Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
indesingde hazırladığım birden çok çalışma sayfasını mesela 5 sayfa.bu 5 sayfayı aynı pdf dosyasına nasıl dönüştürürüm.tek olanı çevirebiliyom ama biden fazla sı nasıl yapılıyor.

indesign da book oluşturarak bunu çok kolay yapabilirsin forumda anlatımı var arama butonunu kullanarak ulaşabilirsin kolay gelsin...

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya komik gelecek belki ama sayfayı default a4 nasıl ayarlıyoduk bulamadım :S

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
File - Document Setup Ctrl + Alt + P

GökhanS

🌱Yeni Üye🌱
taşma acill ??

70 sayfalık dergi tasarlıyorum ve bu bleed kısmı kafama takıldı, inside kısmına 5 mm felan versem mi acaba? diğer top, bottom outside kısımlara 5mm verdm ,inside kısmına da vermelimyim? vermezsem nolur?

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
indesign resimleri otomatik embedliyormu acaba chnage inx olarak export ettiğimde karsı taraf resmin yerinin bos oldugunu soluyor resmi nasıl embedlerim dosyaya

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
indesign resimleri otomatik embedliyormu acaba chnage inx olarak export ettiğimde karsı taraf resmin yerinin bos oldugunu soluyor resmi nasıl embedlerim dosyaya

bu yöntemi dene birde

embedkj8.jpg

ayrıca boş olmasını söyleme nedeni fotoğrafın ya da fotoğrafın bulunduğu dosyanın yerini değiştirmiş olabilirsin tanımadığını söyleyecektir tekrar tanıtman gerekir, link paletine bak tanımadığı görsellerin yanında kırmızı bir soru işareti görürsün o görselleri tekrar çağırman gerekli demektir...

19739734ae4.jpg

Son düzenleme:

buyukfrat

🌱Yeni Üye🌱
üstadlarım sizlere bu program hakkın da bir değil baya sorum olacak bn bu programı hiç kullanmadım . kendi çapımda bi mizah dergisi çıkarmaya çalıştım küçük çaplı bi mizah dergisi .word ile hazırladığım sayfala baktım pek hoşuma gitmedi bi hocama sordum indesing programını söledi bana programı buldum ama kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
üstadlarım sizlere bu program hakkın da bir değil baya sorum olacak bn bu programı hiç kullanmadım . kendi çapımda bi mizah dergisi çıkarmaya çalıştım küçük çaplı bi mizah dergisi .word ile hazırladığım sayfala baktım pek hoşuma gitmedi bi hocama sordum indesing programını söledi bana programı buldum ama kullanmayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu sayfa ( InDesign ) altındaki tüm linkler sana yardımcı olacakdır incelemelisin takıldıgın yerde bizler elimizden geldiğince yardımcı olacağız tabiki, kolay gelsin...

ebu abdillah

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
indesing i yeni kurdum. mizanpajı onunla yapılmış bir kitabı açıyorum. kitapta bol, italik yerler var. yukardaki kutucukta bold veya italik olduğu yazmasına ve başka arkadaşın bilgisayarında bold u bold, italiği italik göstermesine rağmen bendeki görünüm de bold ve italikler de normal gözüküyor. ve fontlar da bende yüklü. acababir yerden seçim mi yapmam gerekiyor.
tamamen yeni başlayan bir arkadaşınız olduğum için oldukça açık seçik anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ya arkadaşlar acil yardım gerekiyo indesingda yaptığımız sayfanın aynasını diğer sayfaya kopyala yapıştır yapmadan atabiliyomuyduk ben okulda böle bişi hatırlıyorum ama nerden olduğunu bi türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum....

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ya arkadaşlar acil yardım gerekiyo indesingda yaptığımız sayfanın aynasını diğer sayfaya kopyala yapıştır yapmadan atabiliyomuyduk ben okulda böle bişi hatırlıyorum ama nerden olduğunu bi türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum....

master sayfa oluşturmanız gerek

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
master sayfada çalışıyorum ama bi türlü çıkamadım işin içinden başka bişey yapmamız gerekiyo mu???

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
master sayfa işi bitıktan sonra ... page paletinde her hangi bir sayfa üstene gelip maus üzerine çift tıklayın... öylece master sayfaddan çıkış yaparsınız

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar indesing da convert nerdeydi yoksa sadece collect mi yapabiliyoduk acil yardım...

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Type menusunun altinda
Create Outline bu islemi yapar.

Menuler uzerinde bir alistirma yapmaya ne dersin
Iyi calismalar

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya haklısınız baya uzn zaman oldu çalışmayalı in desindgda zorlanıyorum ama buldum teşekkürler

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
ctrl + shift + o convertlemende kısa olarak sana yardımcı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...