Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fairylike karakalem çalısıyormusun ? ilk cizimin değil bunlar bence ama illustratörde ilk ise tamamdır mause senin ellerinde uyum icinde tebrik ederim. Görselliği aktarmada iyisin yeteneklisinde şahsen bende karikatür çiziyorum ama bakarak portre çizemem :/ Tavsiyem; devamlı pratik ,gözlem yap ve gerisi hayalgücünle gelir bizde alkışlarız iyi çalışmalar
arkadaşlar çok teşekkür ederim mercano çok oldu bu konuyu açalı önceden çizmiştim ilk illustratorüm evt mause ile yapmıştm hala daha mause ile yapıyorumkarakalem denemedim ama denersem eğer paylaşmak isterim tekrar gzl yorumlarınız için teşekkürler
arkadaşlar çok teşekkür ederim mercano çok oldu bu konuyu açalı önceden çizmiştim ilk illustratorüm evt mause ile yapmıştm hala daha mause ile yapıyorumkarakalem denemedim ama denersem eğer paylaşmak isterim tekrar gzl yorumlarınız için teşekkürler