Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merinart,ajansımızın yeni logosu:)

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
ikisi de olmamış. r ibaresini küçült. sade renkler kullan mesala ordaki 3 yuvarlağı 4 tane yapıp. CMYK veya RGB ile çalışıyorsanız o renkleri koyabilirdiniz arial fontu yerine daha fantastik birşeyler yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha önce kullanılan logo gerçektende tam bir hayal kırıklığıymış

fakat yeni yaptığında çok fazla revizyon isteyen bi çalışma olmuş daha sade bişey düşünebilirsin

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
uğraşmışsınız, emek vermişsiniz, ellerinize sağlık. ama lütfen ısrar etmeyin. firmanıza yazık edersiniz. logo bir firma için çok önemlidir! prestijdir, hatırlatıcıdır, kalitedir... sizin yaptığınız logoların hiçbirinde bunları yakalayamıyorsunuz. elbette iyiye gidiş var. ama bu öyle 3-5 tane logo çizmekle edinilecek birşey değil. siz bunu edinene kadar firma logosuz kalmaz. siz profosyonel bir destek alın, sonra isterseniz yine hobi olarak uğraşın bu iş ile. belki birgün gelir iyi olmaya başlarsınız ve o zaman kendi logonuzu çizersiniz.

sizin yaptığınız logolara neden kötü dediğime gelince öncelikle özensiz. aynı logoda bir yerde kontür var, bir yerde yok. başka bir logoda merinart ismi bir anda marinart olmuş. logo yaparken şirket ismini değiştirmeye mi karar verdiniz? register işareti tüm logolarda yazıya yapışmış gibi. herkes bu konuda uyarı yapmış, okumuyor musunuz? veya nedir ısrarınızın sebebi? bi de register çok büyük demişler, her logoda daha da büyümüş sanki. yorum istiyorsunuz, yorum yapılıyor, beğenmiyorsunuz, biraz kulak asıp logoyu değiştiriyorsunuz ama esas dinlemeniz gereken yerleri hiçe sayıyorsunuz. lütfen bırakın bu işi bilen biri yapsın. ayrıca size o logoyu yapan sözde grafiker arkadaşa da söyleyin siz bile ondan daha iyisiniz. gidip bıraksın bu mesleği...

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kızmayın ama diyelim ki bunu MS Paint de yaptınız ama önceki logoyu hangi programda yaptınız.

grafi-xse

🌱Yeni Üye🌱
başarısız bir çalışma görüyorum. bir bütünlük söz konusu değil. renkler alakasız. çok amatör bir çalışma olmuş.

antiope

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle çok başarısız bir logo... Yani çok basit hemen değiştirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Gerçekten çok kötü olmuş. Ümitlerinizi kırmak istemem ama ben müşteri olsam bu şekilde bir logosu olan ajansa iş yaptırmam. Ne olur biraz daha düşün logo üzerinde bizimde gözlerimiz neşelensin sende mutlu ol herkes daha bir şevkle sarılsın işe.

Yeni logonu en kısa sürede bekliyoruz Kolay gelsin

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence biraz daha araştırıp daha profosyonel şeyler deneyin :) internette çok hoş efektli yazılar var onlara bakabilirsiniz.

logo malesef word de yapılmış gibi duruyor:sadsmile:

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Olmamış. Kuvvetle muhtemel önümüzdeki çeyrek yüzyılda yapacağınız herhangi bir logoda olmayacak.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Olmamış. Kuvvetle muhtemel önümüzdeki çeyrek yüzyılda yapacağınız herhangi bir logoda olmayacak.

o kadarda değil emre eleştirilerimizde insanların şevkini kıracak atıflarda bulunmamalıyız. Bence daha sonraki denemeleri daha başarılı olacaktır.

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o kadarda değil emre eleştirilerimizde insanların şevkini kıracak atıflarda bulunmamalıyız. Bence daha sonraki denemeleri daha başarılı olacaktır.
Benim derdim hiç tanımadığım bir insanı yermek değil. Bir kaç gündür forumdayım, yazmakdan çok okuyorum. Bence buraya koyulacak işlerin bir seviyesi olmalı. Nedir onlar öyle ya.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız için çok teşekürler..sizlerin eleştirileri sayesinde yeni yeni ögrenmeye başladım.ve en son olarakta bunu
enson.jpg
yaptım..

26 Mart 2009 tarihinde, konuyu açan arkadaş son logosunu eklemiş ve o tarihten sonra başka logo çalışması yapmamış. Aylar sonra hala hangi logo hakkında fikir yürüttüğünüzü merak ettim. İlk sayfadakine mi yoksa zahmet edip ara sayfalarda diğer yapılan logolara da bakılarak mı yapıldı bu yorumlar?

Not: Alıntıladığım mesaj logonun geldiği son şekildir ve konu sahibine aittir.

Son düzenleme:

grafikemal

🌱Yeni Üye🌱
avatarındaki logo eski logonsa o kalsın bence uğraşma sen grafiker arkadaş beceremedi diyorsanız becerebilen bir arkadaşa başvurun lütfen bence herkes kendi işini yapsın

artistanblue

🌱Yeni Üye🌱
Kusura Bakmayın ama bu yorumu yapmak zorundayım iğrençç.

my_manner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştiriye ne kadar açıksınız bilmiyorum ama bence cok ugrasmıssınız yaptıgınız logoyla ve buyuzden hatalarınızı gözlemleyemeyebilirsiniz bence ilk önce reklam ajanslarının logolarını gözden gecirin bir fikriniz olsun daha sonra logonuzun ismi neyi yansıtacak ona göre bir calısma yapmaya baslayın ama ilk önce gözlem yapmalısınız tekbir fontla bile cokharika bir logo tasarayabilirsiniz illaki amblem olacak diye bir kaide yok ama ilk önce kafanızda bir taslak olusturun... kolay gelsin, basarılar...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
aslında en temizi avatarınızdaki logoyu kullanmanız. :) hepsinden daha çok logo bence. "R" üzerinde biraz çalışıp olayı bitirmenizi öneriyorum

acaba biri avatarı görüp de bu öneriyi getirecekmi diye bütün yorumları okudum şükür birileri görmüş :)
kesinlikle ne ilk yapılan ne de son karar kılınan logo üzerinde çalışmaktansa avatarınızdaki logoya yönelin... eminim ki sizi diğerlerinden daha iyi temsil edecektir.
İyi çalışmalar...

brrk

🌱Yeni Üye🌱
bir ajans logosu için fazla acemice değil mi? emeğine sağlık emek var ama biraz daha uğraşsaydın keşke. eline sağlık yine de.

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belki şimdi bana kızacaksınız ama zamanı geldiğinde bunu anlayacaksınız çok başarısız arkdaşım hemde çok acilen bu konuda araştırmalar yapmalı ve örnekler incelemelisiniz heleki bir ajans için böyle bi çalışma kesinlikle sınıfta kalır...

katılıyorum sıradan bı calısma deıl logo hemde kendı logonuz biraz daha çalışılmalı die düşünüyorum