Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merinart,ajansımızın yeni logosu:)

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim işim zaten bu. bunun eğitimini veriyorum. grafikerlik de yapıyorum ayrıca.Dediğiniz gibi işimi yapıyorum zaten. Sizi eğitmek için yazdığımı düşünün o eleştirileri. ama öğrenme aşaması burdan başlamaz. Katetmeniz gereken çok yol var. Sizde renk bilgisi, kompozisyon bilgisi, tipografi bilgisi olmadan logo yapmanız zor. Siz 4 işlemi öğrenmeden matematik problemini çözmeye çalışıyorsunuz.

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
yorumlarınız için çok teşekürler..sizlerin eleştirileri sayesinde yeni yeni ögrenmeye başladım.ve en son olarakta bunu
enson.jpg
yaptım..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Yok yok illada kalabalık bişiler yapıcaksın :D

Biraz cool bırak çalışmayı kendine özgü havası olsun tek bi sembolle işte ben buradayım desin :)

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben grafiker değilim ama yaklaşım 6 --7 aydır photoshop kullanıyorum ve logoları vakit buldukça inceliyorum ben senin logon ile diğer logoları kıyasladığımda iç ışımaların ve perspektifin biras eksik olduğunu gördüm grafishop adlı arkadaşımızın bahsettiği anlama gelince bence onlar fasa fiso logo göze güzel göründükten sonra gerisi grafikerin kendi logosunu övmesine,yorumuna ve yaptığı işi müşterinin beğenmesi için ballandırmasına kalmış yaptğın ikinci resmi göremedim ama yeni resimlerini bekliyorum

arkadasım 6-7 aydır uğraştığın belli logo tabiki göze hoş görünmelidir. Ama logoyu bu kadar kücümseyemezsin böyle düsünüyosan simdiden vazgec derim ben logoya gelince logo cok anlamsız ve boş sekillerden olusmus siz bi ajansanız ve is almak istiyosanız daha profosyonel yardım alın lada daha iyi grafikerler derim ben

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
arkadaşlar daha önce ki logomuzu begenmedik.yapan grafiker arkadaşımız beceremedi.bende kendim olarak yaptım.ve size sunmak istedim.
önerileri ve görüşlerinizi bekliyorum.
tesekkürler
merilogo1.jpg

Sizin yaptığınız baskıdan memnun kalmazsam başka bir matbaaya mı gitmeliyim; yoksa oturup kendim mi basmalıyım?

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
o register neden okadar yapışık :)

ayrıca madem sen yaptın o şekilleri nasıl yaptığını bizimle paylaşabilir misin ? :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Malsef hala avatarınızdaki logoyu kullanın diyorum size :)

azminize söylenecek laf yok ama malesef hemen olmuyor bu işler. Siz beni dinleyin. Zamanla öğrenir. logoyu revize edersiniz. Şu an yaptığınız sadece değerli zamanınızı harcamak oluyor.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

azminize söylenecek laf yok ama malesef hemen olmuyor bu işler. Siz beni dinleyin. Zamanla öğrenir. logoyu revize edersiniz. Şu an yaptığınız sadece değerli zamanınızı harcamak oluyor.

bence öğrenmeyin... herkes kendi işini yapsa, herşey dört dörtlük olur. bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa... grafikerinizin yaptığını beğenmeyebilirsiniz. Tekrar bir çalışma istemelisiniz. Ben bir yerde çalışacağım. Gelecek biri olmamış bu ben yapacağım diyecek, onurum çok zedelenirdi. bunu çok vurgulamaya çalıştım ama oralı olmadınız. Olmadı yeni grafiker alın çok ciddiyim grafikeriniz için daha az onur kırıcı olur. Ayrıca dediğim gibi bu sizin işiniz değil. İşinizi yapın, mükemmele herkes kendi işini yaparsa ulaşılır.

Romeo85

🌱Yeni Üye🌱
abi ellerine sağlık güzel register ı da birleştirmessen tam süper olacak :D hadi başka yapma biraz dinlen artık :D

xxnesquik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kusura bakma ama başarısız bir çalışma işe sıfırdan başlamak en güzeli olur

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Katılıyorum.Bence de.

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için kalbten tesekkürler..
evet yeni corel drawlardanım:)
ama ben bu işi yapacagımdan eminim !!
ve size en son yaptığım ve begendiğim logo
sperlogo.jpg

Yaparsın tabi... hiç birşey bi anda olmaz emek ve çalışmak gerekir... bi söz vardır azimle eden mermeri deler diye....:smile: Sana kolay gelsin arkadaşım...

monaliza55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hepsigercek.net
kardes senın logolarını neden sıksık değiştirdiğini cozmeye basladım ıkısıde bı ışe yaramaz kendıne super bı logo cızdır ve sureklı o logonun yolunda gıt logoda değişiklik yapacaksanda ufak tefek goze batmayacak sekılde olsun sen bastan aşağıya değiştiriyosun

BurakSardan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelik ile emeğinize sağlık fakat gerçekten fazlası ile amatör çalışılmış. Yanlız ilk sayfadaki o logomsu çalışmadan sonra son sayfadaki yaptığınız işe baktığımda inanın büyük aşama kaydetmişssiniz.Tabiki oda yeterli değil çünkü her yönden fazlası ile açığı var. Bunu sakın bir aşşağılama olarak görmeyin.
Benim okulum tatile girdiği için boş vakitlerimde sürekli logo ve buna benzer işler üzerinde hem eskiz hemde Kolaj olarak çalışıyorum. Sizinde şirketinizin logosunu yaptığınızı okudum kabul ederseniz ben bunun üzerinde biraz çalıştım ve aşşağıdaki yüklediğim gibi bir Logotyphe meydana geldi.Ücret talebim yok.Ajansınız için hediyem olsun :) Bu arada o ilk sayfadaki Grafiker'e yaptırdık beğenmedik dediğiniz logoyu yapan asla ve asla ne bir grafiker ne bir grafiker adayı olabilir.Tamamen sizi kandırmıs.Sanırım bu parayla gidilen 3 aylık kursa gitmiş , ama ne yazıkki ondan bile bir nebze olsun birşey kapamamış :)Beğenir iseniz ne mutlu bana.Saygılar.

merinartajans.jpg

Son düzenleme: