Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

isminizden memnunmusunuz? isminizin anlamı nedir ?

masey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim İsmim de Şeyma Anlamıda İmanı kurtaran su anlamına lütfedilmiş ama Lügatlarda Ben 'li İnsan anlamına geliyor. Peygamber Efendimizin SÜt kardeşinin İsmi. vs... İzmimi seviyorum herkesin aklında kalıcı olmaması daha çok hoşuma gi
diyor

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
22 Dakika önce 10:39:13
gfb_cnn_1907

esra sende ilerleme var kuzucum bence git emreye de ki emre Aşık kankam benim

:D:D:D oooohhoooo ben ona demediğimi bırakmadım ama şimdi olmaz :D:D buraz geçsin anlayayım seviyormu sevmiyormu dicem :Dseni seviyorum
aa bu arada kardeşiminde adı feyza anlamı oldukça güzel çok hoşuma gidiyor bolluk çokluk onun doğmasıylada evimize bolluk çoklok geldi :kiss1:
canım benim :D onu diyorum seni sevmiyorum diye ama çok seviyorm

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
nilgün:Çividî, çivit renginde, lacivert.
Nurgün,Nurgül,Nilgül,Nülgün :D gibi karıştırmalarla sık sık karşılaşsamda ismimden memnunum :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
abimin isminin bir anlamı varmı bilmiyorum çok hoş bir isim keşke benim ismim olsaydı diyorum :D abime aşkın diyemiyorlar bazen aşkım anlayıp aşkım diyorlar gülmekden ölüyorum :rofl: adı aşkın..

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
benim ismim mehmet. aslı Muhammed'dir.Peygamber Efendimizn ismi (çok övülmüş) manasındadır. ama osmanlı döneminde türkçe karşılık olarak mehmet ismi kullanılmıştır.:smile::smile::smile:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
abimin isminin bir anlamı varmı bilmiyorum çok hoş bir isim keşke benim ismim olsaydı diyorum :D abime aşkın diyemiyorlar bazen aşkım anlayıp aşkım diyorlar gülmekden ölüyorum :rofl: adı aşkın..

Aşkın adında bir arkadaşım var hiç öyle bir espri yapmamıştım. :) Aşkım adı da kullanılıyor sanırım.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
aşkım ismini kızlar için kullanıyorr :rofl:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rahat ol Esra aşk olmuş zaten ;)

Teşekkür ederim Volkan :utann:
Siz birde doğum hikayemi dinleyin; koparsınız vallahi billahi :D :lol:
Ben hem annemden hem babaannemden ayrı ayrı dinledim :D
Evlere şenlik valla :D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
:rofl: Rtükle anlaşmayı imzaladık anlat canım sen :rofl:

esrakpln

🌟Usta Tasarımcı🌟
10 Dakika önce 11:32:46
d3niz
Alıntı:
gfb_cnn_1907´isimli üyeden Alıntı
aşkım ismini kızlar için kullanıyorr
"Aşkın ama sen bana aşkım diyebilirsin." falan. ,
benimde arkadaşın sevgilisinin adıydı aşkın :D bana dakka başı esra
aşkınla erirmisin alsana bana :D
yoğun istek üzerine anlatırsan esracım :Dmemnun olrz

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
abimi seven bir kız vardı :D devamlı yanıma gelirdi konusmak için devamlı aşkınla yandı gönlüm şarkısını dinliyordu paranoyak :D git bak abim senle olmaz diyordum siz olmazsınız diyordum illa geliyordu yanıma :rofl:

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim adım da.. derya..

"1. Deniz. 2. Çok bilgili, bir konuda engin bilgiye sahip kimse. 3. Çok, pek çok." anlamlarına geliyor..

isim konusunda herkes bir tane önermiş.. sonra kawga cıkmasın diye de kura çekmişler.. :)
derya - gamze - yağmur - damla :)
derya çıkmış bahtıma..

seviyorum ismimi özellikle soyadımla birlikte çok hoşuma gidiyor..
● Derya Derince

not : derya ismini ben erkeğe daha çok yakıştırıyorum..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

rtük yayını kesmezse anlatsana ya çok merak ettim:D

:rofl: Rtükle anlaşmayı imzaladık anlat canım sen :rofl:

benimde arkadaşın sevgilisinin adıydı aşkın :D bana dakka başı esra
aşkınla erirmisin alsana bana :D
yoğun istek üzerine anlatırsan esracım :Dmemnun olrz

Ya rtüklük bir şey yok :D
Babaannemin tepkisi çok komik
birde gün itibariyle hikayem zaten ilginç :D
Ben 1 ocak doğumluyum ;)
:mutluluk:
Şimdi efendim malumunuz babam askerde; annemde evi kapatmış; birde hamileye Ankara bahçelievlerde babaannemlerde kalıyor... :)
Annemede doktor 10-11 ocak gibi falan olur diye gün vermiş ya annem rahat tabii :D ama benim adım esra durur muyum hiç okadar :D :D :lol:
31 ocak gecesi malumunuz yılbaşı eğlenceleri var
Bütün akrabalar eve toplanmış :)
saat 22,30 civarı masaya oturmuşlar.yemek yenecek :)
Babaannem kocaman bir tavuk yapmış fırında (hindi baaabında :D )
Herkes tabii neşeyle tavuğa bakıyor iştahlar kabarmış
derrkeeen annem birden haykırmış; gelmiş ilk sancı başlamış mı sancılar :D
tabii herkes bir telaş kimse beklemiyor tabii :D
Annem Demiş hemen beni hastaneye görütün bebek geliyor
Babaannem o güzel doğu şivesiyle ne dese beğenirsiniz;

"yavrrııııımmmm ezcik daha dağanda şu tavığı yiii de gitttt" :D :D :D :lol: :lol:
Tabii annem diyecek bir şey bulamamış sancıdan; gülse mi kızsa mı bilememiş ama dün gibi hatırlıyor yani; şimdi çok gülüyor anlatırken :D
Neyse efendim dışarda deli gibi kar yağıyor; babam askerya annem gülhane askeri ye gidip geliyormuş; doktoruda ordaymış.halamların külüstür bir anadolu vardı (ben ilk okuldayken bile duruyordu) :D o karda güç bela çalıştırmışlar arabayı annemi atmışlar hastaneyee :D
Annemde şanslı kendi doktoru o gece nöbetçi imiş; annem bir sevinmiş doktoru görünce :)
hemen ameliyathane hazırlanmış ama tabii ben inat gelir miyim hemen öyle :D
Sabaha kadar inat etmşim ben hala çıkmıyorum dünyaya :D
annem tabii ne halde siz dşünün :utann: :D
sonra ertesi gün yani 1 ocakta saat öğlen 1 e çeyrek kala doğmuşum ben
tam 4 kilo 400 gram boyumda 2 aylık bebek gibi uzunmuş :D
enseme kadar saç varmış kapkara dömbili bir şey;gözlerim kocaman kocaman açık japon çizgi filmklerindeki gibi :D
doktorlar bile şaşırmış çok büyük bir bebek sen bunu neyle besledin demişler anneme kii annem 27 kilo almış bana hamile iken siz düşünün yani :D
Cin gibi olacak bu büyüyünce demişler :D
ama tabii bu arada sabah olunca annemin doktorunun nöbeti bittiği için eve gitmiş; benim inadım yüzünden başka bir doktor annemin yanında bulunmuş :D :D
Annem diyor ki; öyle kara kuru saçlı kıllı bir şey din ki doğduğunda ; "ayı yavrusu gibiydin" diyor hep :lol: :lol: :lol: :D
Doktorlar demişler ki ; aysun sen ayı mı gördün hamileyken :D :lol: :lol:
(işin tuhafı artık zombi kadar beyaz tenli ve kumralım :D açıldım büyüdükçe herhalde :D )
ya birde bunca şey yetmezmiş gibi; anne annem gelmiş tabii ertesi gün hastaneye; özel bir sürme varmış onda yurt dışından gelen; o sürme ile bana bir mcdonalds kaş yapmış güya o sürülünce öyle çıkarmış.Kapkarada boyamış birde gözlerimin etrafına sürme çekmiş gözleri sürmeli olsun diye...
Ya zaten kara kuru bir şey ne diye ellersin değil mi? :D
size yemin ediyorum aynı anne annemin çizdiği o mcdonals kaş gibi kaş vardı bende :S :worried: gözlerimde sürmelidir ve çekiktir artık tesadüf mü yoksa gerçek mi bilemiyorum ama sülalede başka kimsede yok başka :)
Allah rahmet eylesin anneanneme; ne kızıyordum küçükken onun yüzünden kaşlarım böyle diye :)
sonra tabii hallettik gitti :D
Neyse tabii babam askerde olduğu için izin alıp gelememiş beni üç ay sonra görmüş :(
İşte böyle yani şu babaannemim tavuk mevzusuna bitiğim duyduğumdan beri :D
Buarada babaannemin savunması; hamile ye aklı kalmasın dedim :D :lol: :lol: :D
özetle budur yani :D :D
yaa işte gökçe adadan ankara gata ya benim hikayem böyle :D :lol:

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ya rtüklük bir şey yok :D
Babaannemin tepkisi çok komik
birde gün itibariyle hikayem zaten ilginç :D
Ben 1 ocak doğumluyum ;)
:mutluluk:
Şimdi efendim malumunuz babam askerde; annemde evi kapatmış; birde hamileye Ankara bahçelievlerde babaannemlerde kalıyor... :)
Annemede doktor 10-11 ocak gibi falan olur diye gün vermiş ya annem rahat tabii :D ama benim adım esra durur muyum hiç okadar :D :D :lol:
31 ocak gecesi malumunuz yılbaşı eğlenceleri var
Bütün akrabalar eve toplanmış :)
saat 22,30 civarı masaya oturmuşlar.yemek yenecek :)
Babaannem kocaman bir tavuk yapmış fırında (hindi baaabında :D )
Herkes tabii neşeyle tavuğa bakıyor iştahlar kabarmış
derrkeeen annem birden haykırmış; gelmiş ilk sancı başlamış mı sancılar :D
tabii herkes bir telaş kimse beklemiyor tabii :D
Annem Demiş hemen beni hastaneye görütün bebek geliyor
Babaannem o güzel doğu şivesiyle ne dese beğenirsiniz;

"yavrrııııımmmm ezcik daha dağanda şu tavığı yiii de gitttt" :D :D :D :lol: :lol:
Tabii annem diyecek bir şey bulamamış sancıdan; gülse mi kızsa mı bilememiş ama dün gibi hatırlıyor yani; şimdi çok gülüyor anlatırken :D
Neyse efendim dışarda deli gibi kar yağıyor; babam askerya annem gülhane askeri ye gidip geliyormuş; doktoruda ordaymış.halamların külüstür bir anadolu vardı (ben ilk okuldayken bile duruyordu) :D o karda güç bela çalıştırmışlar arabayı annemi atmışlar hastaneyee :D
Annemde şanslı kendi doktoru o gece nöbetçi imiş; annem bir sevinmiş doktoru görünce :)
hemen ameliyathane hazırlanmış ama tabii ben inat gelir miyim hemen öyle :D
Sabaha kadar inat etmşim ben hala çıkmıyorum dünyaya :D
annem tabii ne halde siz dşünün :utann: :D
sonra ertesi gün yani 1 ocakta saat öğlen 1 e çeyrek kala doğmuşum ben
tam 4 kilo 400 gram boyumda 2 aylık bebek gibi uzunmuş :D
enseme kadar saç varmış kapkara dömbili bir şey;gözlerim kocaman kocaman açık japon çizgi filmklerindeki gibi :D
doktorlar bile şaşırmış çok büyük bir bebek sen bunu neyle besledin demişler anneme kii annem 27 kilo almış bana hamile iken siz düşünün yani :D
Cin gibi olacak bu büyüyünce demişler :D
ama tabii bu arada sabah olunca annemin doktorunun nöbeti bittiği için eve gitmiş; benim inadım yüzünden başka bir doktor annemin yanında bulunmuş :D :D
Annem diyor ki; öyle kara kuru saçlı kıllı bir şey din ki doğduğunda ; "ayı yavrusu gibiydin" diyor hep :lol: :lol: :lol: :D
Doktorlar demişler ki ; aysun sen ayı mı gördün hamileyken :D :lol: :lol:
(işin tuhafı artık zombi kadar beyaz tenli ve kumralım :D açıldım büyüdükçe herhalde :D )
ya birde bunca şey yetmezmiş gibi; anne annem gelmiş tabii ertesi gün hastaneye; özel bir sürme varmış onda yurt dışından gelen; o sürme ile bana bir mcdonalds kaş yapmış güya o sürülünce öyle çıkarmış.Kapkarada boyamış birde gözlerimin etrafına sürme çekmiş gözleri sürmeli olsun diye...
Ya zaten kara kuru bir şey ne diye ellersin değil mi? :D
size yemin ediyorum aynı anne annemin çizdiği o mcdonals kaş gibi kaş vardı bende :S :worried: gözlerimde sürmelidir ve çekiktir artık tesadüf mü yoksa gerçek mi bilemiyorum ama sülalede başka kimsede yok başka :)
Allah rahmet eylesin anneanneme; ne kızıyordum küçükken onun yüzünden kaşlarım böyle diye :)
sonra tabii hallettik gitti :D
Neyse tabii babam askerde olduğu için izin alıp gelememiş beni üç ay sonra görmüş :(
İşte böyle yani şu babaannemim tavuk mevzusuna bitiğim duyduğumdan beri :D
Buarada babaannemin savunması; hamile ye aklı kalmasın dedim :D :lol: :lol: :D
özetle budur yani :D :D

Biri okupup, özetini çıkarsa olur mu :D

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
benim koptuğum an bu andır yerlerdeyim gülmekten :D:D:D:D:D:D:D:D bu forumda hiç bu kadar gülemmiştim