Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim yorumlar için doğru aynı yönde de olabilirdi ama ışık aşağıdan ve ortadan vuruyordu bu resimde o yüzden öyle yaptım ama sizin dediğiniz gibi de olabilir tabiki
Buda çok güsel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık, her geçen gün süper şeyler çıkıor aslı abla dewam.. Bu arada benden başka yorum yapan yok mu bu güsel çalışmalara ____________ :sanat:Günün yarısını uyuyarak geçirdiğim günleri özledim, acaba hiç uyumadıgım günleride özlicekmiyim :sanat:
burcuozenxx,mine48 teşekkürler gzl yorumlarınız için.grafty_3sra sana da teşekürlerprogramı kullanamıyorum demişsin hangi program bilmiyorum ama ben adobe illustrator cs3 kullanıyorum bazen de photoshop kullanıyorum. istersen yardımcı da olabilirim
cok basarili olacagina ve cok eglenecegine eminim. calismalarin cok surukleyici ve ciddi sekilde bir seyler ifade etme/anlatma kaygisi gosteriyorlar enstantanelerin icinde... bunun icin sordum.