grafiker ler topluluguna merhabalar !!! eace1: uzun yıllar Samsun da otomobil aksesuar üzerine çalışan bir iş yerimizi 2004 yılın da çeşitli nedenlerle kapatmak zorunda kalarak,kayınpederimin destegi ile pratik eşarp üzerine imalat ve pazarlama sektöründe çalışmak üzere Karabük e yerleştik.
Tabiii sektöre olan yabancılıgımızda ve otomobillere karşı hissettigim sevgiden olsa gerek,o iştende ayrılıp tekrar eski meslegim olan oto aksesuar,sticker üzezine bir iş yeri açma düşüncesi ni hayata geçirmek üzere yola koyuldum.
ilk etap da daha önceleri elde kestigim stickers ları teknoljiye ayak uydurarak yeni bir ploter kesim makinası alarak işe koyuldum.bu konularda hiç tecrübem olmadıgından, haddim olmayarak grafiker olmadıgım halde tesadüfen rastladıgım grafikerler net. sitesine üye oldum.(profilimde bulunan delipoyraz555 nick in altın da yazan grafiker tabirinide nasıl kadırırım bilmiyorum )
ve beni bu siteye kabul edip adam yerine koydugunuz için bütün site yönetimi ve üyelerinede ayrıyeten teşekkürler .site müthiş paylaşımlar,yani bekliyordum ama bu kadar degil.herkes bir şeyler paylaşma ve yardımcı olma gayreti içerisinde,bu olay çok hoş.
bu yüzdende bütün herkese yürekten teşekkürler.
gününüz gününüzden güzel olsun grafikerler toplulugu !!!:>