Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

a hmet

Acemi Tasarımcı
selam ben ahmet istanbuldan ...ünide grafikerlik bölümü seçmek istiyorum ve bu meslek hakkında hiçbir şey bilmediğim için araştırma yapıyorum...heralde bölüme girilirken mülakat sınavlarından geçmem gerekiyormuş bana bunun hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz??? ne kadar zor olabilir ne yapmam gerekir kaç puala alıyor okullar bunlar hakkında biriniz bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim =)))))

yavuz86

🌱Yeni Üye🌱
slmm grafikerler.net ailesi grafikerler için önemli bi site olduğunu farkındayım.... bence iş arayanlar için de bi bölüm açsak tam süper olur şuan işsizim ve iş arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar.linki şöyle atsak grafikerim iş arıyorum die özel bi bölüm herkese slm lar bol kazançlar.....

yavuz86

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim çok güzel bi meslek bunu bide ünivle pekiştirdiğin zaman alsana testere 5 in afişini yapacak olan bi genç işte ilk etapta mülakata sokuyorlar çizim üzerine bişiler yapıosun veriosun torpilliler girio senin torpilin yoksa giremiosun öle bişi o yüzden en güzel ifadeyi en güzel tasarımı yapmak istiyosan boş bi kağıda
üniversite onun önündede bi tane torpil onun yanınada torpilli kişiyi çiz kesin mülakatı kazanırsın:D hafifte protesto oldu ama olsun karikatür tarzı da olur:
)

a hmet

Acemi Tasarımcı
eyw =)çok güzel oldu bu açıklama ama bi sorun daha var ben çok güzel olmasada karikatürle uğraşıyorum elim biraz yatkın bu mülakatta bilgisayardamı yoksa dediğin gibi bi boş kağıdamı yapıyorum yani tasarıma hazırlanmak için kursa başlıcam başlamadan önce burdan biraz bilgi edinmek istiyorum =) biraz daha açarsan bu mesleği bana , gerçekten hedefim beli olucak ve bu işi yapmayı çok istiyorum testere 5 in afişi olmasada pembe panterin afişini yapmak isterim =))))))=) çok sağol =))))))))

gakeray

🌱Yeni Üye🌱
selamlar herkese ben aydın 19 yaşında istanbul bağcılarda oturuyorum grafiker değilim ama olmaya çalışıyorum photoshop tan anlarım biraz ama yetmiyor yeterince değil ben empirmede çalışıyorum desinatör olmak istiyorum ama desendeki renk ayrımını çok net yapamıyorum bana birileri el uzatırsa çok sevinirim
şimdiden herkese teşekküe ederim ...

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
grafiker ler topluluguna merhabalar !!!

:peace1: uzun yıllar Samsun da otomobil aksesuar üzerine çalışan bir iş yerimizi 2004 yılın da çeşitli nedenlerle kapatmak zorunda kalarak,kayınpederimin destegi ile pratik eşarp üzerine imalat ve pazarlama sektöründe çalışmak üzere Karabük e yerleştik.
Tabiii sektöre olan yabancılıgımızda ve otomobillere karşı hissettigim sevgiden olsa gerek,o iştende ayrılıp tekrar eski meslegim olan oto aksesuar,sticker üzezine bir iş yeri açma düşüncesi ni hayata geçirmek üzere yola koyuldum.
ilk etap da daha önceleri elde kestigim stickers ları teknoljiye ayak uydurarak yeni bir ploter kesim makinası alarak işe koyuldum.bu konularda hiç tecrübem olmadıgından, haddim olmayarak grafiker olmadıgım halde tesadüfen rastladıgım grafikerler net. sitesine üye oldum.(profilimde bulunan delipoyraz555 nick in altın da yazan grafiker tabirinide nasıl kadırırım bilmiyorum )
ve beni bu siteye kabul edip adam yerine koydugunuz için bütün site yönetimi ve üyelerinede ayrıyeten teşekkürler .site müthiş paylaşımlar,yani bekliyordum ama bu kadar degil.herkes bir şeyler paylaşma ve yardımcı olma gayreti içerisinde,bu olay çok hoş.
bu yüzdende bütün herkese yürekten teşekkürler.

