Doğum hikayemi öğrendim
pek fazla esracım kadar güzel değilmiş
ehehe
babam izmirde çalışırken annemle babanem manisa -salihlide duruyorlarmış. annemin 3 dogumu oldugu için doktorlar aldırın demiş yoksa hayati tehlike var demişler babam aldırmak için annemi doktora götürmüş sonra annem hayır demiş aldırmamış beni (niye aldırmadıysa asrın hatası
). daha sonra annem son zamanlarında pek ayakta durmayıp dinlenmesi gerekiyormuş babanemde durmadan iş yaptırırmış :rofl: sonra annem 8. aya girmiş ben tepiklere başlamışım :rofl: izmire hastaneye getirmişler :rofl: annem yatmış baya hastanede :rofl: isimde düşünmemişler annemin aklında hatice varmış. sonra ben 8 bucuk aylıkmı ne doguyorum :rofl: 4 kilo bilmem kaç gram
tabi babamla babanem kapıda bekliyorlar :rofl: ben çıgırmaya başlayınca babanem cananım geliyor demiş :rofl: meğersem bizim hatun düşünmüş çokdan da annemle babama çaktırmamış
daha sonra annem odaya alınmış vb. ben kucana vermişler babanem yanında babam filan pat sölemiş canan olcak adı demiş
annemde hayır diyememiş tamam öyle olsun demiş. abimin adınıda babanem koymuş. yani genel kurmay başkanı babane herkeze karsı söz geçirmiş :rofl: aynı esranınki gibi bizimkide
daha sonra beni eve getirmişler evde abim var beni görünce kıskanmış
ben 10 aylıkken filan beni çöpe atmak istemiş :rofl: puhahahaha burda yıkıldım
şimdi diceksinizki annen 3 dogum yapdı ama 2 kardeşsiniz ne alaka? sölim hemen ilk abim ölmüş.. fakat enteresan durum onun adınıda babanem koymuş :rofl: ah babaneler ah
işte benimkide böyleymiş pek enteresan durum yok :rofl: