Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıllustrator deki çizimi freehandmx nasıl atabilirim
freehand mx de çizim yapıyorum ılustrator belgesi olan bi dosyayı mxde açamıyorum;ılustaratorde açığımda da formatını değiştirsemde mx de görmüyorum..yardımm nolurr:angel:
anladığım kadarıyla illustrator'de çizip yapıp mx'de açamıyorsun. illustrator eps kaydet mx açar olmadı ben genelde kopyala yapıştır yöntemiyle yapıyorum ya da pdf kaydet hepsini açar. ama mx'de yaptığınız çalışmayı illustrator anca mx export'tan ai kaydedip açabilirsiniz. kolay gelsin
çizdiğin vekötrün bulunduğu belgeyi, ai9 ve daha altı bir formatta kaydettiğiniz sürece, ister corel ister fh ister illustrator'da istediğiniz gibi açabilirsiniz.
illustrator de yaptığın çalışmayı kopyala yapıştırla freehand e atabilirsin.
Freehand de yaptığın çalışmayı illustrator de açmak için de freehand belgesi illustrator ün kısayoluna sürüklemen yada File/Place den freehand belgeni çağırman gerikiyor.
anladığım kadarıyla illustrator'de çizip yapıp mx'de açamıyorsun. illustrator eps kaydet mx açar olmadı ben genelde kopyala yapıştır yöntemiyle yapıyorum ya da pdf kaydet hepsini açar. ama mx'de yaptığınız çalışmayı illustrator anca mx export'tan ai kaydedip açabilirsiniz. kolay gelsin