gününüz gününüzden güzel olsun grafikerler toplulugu !!!:>

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam ben hatice denizliden ben bu siteye bayılıyorum 5 senedir bu işi yapıyorum ama phoshopta uzmanlaşmam yeni burayı ve bizi bilgilendiren bütün arkadaşları seviyorum sizin sayenizde hergün yeni şeyler keşfediyorum

kubra.kalem

🌱Yeni Üye🌱
slm ben kübra aranıza yeni katıldım istanbuldan geldim :) grafikerim hemde desinatörüm.desinatörlük sıkıcı gelio grafikerlik yapıom 4 yıldır grafikerim matbaa ve baskı etiket üzerine çalışıyorum çok profesyonel değilim ama müşterileri memnun edebilecek grafikler çizebiliyorum 3 aylık ewliyim:) kendimi daha çok geliştirmek istiyorum ama kursa vericek ne zmanım nede fazla param var :( şuanki işimden çok memnun değilim kendimi geliştirebileceğim ve maaşımda yüksek olabileceği bir iş arıyorum :))) ayrıyetten ewimden frelance çalışabiliyorum int üzerinden parça başı emprime desenleri logolar vs. gibi oldukça çalışkan ve hamaratımdır.. burdaki yarışmacı arkadaşlara başarılar diler :):)herşeyin gönülerince olmasını isterim .....

hayat paylaşılınca güzeldir....

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
aranıza yeni katılamadım ama kendimi de tanıtmadım:)

ismim eralp. ankara'da bir klişe firmasında çalışıyorum. 9,5 aydır grafikerlik yapmaya çalışıyorum. ama g'si değilim henüz:) ancak hızlı ilerlediğimi söyleyebilirim. ayrıca kırıkkale üniversitesinde iktisat bölümünde 6. sınıf öğrencisiyim...

işim için ambalaj, keyfim için de afiş tasarlamaya çalışıyorum.

herkese saygılar, sevgiler...

birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var;)

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben rukiye istanbul beyoğlu... henüz 17 yaşındaım sanırım en küçükleri benim buranın yeni katılıorum buraya and. kız meslek lisesi grafik tasarım ve fotografçılık bölümünde 11. sınıf öğrencisiyim henüz öğrenme aşamasındaım we hep öğrenio olmak istiorum.Bu alanda iş hayatına atılmadım seneye olan stajla başlıcak sanırım hedefim zirvenin zirvesi....hayal etmeyii renklerii çok sefiorumm.hobilerim.. tvyle aram yoktur reklamları we çizgi film isliorum:) resim yapmak tasarım karıştırmak gibi.....çokk konuştummm yaff:)son olarak benim için en güçlü insan ağlarken gülebilendir:)

D

Duman6

Guest
Merhaba Ben Mustafa 23 Yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 2003'den Bu Yana Reklam Sektörün'de Bir Çok Farklı Alanda İş Yaptım Dijital Serigraf Pleksiglas Matbaa web tasarım yani reklamcılığı seviyorum ne biliyim öyle işte burayada bilgilerimizi paylaşmaya geldim. hepinizle tek tek memnun oldum arkadaslar umarım sizlerde memnun olmussunuzdur.

HALİL1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MRB ARKADASLAR BEN HALİL
tekstıl fırmasında desınatorluk tasarım ıslerı yapıyordumm o soktorun tukendıgını dusundum ve bagcılarda ajans a gırdım sımdı orda calısyorum ufakcaplı bısıler cıkarıyorum amacım kendımı en üssevıyeye cıkarmak.
teskkurler.

fatihan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben Bolu dan Fatih henüz grafiker değilim ama hedefim belli cok istiyorum grafiker olacam. Tabii herkes gibi bazı soru işaretleri var aklımda.. örneğin yetenek sınavları cok mu zor oluyor..? :neutral1: :> biraz acın hatta bir istiğim var benim gibi grafiker olmak isteyen arkadaşlar için forumda bir bölüm acılsa hep birlikte bilgilensek.. Admin arkadaşlar ne der??:>

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Herkese Meraba

Üye olalı baya oldu ama yeni yazıyorum buraya...: )

Ben acizane İbrahim Gülbaş :)17 yaşındayım.... Kocaeli'de oturuyorum...Karamürsel Anadolu Meslek Lisesi - GRAFİK TASARIM bölümü lise 3 deyim daha İnş. Üniversiteyide okucam...İnş. Grafiker olucam: )Bakalım İnş. yaptığım işler şimdiden beğeniliyor ama :):):p aslında ben 2 , 3 senedir falan photoshop la uğraştırdım freehand i bu sene okulda öğrendim , illüstratör ü kendi kendime öğreniyorum corel biraz kullandım sıkıldım ama bana en iyi gelen program illüstratör oldu:) benden şimdilik bu kadar selametle....

grafi_tasarım

🌱Yeni Üye🌱
slm siteyi yeni keşfettim Ankara da deulcom da Profesyonel Masa Üstü Yayıncılık ve Grafikerlik eğitimi aldım çalışma hayatında tecrübem olmasada birkaç tasarım işi yaptım

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm. ben kahramanmaraştan hakan. kendime ait dijital baskı ve tabela işyerim var. siteyi nette tesadüf eseri gördüm. yaklaşık 15 yıldan bu yana bu işle ilgilenmekteyim. mesleğimizde hergün yeni bir şeylerin olmasına rağmen ayak uydurmaya çalışarak devam ettiriyorum. hiç bir zaman yılmadan bıkmadan en güzelini yaparak tabela sanatına katkıda bulunuyorum.

LAVİNYA

Acemi Tasarımcı
SELAM, İSMİM NESLİHAN, BURSA'DAN..

Üniversitede Resim Öğretmenliği bölümü/Grafik alanından mezun oldum, Lisede ise Tasarım Teknolojisi (Grafik) okudum, faal olarak grafikerlik yapmasam da bu işle yakından ilgiliyim ve herkesin 'Grafiker' olamayacağı kanaatindeyim, çok şey temelden bilinmeli bence...

Şu sıra sitelere amblem-logo çalışmaları dahil olmak üzere amatör çalışmalar yapıyorum, imkan olduğunca sizlerle paylaşıp eleştirilerinize kulak vererek kendimi geliştirmeye çalışacağım..
Saygılar
;)

cadric44

🌱Yeni Üye🌱
slm. ben hasan. malatyalıyım 21 yaşım. dpu de ögrenciyim. grafik okuyorum burada bu işle uğraşan herkesle iletişim kurmak iisterim:D

keskintepe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar ben Ömer

Doğma büyüme istanbul kadıköylüyüm. Bu işe yaklaşık olarak 8 sene önce basladım. Hem Mektepli hemde alaylı sayılrıım :) Bu ektöre eniştemin sayesinde başladım. Onun matbaasında hem çıraklık yapıp hemde okula gidiyordum. Belli bir süre sonra Baskı üzerine bilgilerimi geliştirdim. Bilgisayar kullanmasını bilmiyorken Corel'de Kurumsal çalışmalar yapıyordum. Şuanda İstanbulda Kadıköyde bir Reklam Ajansında bu grafiker olarak çalışıyorum. Bu vasfı kendime kabullendiremiyorum. Çünkü bu kadar senedir çalışmama rağmen bilmediğim bir çok şey var onu biliyorum. Burayı şuanda çalıştığım firmanın patronu Hasan abimizin Sık Kullanılanlarında gördüm yaklasık olarak 1 hafta kadar oldu buraya yazalı ve gerçekten ihtiyacım olan birçok şey gördüm. Hepinizi Mutlu ve sevgi dolu Seneler dilerim. Gerçi bugün ayın 7'si ama olsun :)

Bekkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Gaziantep'ten Mustafa, 8 yıldır grafikerlik yapıyorum. Macintosh G5 kullanıyorum. Freehand, Photoshop kullanıyorum. Tüm grafikerler.net üyelerine meraba diyorum.