Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

isminizden memnunmusunuz? isminizin anlamı nedir ?

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Graficafe olmasa uyarı alırdı bu konu. :giggle: Dua edin kafedesiniz.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Yok canım bir şey diğeceklerini sanmıyorum ben çünkü ha isim ha doğum ikiside aynı yani :wink: :D

:surprised: Ciddi ciddi öyle mi düşünüyorsun? Yok yani 2si aynı şey olsaydı doğarken ismin belli olur, nüfus cüzdanınla beraber çıkardın ve başında bir hoca kulağına adını fısıldayıverir sonra doktor kocaman bir tokat geçirirdi. :giggle: :D:D:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:D vay be :D süper olmuş bu konu arada çalışıyor benim jeton :D ne güzel güldük :D arkadaşlar ecrin var benm yiğen onun anlamıda Allahın hediyesi demek varmı aranızda ecrin.. :)

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
ecrin kalmadı be güzelim :D:D
anlamlarını tam bilmiyorum ama kızım olsaydı
yağmur damla derya ırmak nehir
oğlum olsaydı
berk cem ve vee veee emre koymayı düşünürdüm :D:D

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
dikkat ettimde deli kız deyince ya parantez içinde kankam yada yani kankam yazıyorsun :D niye deli kızın anlamı kankammı __?:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
dikkat ettimde deli kız deyince ya parantez içinde kankam yada yani kankam yazıyorsun :D niye deli kızın anlamı kankammı __?:D

:rofl: kanka yabancı bir kelime :rofl: dostum diyeyim birdenem :kiss1:
yanlız benim dogum hikayemdede bir uçukluk olma ihtimali %99 :D ben 8 aylık doğdum diye biliyorum ama tam sorup size anlatacagım :rofl: ne varsa dogacak :mutluluk:

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostu olmalı insanın
uzaklarda bir liman gibi
denize her açıldığında
o limana varmalı gemin
dostu olmalı insanın
bazen beraber kahkahalar attığın
bazen omzunda sessizce ağladığın
bir dostun olmalı
hiç görmesen yüzünü
hiç duymasan sesini yahut
çok uzaklarda olsa
sarılıp kucaklaştığın anda
tükenmeli bütün mesafeler
bir dostu olmalı insanın
yıllara yenilmeyen
seninle büyüyen
seni büyüten
ana gibi
kardeş gibi
cana yakın
candan öte
bir can dostu olmalı insanın

:D:kiss1::kiss1:

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Özlem : "bir kimseyi ya da bir şeyi görme, kavuşma isteği; hasret"

isimimi gerçekten çok seviyorum :) seçme şansım olsa yine bu ismi isterdim.:))

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:surprised: Ciddi ciddi öyle mi düşünüyorsun? Yok yani 2si aynı şey olsaydı doğarken ismin belli olur, nüfus cüzdanınla beraber çıkardın ve başında bir hoca kulağına adını fısıldayıverir sonra doktor kocaman bir tokat geçirirdi. :giggle: :D:D:D

Yok be canım tabiki böyle düşünmüyorum :D
ama sonuçta genelde ikiside aynı gün oluyor :D :giggle:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
benim adım Pınar :)
Anlamı ise : Büyük su Kaynağı
Ben çok memnunum adımdan :)
Seviyorum ismimi ya :)

pelinns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bennnnn pelin
anlamıdaa keskin ,güzel kokulu ,acı bi bitki.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Cengizhan

Tingizdir, enginlik, ucsuz bucaksizliktir. Insanin Cengiz'i sevdikce sevesi gelir. Hayatina girdigi insanlarin hayatini degistirir, bize yeni baslangiclar verir. Dervisanin Anadolu'ya gelis sebebidir

