Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ipad ödüllü Sanal Sepet Logo Yarışması

TheQuickly

🌱Yeni Üye🌱
sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü logolara oy veremedim.. görebildiğim kadarıyla 119 logo yarışıyor bu oylama halka açık deniliyor ama ben bile 20 yıldır bilgisayarla uğraşan biri olarak giremiyosam normal vatandaş nasıl girecek ve oy kullanacak merak ediyorum. siteye giripte oy kullanabilen kazanır şimdiden söyleyim...

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nasıl olduysa ortalamam 3'e düştü. Hala 0 verenler var. Site sahibine sesleniyorum. Her kullanıcının tek oy hakkı olsun.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yahu arkadaşlar 0 verenlerin diskalifiye olduğuna inanmıyorum. Oyların geri alındığınada inanmıyorum. Oy ortalamam sürekli düşüyor. Böyle giderse hiç hakettmeyen birisi alacak ödülü derhal bir çözüm bulunması gerekli.

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
Ben oylamada bi hata oldugunu dusunmuyorum. Guzel islerin ortalamasi bence digerlerine gore gayet yuksek. Ortalamasi dusen arkadaslarin bence isleri hakkinda dusunmeleri gereken seyler var, oylama hakkinda degil.

Tek sorun benim calismamin oylamada olmamasi. Zamaninda gondermis olmama ragmen hala oylama sayfasinda cikmiyor. Ne yazik ki Sanalsepet yetkilileri de konu hakkinda hicbir yorum ve geribildirimde bulunmuyorlar.

Calismami zamaninda gondermis olmam ve forumlarda teyid istemis olmama ragmen kimse ne bir cevap veriyor nede konuyla ilgileniyor.!?
Kafa karistirici ve can sIkIcI bir hal almaya basladi bu durum.

X-R@Y

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben oylamada bi hata oldugunu dusunmuyorum. Guzel islerin ortalamasi bence digerlerine gore gayet yuksek. Ortalamasi dusen arkadaslarin bence isleri hakkinda dusunmeleri gereken seyler var, oylama hakkinda degil.

Tek sorun benim calismamin oylamada olmamasi. Zamaninda gondermis olmama ragmen hala oylama sayfasinda cikmiyor. Ne yazik ki Sanalsepet yetkilileri de konu hakkinda hicbir yorum ve geribildirimde bulunmuyorlar.

Calismami zamaninda gondermis olmam ve forumlarda teyid istemis olmama ragmen kimse ne bir cevap veriyor nede konuyla ilgileniyor.!?
Kafa karistirici ve can sIkIcI bir hal almaya basladi bu durum.

Puan olarak yüksek çalışmalarını tekrar bakmanı tavsiye ederim.

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@Aadwark nickli arkadaşımızın bize zamanında göndermiş olduğu mail server kayıtları ile de doğrulanan, ancak elimize ulaşmamış olan çalışması yarışmaya eklenmiştir. Yarışmada çalışmasını görememiş olan arkadaşlarımız lütfen gönderim yaptıkları mail adresi ve dosya adını ; mümkünse ekran görüntüsü ile logo@sanalsepet.com.tr adresine gönderdiklerinde kendilerine gerekli yardım yapılmış olacaktır.

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
@Aadwark nickli arkadaşımızın bize zamanında göndermiş olduğu mail server kayıtları ile de doğrulanan, ancak elimize ulaşmamış olan çalışması yarışmaya eklenmiştir. Yarışmada çalışmasını görememiş olan arkadaşlarımız lütfen gönderim yaptıkları mail adresi ve dosya adını ; mümkünse ekran görüntüsü ile logo@sanalsepet.com.tr adresine gönderdiklerinde kendilerine gerekli yardım yapılmış olacaktır.

Tesekkur ederim,
Iyi calismalar.

Aardvark

🌱Yeni Üye🌱
merak ettim favorini? link alabilirmiyim

Sayfa 5 Logo Galerisi

5. siradaki calisma bence gayet sade ve basarili. Calisma kiminse tebrik ederim en mantikli islerden biri bence. Ancak fontu LubalGraph ve ucretsiz kullanim hakki olup olmadigi konusunda supheliyim.
Kendi isinden kafani kaldirip bakabildiyseniz sizin de favorinizi gormek isterim :)

Son düzenleme:

muchka

🌱Yeni Üye🌱
Oylama puanları oylama yapmadan görünüyor mu? Nereden??

ortmenum

🌱Yeni Üye🌱

Bende aynı durumdayım. logo@sanalsepet.com.tr adresine durumu anlatan mesajı yolladım ama bir değişiklik olmadı. Ekran görüntüsünü ve diğer söylediklerinizi ekleyerek mesajı tekrar adresinize yolladım. İlgilenirseniz memnun olurum.

olcanlok

🌱Yeni Üye🌱
üye oluyoruz şifre yi mail olarak göndermiyo yahu ??

televizyon kafa

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar,

Bunun bir logo yarışması oldugunu zannediyordum.Katılan çalışmalara baktım ki, çok çok fena işler var, yıkıldım, üzüldüm ve puanlarıda bir hayli yüksek, şaşırdım. Keşke bu şekilde oylama durumu olmasaydı. Site, kendine yazık ediyor. Umarım güzel, değerli çalışmalar çıkar. Başarılar...

ugur_3443

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar ben oylamayı göremiyor.oy vrme sitesine giriyorum sadece üye bilgilerim çıkyor.acaba nerden girebilirimn bana yardımcı olsanız sevinirim TŞKLER

pianoforte

🌱Yeni Üye🌱
Hile tespiti nedeni ile yasaklandınız diye bir mesajla siteye giremiyorum....
Kızlarımın ve eşimin kendi mail adresleri ile üye olup oy vermesi hile midir?
Eğer bu hile ise o zaman diğer kişilere de aynı şey uygulansın... Sanki herkesin eşi dostu akrabası oy vermiyor mu?
Ne saçma bir iş!!!
Lanet olsun... Çalışmalarımı da hemen kaldırın o siteden. Artık kesinlikle hiç bir şekilde kullanılmasına izin vermiyorum

fprot

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hile tespiti şu şekilde yapılmaktadır.

Blok halinde sıfır oy veren ipler belirlenir, bu iplerin verdiği diğer oylar incelenir. Sadece kendi logolarına yuksek puan verip diğerlerine sıfır veren tüm kullanıcıların ipleri ban listesine alınıp;bu kullanıcıların yarışmaya katılan logoları diskalifiye edilir. Diğer yarışmacılarımızı korumak adına alınan bu tedbirlerin, normal şartlarda kimseyi rahatsız etmemesi gerekir.

Bu konuda yeterli açıklama yapılmış olmasına rağmen halen bu şekilde davranmaya devam eden katılımcılarımızdan 4 ünün logoları yarışma dışı bırakılmıştır.

Bilgilerinize

Sanal Sepet

Son düzenleme: