Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana yardııım eddddiiiiiinnnn arkadaşlar ai yi kullanmayı bilmiorum sadece amacım corelde açamadığım dosyaları ai den eps formatında alıp corelde açmak ama dosya jpeg olarak gelior vectör olarak almamın bir yolu yokmu
bana yardııım eddddiiiiiinnnn arkadaşlar ai yi kullanmayı bilmiorum sadece amacım corelde açamadığım dosyaları ai den eps formatında alıp corelde açmak ama dosya jpeg olarak gelior vectör olarak almamın bir yolu yokmu
aşşk... belgen ilk başta vektörelmi? yoksa jpeg mi?.... yani jpeg formatlı bir belgeyi vektörelemi çevirmek istiyorsun, yoksa vektörel olan bir eps belgesini corele yine vektörel olarakmı almak istiyorsun?
meraba arkadaşlar ben de yeni bir illustrator kullanıcısıyım. daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var. mesela bir daire çizeceksem ben çizime geçecekken bir pencere açılıyor ve dairenin yüksekliğini genişliğini girmeden beni rahat bırakmıyor. otomatik olarak şeklim çizilmiş oluyor ama her zaman istediğim gibi olmuyor.ayrıca diğer araçlarda da çıkıyor. bundan nasıl kurtulabilirim?
meraba arkadaşlar ben de yeni bir illustrator kullanıcısıyım. daha önce soruldu mu bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var. mesela bir daire çizeceksem ben çizime geçecekken bir pencere açılıyor ve dairenin yüksekliğini genişliğini girmeden beni rahat bırakmıyor. otomatik olarak şeklim çizilmiş oluyor ama her zaman istediğim gibi olmuyor.ayrıca diğer araçlarda da çıkıyor. bundan nasıl kurtulabilirim?
bunun sebebi aracı seçtikten sonra sayfaya mause ile tıklamanızdır. sayfaya tıklama yapmadan, elinizi mauseden kaldırmadan şeklinizi çizebilirsiniz. pencere de açılmamış olur.
Illustratörde birden fazla sayfa açıp bu sayfalarda sürekli geçiş yapmam gerekiyo . sayfalar arası geçişin klavye kısayolu var mı acaba ? photoshopta ctrl+tab tuşu mesela ama ıllustratörde bu olmuyor. yardım edebilirseniz çok sevinirim..
Sanırım Multipage özelliğinden bahsediyorsun.Illustrator da malesef bu özellik yok.Fakat Multipage Plugin sana yardımcı olabilir.Free sürümü için 99Dolar ödemeniz gerekiyor.