Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık çok güzel çalışmalar özellikle 2. koyduğun kızı beğendim...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzeller çalışmanız oldukça başarılısın emeğine sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
mdnkys,graphblues çok teşekkürler güzl yorumlarınız için.freedesing sana da teşşkür ederim o kızı bn de çok beğeniyorum kardeşim olur kendisi :)saol güzel yorumun için

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
mdnkys,graphblues çok teşekkürler güzl yorumlarınız için.freedesing sana da teşşkür ederim o kızı bn de çok beğeniyorum kardeşim olur kendisi :)saol güzel yorumun için

kardeşinin gözleri okadar iri ve güzel mi maşallah:)

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten kumaş desenleri güzel. başarılarının devamını dilerim .

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel devamlı yolla ki bizde sende heves alıp çalışmalarımızı yolluyalım.

yeşim (")

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence hepsi gayet güzel çalışmalar emek harcandığı belli. eline sağlık çalışmalarının dewamını beklioruz.i çalışmalar...

(",)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben bunu sanmıyrum internette bulmuş olabilir sen çizdigi zannetmiyorum hep koplaya yapmış olabilir

Böyle bir tutum sergilenemeniz beni şaşırttı.Emek verilmiş çalışmalara incelemeden,kanıt göstermeden nasıl yargılayabilirsiniz.
Çalışmalar gayet başarılı we emek werilmiş gerçekteni incelediğiniz zmn bunları görebileceksiniz.
Eline sağlık aslı abla bunlarda diğerleri gibi çok iyi çalışmalar,bu arada tablet kullandıgınızı bilmiyordum:)
Kolay gelsin

tasarımca

🌱Yeni Üye🌱
:) komik insanlar ama güzel bi amatör çalışma... kaç saaat uğraştın bu arda o altaki vectorel fonları hangi siteden indirdin :D

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
lunatic,graphblues,soresger2121,yeşim('',) teşekkürler.denizcm saol:)tasarımca onlar herhangi bi yerdn indirilmiş fonlar değil hepsini bn çizdim kaç saat uğraştıpımı hatırlamıyorum önceden açılmış bi konuydu ama öyle bi ya da iki saat çalışmadığım kesin kısa sürdü

tasarımca

🌱Yeni Üye🌱
onları sen eyer elinle kendin yaptıysan ozman hurmetle eylirim.. amma pek de inandırıcı durmuyor hani sadece kendi resmini dekupe etmişsin zaten onuda yapmamışsın hatalar var ama bi ev kullanıcısı için fena değil tebrikler

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
arlkadaşım o bn değilim kendimi çizmeyi pek sevmem o arkadakilerin en incesine kadar ben çizdim hatta brush da değiller nokta gibi gözükenler bile çember aslında küçük çemberler.kendim uğraşmayı emek vermyei seviyorum.hazır şablonlar kullanmadım hiç kullanmayı da düşünmüyorum.kullananlara da saygı duyarım ama o ayrı.ev kullanıcısı derken evden çalışn bi çok tecrübeli bir çok insan var:)bilmiyorsun galiba kolay gelsin senin çalışmalarını da incelemk isterim bi ara.

tasarımca

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma ama ikiboyutlu çalışmalarla uğraşmıyorum daha çok 3D çizimler yapıyorum... ev çalışması derkende amtörlükden bahsediyorum bu arda inceledim aslı yı güzel yazmıişsın :D bide resimleri dekupe yapmayı öğrenim persvektif le ilgili bişeyler okusan tam olacak...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler tavsiyelerin için:) ne kadar iyi olsam da kendimi amatör görmektir felsefem gelişebilmek için senin de aynı düşüncede olmana sevindim.persfektif bilgim iyidir saolasın.burda kesersek iyi olacağını düşünüyorum forum kirlilği olmasın. tasarımlarını paylaşman dileğiyle 3d leri merakla bekliyorum

tasarımca

🌱Yeni Üye🌱
bencede yoksa sabaha kadar konuşsak size anlatamıcam bu saydıklarını siz en iyi böyle çalışmalar devam edin hı bu arda zaten font olduğu için güzel duruyor aslı :)

başarılar ve eyer çalışmalarımı görmek istersen kendi blog adresi verebilirm yorumlarınıda çok merak ediyorum doğrusu nasıl eleştirilerde bulunacaksın :):)