Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Günlük | Gününüz Aydın Olsun |

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
canım günlükcüm :)) nasılsın iyimisin:) bencillik yapıp seni hiç sormuyoruz ayıp bize yaa :p :p

günlükcüm bugün öss sınavına girecegim okula bakmaya gittim. aman allahım o kadar uzak ki 1 saat 15 dk yol sürüyor :( bide sınav günü trafik falan olur dolmuş beklerm falan 2 saat önce cıkmam gerekiyr :( uf çok yoruldum vallaa :(

feran_bozhan

Acemi Tasarımcı
SevgiLi muhterem gunluk:D Grafikerler.nette ılk günüm Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bana:) Bugün günümü sorma çünkü söylemicem..Israr etme..Hayır söylemıcem.Hayır söylemıcem.
Hayır söylemıcem.Hayır söylemıcem.Hayır söylemıcem.Hayır söylemıcem.Hayır söylemıcem.Çok ısrar ettin söylüyorum.Tek kelimeyle BERBATTI!:D

20:21:11
11.06.2009
İmza / Feran Bozhan:D:D::D:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
canım günlükcüm :)) nasılsın iyimisin:) bencillik yapıp seni hiç sormuyoruz ayıp bize yaa :p :p

günlükcüm bugün öss sınavına girecegim okula bakmaya gittim. aman allahım o kadar uzak ki 1 saat 15 dk yol sürüyor :( bide sınav günü trafik falan olur dolmuş beklerm falan 2 saat önce cıkmam gerekiyr :( uf çok yoruldum vallaa :(
Eşlik edebilirim sana :D silgin kalemin benden :p o yol yarım saatte biter bence :D:D:D:D:p (pm attım okurmusun :D)
Sevgili günlük sabah yanıyordum eve gelirken dondum :D ankara ocağına düseli 7 ay oldu havana suyuna hla alısamadım :D ama çok güzel yağmur yağdı bugün ve çıkıp ıslanmayı o kadar çok istedim ki.... Ama ıslanmak aklıma gelince içim burkuldu :S:S:S:S yorucu gündü sanırsam eve geldim simdide çamasır yıkıyorum :D birazdan yemek yapcam :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili günlük gün beni bunaltıyor:(
Geceleri sabah olmuyor.Sabah olunca akşam olmuyor.Zaman geçmek nedir bilmiyor.Gelenler gidiyor,gidenler geri geliyor.Kafam,hayatım karmakarışık.Dün bir yıldız daha kaydı gitti hayatımdan.Kalbimde derinden bir sızı,içten bir göz yaşı olarak aksada bu gidiş devam etmeliyim bu yola.
Yeni bir bahara dokunmak istedim.Çabaladım,çırpındım sanırım yine beceremedim.Benim ta derinlerde solan çiçeklerim bu bahara yasak geldi...:worried:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sevgili günlük gün beni bunaltıyor:(
Geceleri sabah olmuyor.Sabah olunca akşam olmuyor.Zaman geçmek nedir bilmiyor.Gelenler gidiyor,gidenler geri geliyor.Kafam,hayatım karmakarışık.Dün bir yıldız daha kaydı gitti hayatımdan.Kalbimde derinden bir sızı,içten bir göz yaşı olarak aksada bu gidiş devam etmeliyim bu yola.
Yeni bir bahara dokunmak istedim.Çabaladım,çırpındım sanırım yine beceremedim.Benim ta derinlerde solan çiçeklerim bu bahara yasak geldi...:worried:

Damla Hayırdır ,Sendemi bunalımdasın :S İyi ya aramıza Hoşgeldin diyorum.Neyse aramıza geldiğine göre derdine derman oluruz tüm arkadaşlarımızca,elinden geldiğince içini dökebileceğin bir ortamdasın,biz böleyiz arkadaşlarımızca tartışırız anlatırız dökeriz günlüğümüze içimizi,geldiğine sevindim :)

Sevgili günlük bügünüm Projelerle geçti desem yeri + olarak birde yiğenlerim katıldı bize biri 11 biri 8 yaşında almışlar karnelerını yüksek notlarınla beni kızdırmaya ve para koparmaya çalışıyorlar :) Canlarım onlar benim.
Benim okul devam ediyor karneyede çok var :D Göstereceğim yaş grubunuda geçtim parada kopartamam :D Birde bunaltıcı sıcak var bunalıyorum laptobun kendi çapında vurduğu sıcaklığın üstüne ortam genel sıcaklığıda vurunca çekilemeyek bir sıcaklık söz konusu oluyor :S Şimdilik Bu kadar Sevgili Günlük :) Görüşmek üzere...

