyorum sadece...

yeni caylak

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben hasan Almanyada yaklasik 2 senedir grafikerlik yapiyorum
corel ve az biraz photoshop kullaniyorum
herkese selam

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben elif 21 16.11.1987 doğumlu yum:) ay ne kadar klasik oldu...5 senedir grafikerlik yapıyorum tek özel hayatım bu saten bende böyle mutlu oluyorum:(

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
merabaalr ben denis.17 yaşındayım.Eskişehirliyim bilişim teknolojileri web tasarım we programlama alanı öğrencisiyim
gerçk mesleğim web tasarım olmasına ragmen grafikerlikle uğraşıorum şu an bir reklam firmasında stajyer olarak çalışıorum
Hobilerim spor yapmak,çizim yapmak we seyahat etmek...
boş zmnlarımda karikatür çizimleri yapıorum,Genelde her aalnada çalışmalara yapmaya çalışıorum iyi derecede photoshop-flash-web programları biliorum
wede ıllustrator-corel draw-ındesıng ile uğraşıor çzimler yapıyorum 3d max we 4d cinema öğrenme çabasındayım:)
site gerçekten çok güsel hepinizi selamlıyorum.

mai_umut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşlar bende deniz 23 yaşındayım istnabulda yaşıyrm.hobilerim ve gerçek işim spordu atletizm.dans.karete ve taebo ama maalesef sakatlığımdan dolayı 3 yıldır yapamıyrm sakatlandıktan sonra kendimi başka bi alana atmak istedim ve programlarda çalışmaya başladım 3 yıldır kendi kendimi gelişltirmeye çalışıyrm .her yerde bi şey öğrenmek için çeşitli bölümlerde çalıştım şu an bi emprime de çalışıyrm ve her geçen günde biraz daha yaklaşıyrm amacıma bende sizin gibi ii bir grafiker olmak istyrm.bence bu iş bi aşk.

ve gerçektende bu site çok güzel öğrendiğim okadar çok şey varki sayenizde hepinize tşk ederim

djoxijen

Acemi Tasarımcı
slm ben ozan doğma büyüme kocaeliliyim 16 yaşımdayım ağustosata grafikerlik kursuna başlıyorum garafiker olmak istiyorum ama bide ben kendime site açtım***********diye ama düzenliye miyorum yardımcı olurmusunz tabi bide grafikerlik am olrak nerdir yani tamam grafk çizer ama ne biliyim çizgi filim falan yaparmı bana bilgi verirsniz bu konudada çok sevinirim msn adresim******@************ beni ekleye bilirsiniz yada cevabını buraya yaza bilirsiniz iyi geceler.

Moderatör tarafında düzenlendi: