Ya rtüklük bir şey yok
Babaannemin tepkisi çok komik
birde gün itibariyle hikayem zaten ilginç
Ben 1 ocak doğumluyum
:mutluluk:
Şimdi efendim malumunuz babam askerde; annemde evi kapatmış; birde hamileye Ankara bahçelievlerde babaannemlerde kalıyor...
Annemede doktor 10-11 ocak gibi falan olur diye gün vermiş ya annem rahat tabii
ama benim adım esra durur muyum hiç okadar
:lol:
31 ocak gecesi malumunuz yılbaşı eğlenceleri var
Bütün akrabalar eve toplanmış
saat 22,30 civarı masaya oturmuşlar.yemek yenecek
Babaannem kocaman bir tavuk yapmış fırında (hindi baaabında
)
Herkes tabii neşeyle tavuğa bakıyor iştahlar kabarmış
derrkeeen annem birden haykırmış; gelmiş ilk sancı başlamış mı sancılar
tabii herkes bir telaş kimse beklemiyor tabii
Annem Demiş hemen beni hastaneye görütün bebek geliyor
Babaannem o güzel doğu şivesiyle ne dese beğenirsiniz;
"yavrrııııımmmm ezcik daha dağanda şu tavığı yiii de gitttt"
:lol: :lol:
Tabii annem diyecek bir şey bulamamış sancıdan; gülse mi kızsa mı bilememiş ama dün gibi hatırlıyor yani; şimdi çok gülüyor anlatırken
Neyse efendim dışarda deli gibi kar yağıyor; babam askerya annem gülhane askeri ye gidip geliyormuş; doktoruda ordaymış.halamların külüstür bir anadolu vardı (ben ilk okuldayken bile duruyordu)
o karda güç bela çalıştırmışlar arabayı annemi atmışlar hastaneyee
Annemde şanslı kendi doktoru o gece nöbetçi imiş; annem bir sevinmiş doktoru görünce
hemen ameliyathane hazırlanmış ama tabii ben inat gelir miyim hemen öyle
Sabaha kadar inat etmşim ben hala çıkmıyorum dünyaya
annem tabii ne halde siz dşünün :utann:
sonra ertesi gün yani 1 ocakta saat öğlen 1 e çeyrek kala doğmuşum ben
tam 4 kilo 400 gram boyumda 2 aylık bebek gibi uzunmuş
enseme kadar saç varmış kapkara dömbili bir şey;gözlerim kocaman kocaman açık japon çizgi filmklerindeki gibi
doktorlar bile şaşırmış çok büyük bir bebek sen bunu neyle besledin demişler anneme kii annem 27 kilo almış bana hamile iken siz düşünün yani
Cin gibi olacak bu büyüyünce demişler
ama tabii bu arada sabah olunca annemin doktorunun nöbeti bittiği için eve gitmiş; benim inadım yüzünden başka bir doktor annemin yanında bulunmuş
Annem diyor ki; öyle kara kuru saçlı kıllı bir şey din ki doğduğunda ; "ayı yavrusu gibiydin" diyor hep :lol: :lol: :lol:
Doktorlar demişler ki ; aysun sen ayı mı gördün hamileyken
(işin tuhafı artık zombi kadar beyaz tenli ve kumralım
açıldım büyüdükçe herhalde
)
ya birde bunca şey yetmezmiş gibi; anne annem gelmiş tabii ertesi gün hastaneye; özel bir sürme varmış onda yurt dışından gelen; o sürme ile bana bir mcdonalds kaş yapmış güya o sürülünce öyle çıkarmış.Kapkarada boyamış birde gözlerimin etrafına sürme çekmiş gözleri sürmeli olsun diye...
Ya zaten kara kuru bir şey ne diye ellersin değil mi?
size yemin ediyorum aynı anne annemin çizdiği o mcdonals kaş gibi kaş vardı bende :S :worried: gözlerimde sürmelidir ve çekiktir artık tesadüf mü yoksa gerçek mi bilemiyorum ama sülalede başka kimsede yok başka
Allah rahmet eylesin anneanneme; ne kızıyordum küçükken onun yüzünden kaşlarım böyle diye
sonra tabii hallettik gitti
Neyse tabii babam askerde olduğu için izin alıp gelememiş beni üç ay sonra görmüş
İşte böyle yani şu babaannemim tavuk mevzusuna bitiğim duyduğumdan beri
Buarada babaannemin savunması; hamile ye aklı kalmasın dedim
özetle budur yani