Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merinart,ajansımızın yeni logosu:)

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
arkadaşlar daha önce ki logomuzu begenmedik.yapan grafiker arkadaşımız beceremedi.bende kendim olarak yaptım.ve size sunmak istedim.
önerileri ve görüşlerinizi bekliyorum.
tesekkürler
merilogo1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafiklere efekt verirsen güzel olur sanırım...;)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
belki şimdi bana kızacaksınız ama zamanı geldiğinde bunu anlayacaksınız çok başarısız arkdaşım hemde çok acilen bu konuda araştırmalar yapmalı ve örnekler incelemelisiniz heleki bir ajans için böyle bi çalışma kesinlikle sınıfta kalır...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
logonun kenarındaki pütürlü siyahlıklar gözü yoruo..olmasa daha ii olr bence bir de tepede ki dairelerin birbiriyle uyumu biçim olarak dengesi olmamış...başarılar..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Logonun bir anlamı var mı ? Varsa nedir ?

Ayrıca matbaacı demişsiniz ,matbaacı derken ?Tam olarak mesleğiniz nedir?

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belki şimdi bana kızacaksınız ama zamanı geldiğinde bunu anlayacaksınız çok başarısız arkdaşım hemde çok acilen bu konuda araştırmalar yapmalı ve örnekler incelemelisiniz heleki bir ajans için böyle bi çalışma kesinlikle sınıfta kalır...

Ben şahsen seni takdir ediyorum... Zaten kendisi nin yaptığını yazmış. merinart34, bir önceki logoyu görebilmemiz mümkün mü? Grafiker bir arkadaşın yaptığını söyledin. Onuda görmek isteriz...

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
tsk.ler arkadaşlar..
logonun anlamına gelince seni temsil eden zaten o dur.logosuz bir fırma bence ki sınıfta kalır.yeni normalda yeni yaptığım için değişikler olacak logo da sizlerle paylaşmak istedim.

grafishop arkadaşım ;matbaa reklam ajansı.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
cok amatorce bır logo ne anlam ne duzen ne persfektif hicbirsey yok arkadas demıs kızıcaksın dıye banada kızabılırsın ama doru olan bu. duzen anlamında doru olan bısey yok renkler cok kotu ordakı yıldız cok manasız bence uzun uzun ya calısmak lasım yada profesyonel bırıne yatırmanız lasım . kolay gelsın

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım dediklerinden hç birsey anlamadım logonun firmayı temsil ettiğini bizde biliyoruz ben sana logonun anlamı var mı ?var ise nedir ?diye sordum .Daha iyi anlaman için örnek vereyim mesela o sarı şekli ve çizgilerin bir anlamı varmı ?

Artı olarak logosuz bir firma olmayacağını burada herkes biliyor açıklamana gerek yoktu.

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
daha önceki logo da buydu.

merinartyenilogobyk.jpg

yoo arkadaşlar ne hattime kızmak.
eleştirilere açık olmasaydım zaten sizinle paylaşmak istemezdim.
hatalarımı görmem gerek.düzeltilecek tekrar

noncelalreis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben grafiker değilim ama yaklaşım 6 --7 aydır photoshop kullanıyorum ve logoları vakit buldukça inceliyorum ben senin logon ile diğer logoları kıyasladığımda iç ışımaların ve perspektifin biras eksik olduğunu gördüm grafishop adlı arkadaşımızın bahsettiği anlama gelince bence onlar fasa fiso logo göze güzel göründükten sonra gerisi grafikerin kendi logosunu övmesine,yorumuna ve yaptığı işi müşterinin beğenmesi için ballandırmasına kalmış yaptğın ikinci resmi göremedim ama yeni resimlerini bekliyorum

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
olmamış başarısız bi çalışma yandaki şekiller corelin hazır şekilleri zaten ve o register neden o kadar büyük

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
kusura bakmayın ama gerçekten basarısız bence tekrardan denemelisiniz

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hataları çok olan bir çalışma. Renk geçişi hiç olmasa daha iyi olur. Burda baskı hatasından bir soluklaşma izlenimi yaratıyor. Logoda bu kadar ince kontur kullanılmamalı.Aslında hiç kullanılmaz. R çok büyük ve rengi yanlış. Denge, bütünlük, zıtlık, hizalama, sadelik gibi görsel uyumu sağlayan kompozisyon ilkeleri hiç bulunmuyor. Özenilmeden ya da bilgisizlikten yapılmış bir çalışma. Profesyonel birinden yardım almalısın.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
valla açıkçası öncekide şu ankide çok amatörce

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ben grafiker değilim ama yaklaşım 6 --7 aydır photoshop kullanıyorum ve logoları vakit buldukça inceliyorum ben senin logon ile diğer logoları kıyasladığımda iç ışımaların ve perspektifin biras eksik olduğunu gördüm grafishop adlı arkadaşımızın bahsettiği anlama gelince bence onlar fasa fiso logo göze güzel göründükten sonra gerisi grafikerin kendi logosunu övmesine,yorumuna ve yaptığı işi müşterinin beğenmesi için ballandırmasına kalmış yaptğın ikinci resmi göremedim ama yeni resimlerini bekliyorum

İzin verde 5 senedir bu işin içinde olup bileyim bazı şeyleri .EVet her logonun anlamı yoktur arkadaşım ama benim istediğim CRAZYGLAD arkadaşımızın söylediği gibi hazır şekilleri kondurmasının amacını anlamak....
Artı olarak bi logonun firma ile alakası yok ise hoş ve şıklıktan kazanıp o kısıma olan dikkati yok etmesi vardır...

Ama bu çalışmada ikiside yok....Ayrıca logoda firma ile olan bağlantının anlatılmasınada fasa fiso diyemezsin bence o araştırmalar için ayırdığın zamanı biraz daha genişletmelisin...

Başarılar....

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam acılen sız bır profesyonelden destek alın oncekı logoyu gordumde :D bu coreldraw dan cok bence ps le basla derım coreldrawda cok amator tabela logoları meydana cıkıyor tools genıslıgı yok.