birsürü birsey çıktı :D:D:D

İsimmidenmemnun olmasam cengizhan olarak kalmasına müsade etmezdim zaten :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Doğum hikayemi öğrendim :D pek fazla esracım kadar güzel değilmiş :D ehehe
babam izmirde çalışırken annemle babanem manisa -salihlide duruyorlarmış. annemin 3 dogumu oldugu için doktorlar aldırın demiş yoksa hayati tehlike var demişler babam aldırmak için annemi doktora götürmüş sonra annem hayır demiş aldırmamış beni (niye aldırmadıysa asrın hatası :D). daha sonra annem son zamanlarında pek ayakta durmayıp dinlenmesi gerekiyormuş babanemde durmadan iş yaptırırmış :rofl: sonra annem 8. aya girmiş ben tepiklere başlamışım :rofl: izmire hastaneye getirmişler :rofl: annem yatmış baya hastanede :rofl: isimde düşünmemişler annemin aklında hatice varmış. sonra ben 8 bucuk aylıkmı ne doguyorum :rofl: 4 kilo bilmem kaç gram :D tabi babamla babanem kapıda bekliyorlar :rofl: ben çıgırmaya başlayınca babanem cananım geliyor demiş :rofl: meğersem bizim hatun düşünmüş çokdan da annemle babama çaktırmamış :D daha sonra annem odaya alınmış vb. ben kucana vermişler babanem yanında babam filan pat sölemiş canan olcak adı demiş :D annemde hayır diyememiş tamam öyle olsun demiş. abimin adınıda babanem koymuş. yani genel kurmay başkanı babane herkeze karsı söz geçirmiş :rofl: aynı esranınki gibi bizimkide :D daha sonra beni eve getirmişler evde abim var beni görünce kıskanmış :D ben 10 aylıkken filan beni çöpe atmak istemiş :rofl: puhahahaha burda yıkıldım :D şimdi diceksinizki annen 3 dogum yapdı ama 2 kardeşsiniz ne alaka? sölim hemen ilk abim ölmüş.. fakat enteresan durum onun adınıda babanem koymuş :rofl: ah babaneler ah :D işte benimkide böyleymiş pek enteresan durum yok :rofl:

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de fatih açıklamaya gerek yok heralde :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
benimle 2 gün vakit geçirsen anlarsın denizim :D çok beter piskolojigimdir :D gülmek eğlenmek forewer :D herşeye karısırım :rofl: annemin 2. kaynanası :D

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Doğum hikayemi öğrendim :D pek fazla esracım kadar güzel değilmiş :D ehehe
babam izmirde çalışırken annemle babanem manisa -salihlide duruyorlarmış. annemin 3 dogumu oldugu için doktorlar aldırın demiş yoksa hayati tehlike var demişler babam aldırmak için annemi doktora götürmüş sonra annem hayır demiş aldırmamış beni (niye aldırmadıysa asrın hatası :D). daha sonra annem son zamanlarında pek ayakta durmayıp dinlenmesi gerekiyormuş babanemde durmadan iş yaptırırmış :rofl: sonra annem 8. aya girmiş ben tepiklere başlamışım :rofl: izmire hastaneye getirmişler :rofl: annem yatmış baya hastanede :rofl: isimde düşünmemişler annemin aklında hatice varmış. sonra ben 8 bucuk aylıkmı ne doguyorum :rofl: 4 kilo bilmem kaç gram :D tabi babamla babanem kapıda bekliyorlar :rofl: ben çıgırmaya başlayınca babanem cananım geliyor demiş :rofl: meğersem bizim hatun düşünmüş çokdan da annemle babama çaktırmamış :D daha sonra annem odaya alınmış vb. ben kucana vermişler babanem yanında babam filan pat sölemiş canan olcak adı demiş :D annemde hayır diyememiş tamam öyle olsun demiş. abimin adınıda babanem koymuş. yani genel kurmay başkanı babane herkeze karsı söz geçirmiş :rofl: aynı esranınki gibi bizimkide :D daha sonra beni eve getirmişler evde abim var beni görünce kıskanmış :D ben 10 aylıkken filan beni çöpe atmak istemiş :rofl: puhahahaha burda yıkıldım :D şimdi diceksinizki annen 3 dogum yapdı ama 2 kardeşsiniz ne alaka? sölim hemen ilk abim ölmüş.. fakat enteresan durum onun adınıda babanem koymuş :rofl: ah babaneler ah :D işte benimkide böyleymiş pek enteresan durum yok :rofl:

Çok hoş yaaa :D
senin babaannede fenaaa haaa :lol:
Abine bayıldım yalnız :D
Kim bulmuş seni çöpte? :D
atmayı başarmış mı? :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş yaaa :D
senin babaannede fenaaa haaa :lol:
Abine bayıldım yalnız :D
Kim bulmuş seni çöpte? :D
atmayı başarmış mı? :D

bbizim babane çok felaket :D aynı seninki gibidir tam kafalar:rofl:
abin tutmus beni kucana almış çöpe giderken annem soruyo nere götürüyon diyor gezcez anne kardeşim cici falan :D tam çöpe gidiyo :rofl: babam kurtarıyo beni :rofl: yoksa düşünmek bile istemiyorum :D