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
canım günlükcüm:)

çok özledim ve hemen sana koştum:) sabah annemle biras tartıştık onun gerginliği vardı üzerimde tüm gün :( öğleden sonra kan grubu kartı çıkarmak için hastaneye gittim ve ağlayarak kan verdim :( (iğne korkum var ve kan tutar da :( ) sonra bi arkadaşımın kumpir yeme davetini kabul ettim ve kumpir yedik :)) sonra da eve geldim:) tüm günüm böyle geçti işte:)

damlacım üzülme kendini olurmu :( biz elimizden geleni yaparız senin iyi olman için ve ne zaman konusmak istersen ben buradayım ;)

günlükcüm, şimdilik bu kadar diyorum ve görüşmek üzere..

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
canım günlükcüm:)

çok özledim ve hemen sana koştum:) sabah annemle biras tartıştık onun gerginliği vardı üzerimde tüm gün :( öğleden sonra kan grubu kartı çıkarmak için hastaneye gittim ve ağlayarak kan verdim :( (iğne korkum var ve kan tutar da :( ) sonra bi arkadaşımın kumpir yeme davetini kabul ettim ve kumpir yedik :)) sonra da eve geldim:) tüm günüm böyle geçti işte:)

damlacım üzülme kendini olurmu :( biz elimizden geleni yaparız senin iyi olman için ve ne zaman konusmak istersen ben buradayım ;)

günlükcüm, şimdilik bu kadar diyorum ve görüşmek üzere..

Üzülme Özlem Annedir ne yaparsan yap kızmış bile olsa yüzünde bunu hissettirmez.Kıyamaz sana:) Üzmene gerek yok kendini buna niyette üzerinde gitme ama :devil:Kumpir diyosun yaaa :( Nasılda acıkmışım olmadıki şimdi ühü :( Neyse günlükcüm kusuruma bakma içimi biraz önce dökmüştüm yeni yeni durumlar,vukaatlar yaşanır ise yazarım ben yanlızca arkadaşıma cevap yazdım :)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Üzülme Özlem Annedir ne yaparsan yap kızmış bile olsa yüzünde bunu hissettirmez.Kıyamaz sana:) Üzmene gerek yok kendini buna niyette üzerinde gitme ama :devil:Kumpir diyosun yaaa :( Nasılda acıkmışım olmadıki şimdi ühü :( Neyse günlükcüm kusuruma bakma içimi biraz önce dökmüştüm yeni yeni durumlar,vukaatlar yaşanır ise yazarım ben yanlızca arkadaşıma cevap yazdım :)

üzülme arkadaşım:) ankaraya gel ben kumpir ısmarlarım sana tabi yol parası kumpiri geçer ama :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Ay allahım yaa :D Ankaraya Gelicem Ama Sevculum Ismarlıcak bana (Sadgraf) :D
Sende gel mizle ama sana yok sen yedin hıh :D

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Gümcüklüğümm

Sevgili günlükçüçüğümcüm;

Ağzım büzüldü sana hitabederken be !

dudaklarım KARINCA yiyen o hayvana döndü

bu günüm gece yarısına kadar format, virüs,

program yükleme ile geçti,

sonunda işin %80 ini bitirdim.

Canıma ot tıkadı valla bu iş benim.

Ama deydi yani iyi bir işletim sistemi temiz bir bilgisayarım oldu.

Endişelenip duruyordum casus yazılımlardan, virüslerden, hackerlerden.

bitane CD buldum int den KAV 2009 diye (CopyPast bölümünde paylaştım)

kurtarma cd si dos ortamından tarama yapıyor

ne şifre key soruyor ne activasyon istiyor kendi kendine güncellenip tarıyor

bayıldım vAlla Günlüğcüyüm.

Benim işim bitti gecenin 03:30 u oldu yatmam lazım

Günlümcüğümüm sana iyi geceler....

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili haftalık :D Çok yorgunum ve gerçekten dinlenmek istiyorum.Şimdi dinlenecem daha sonra gene görüşürüz.... :D

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Sabah kalkıs ise gidis fix zaten yazmaya gerek yok sanırım :D
bugün ofisten bi kaç saat erken çıktım biraz keyf yaptım içimden öyle yapmak geldi çünkü :D sonra bir anda karar deiştirdim ve memlekete gitmeye karar verdim :D atladım Ankaraya doğru aştiye ordanda ailemin yanına :) memlekette çok soğuk bir hava beni bekliyormus baya bi üşüdüm hazırlıksız geldiğim için kısa kolluyla kaldım :D annem sağolsun bilgisayar masasında bos yer bırakmadı yiyecek içecek doldurdu her yeri :S ve hepsini yiceksin diyor :D yesem patlarım sanırım bir taraftan müzik bir taraftan net bir taraftan boğazıma bakıyorum işte :D:D:D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sabah kalkıs ise gidis fix zaten yazmaya gerek yok sanırım :D
bugün ofisten bi kaç saat erken çıktım biraz keyf yaptım içimden öyle yapmak geldi çünkü :D sonra bir anda karar deiştirdim ve memlekete gitmeye karar verdim :D atladım Ankaraya doğru aştiye ordanda ailemin yanına :) memlekette çok soğuk bir hava beni bekliyormus baya bi üşüdüm hazırlıksız geldiğim için kısa kolluyla kaldım :D annem sağolsun bilgisayar masasında bos yer bırakmadı yiyecek içecek doldurdu her yeri :S ve hepsini yiceksin diyor :D yesem patlarım sanırım bir taraftan müzik bir taraftan net bir taraftan boğazıma bakıyorum işte :D:D:D

Ohh ohhh ne güzel ne güzel ye işte abi:D Makarnayımı tercih edersin yoksa :D Devam et yeee benım yerımede ye patlarsan patla sorun degıl:D

Sevgili günlük Bu sabah kalktım saate baktım ne göreyim saat 08:20:S 9 da kursum var apartopar giyindim yedım bıseyler ve cıktım koştum yetısmeye ama yetısemedım :D neyse sımdılık bu kadar kapı çalıyor :D

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
canım günlükcüm :)

sınavdan geldim şimdi :) sınav biteli çok oldu da süpriz bi misafirim aldı beni sınavdan :) çok şaşırdım gelmesine :) biraz gezdik ve eve geldim. sınav kritik gibi yaa :( matematik yapamıyorum ki. sözeller de iyiydi ama umarım sonuç da iyi olur :)

canım günlükcüm mutluyuum şu anda. senii çook seviyoruum günlük :D :D :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
canım günlükcüm :)

sınavdan geldim şimdi :) sınav biteli çok oldu da süpriz bi misafirim aldı beni sınavdan :) çok şaşırdım gelmesine :) biraz gezdik ve eve geldim. sınav kritik gibi yaa :( matematik yapamıyorum ki. sözeller de iyiydi ama umarım sonuç da iyi olur :)

canım günlükcüm mutluyuum şu anda. senii çook seviyoruum günlük :D :D :D

Çok sevindim özlem adına hadi hayırlısı istediğin not'u alıp ideallerine ulaşırsın inşallah :)

Sevgili Günlük bugün çok sıkıcıydı,kursa gittim sabah HTML kodlarıyla boğuştum durdum,Dreamweaver'e geçince biraz rahatladık :D Sağolsun kendi oluşturuverir koduda herneyse:D birde proje var bitmedi gitti bittik tükendik artık nedir bu çektiğimiz çile isyanları oynar olduk Bu sıcakta hiç çekilmiyor yaaa:S Şimdilik Bu Kadar Günlükçük :) Kendine iyi bak :kiss1:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlük dün geceden beri bomba gibiyim sanırım iyi geldi memleketimi gelmek :D arabayla gezmeyi çok özlemisim sanırım :) uykum gelene kadar gezdim gece yarısında :D:D
sonra eve gittim yattım sabah güzel bi kahvaltının ardından ailemle hasreti iice giderdikten sonra yine üstüm yollara arabayla :D hız yapmayı çok özlemisim anlaşılan :D direk kayseri yoluna çıktım :D tabi yalnız değil arkadasımıda aldım :D ve öyle bir manyaklık yaptıkki bizden baska yapan varmı bilmiyorum bunu :D:D:D:D:D:D uzun yolda wiles yayını olan otobüsü geçtik tesadüf notebookta vardı arabada :D anam dedim aklıma bise geldi açın çabuk noteboku :D:D:D:D:D:D:D:D noluyo falan dediler açtırdım :) dedim nete girmeye calısın otobüsün yanında gidecem ben siz bir deneyin girecek mi :D:D:D:D hızı 100 e sabitledik yan yana gidios otobüsle :D yaklasık 2 dakika böyle gittik arkadan gelen giden yoktu sıkıntı olmadı .:D ama ne fayda nete giremedik ama çok güldük :D ve bir baska delelikte hazır su almayıp sehrin yaklasık 50 km dısındaki çesmeye su içmeye gittik :D:D:D:D (gidene kdar dilimiz dısına çıktı susuzluktan) ve sonuda gitmistik cessmeye aman allahım oda ne :D:D:D:D:D:D su akmıyor :D o kadar kötü oldukki hemen market aramaya basladık zor oldu bulduk susuzlugumuzu giderdik :D gercekten çok güzel bir gün gecirdim bi ara fırsat buldum nete girdim ve sana yazıyorum :D korkma otobüs wilesinden deil sabit bi erden yazıyorum .:D:D:D:D: gece görüsürüz günlük

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
sevgili günlükcüm artık sana kibar davrancam bey biladerim yok artık. :) bugün kalkdım yok kalkamadım arkadasım gülsüm vardı ya o uyardı yedi bucukda öss ye aynı okulda girecekdik sonra kalktım tabi hemen yüzümü yıkadım kalem sınav kagıdı filan ayarladım hemen. sonra gittik okula çok kalabalıkdı. bende hiç heyecan yokdu çok relaks dım :) sonra g blok aradım 15 dk kocaman okul benim sucum yok günlükcüm:) sonra gittim sınıfı buldum herkezde bir sitres görmelisin :D ben gayet normal sanki futbol maçına gittim gol olacak tezavurat yapacak gibi bekliyorum :D özellikle arkamdaki kıza kolum yanlıslıkla vurabilirdi 10 kere ofladı sağolsun onun oflarını saymakdan matematik profesörü oldum :) sonra işde türkçe sosyal çözdüm basit şeyler onları bitti matematiğe geçdim geçmez olaydım :D çok basitti ya aslında :) işde onuda bildiklerimi yapdım fene geçdim son 75 dk ya girdik 10 dk mola verdim :D sonra başladım yine son 40 dk kala çıkdım. babam tabi sordu hayırdır nasıldı falan. bende ifade su sırıtıyom:D cevapları biliyodumda hangi sorunun cevabıydı karısdırmıs olabilirim :D dedim baba relaks ol :) 1. olcam inandı tabi :( dedim sondan :D sonra gittik arkadası beklemeye :D oda maş. sonuna kadar kaldı :D dedim nettin sen kızım basımıza doçentmi olcan :D oda benim espirimi yapdı kesin 1. filan :D didim nolamaz ya :) inanırmısın günlükcüm heyecandan sıradan düşeninimi ararsın suyu dökenimi oflayanınımı :D komediydi ya :D sonucda anadüşünceye gelelim haydi :)
neymiş hayat 1 sınava baglı değil hayatta en önemli varlıgımız sağlıgımız onu kaybedince öss yi kim napsın :)

feran_bozhan

Acemi Tasarımcı
Sevgili günlükcüm.Bugün günüm çok sıkıcı artık grafikerliği bıraktım sekreterlıkte yapmaya başladım:D Ah Ceren ahh:)) bı hasta oldun sımdı yerıne ben bakıyorum bu bana revamı yaa:((Nese ben ac karnımı doyurup gelıyorum sımdılık hoşça KAL=)

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
günlükcüm :)
sana taa gönlümün derinliklerinden yazıyorum :)) bugün evdeyim biraz temizlikle ilgileniyorum arasıra buraya geliyorum :) sabah fotografcıya gittiik kardeşimle vesikalık için; elime bi broşür tutuşturdu yeni yüzler aranıyormuş çok sevimli güleç yüzüm varmış falan :D :D beni dergi kapaklarında görürseniz şaşırmayın :D :D şimdilik bu kadar günlükcüm gün içindeki gelişmeleri yine yazarım ben sana :)
bu arada kumpir işini unutan arkadaşlara bi hatırlatırmısın günlük sana zahmet :D
mucuk mucuk :)