Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Merinart,ajansımızın yeni logosu:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
efendim kısacası öncelikle emeğinize saygı duyuyorum.
Olaya ben başka açıdan bakmak istiyorum. Siz bir matbaacısınız ve grafikerlerin yapması gereken bir konuya el atmışsınız. Birde grafikerler makinelerin yapıcakları işlere el atsalar ortalık herhalde allaç pamuğu tabirine döner...

Zihniyetinizi değiştirin lütfen. En azından iş işi yapması gerekenlerde kalsın. Sizde değil...
Saygılar

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu logo benim içime sinmedi ama yine sen beyeniyosan sorun yoktur :)

_arti10_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence iki logo da bir felaket lütfen profesyonel bir destek al

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
ajansımıza logo çalışmaları

arkadaşlar daha önceki logolarda değişiklikler yapıldı.bunlarda yeni çalışmalar.öneri ve eleştirilerinizi beklerim
asdasb.jpg

spermeri1.jpg

Son düzenleme:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı stili ve renklerde değişik çalışmalar denerseniz güzel bir logo çıkarabilirsiniz.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Aynı firma için yapmış olduğunuz aynı tür çalışmaları farklı başlıklar altında açmayınız. Bu çalışmanızın ne gibi değişiklikler gösterdiğini ve yorumlar neticesinde nasıl geliştiğini görmemiz açısından zorluk yaratmaktadır.
Konularınız, tek bir başlıkta birleştirilmiştir.

Ayrıca;
Konu başlığınız forum kurallarına uygun olarak düzeltilmiştir

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Kötü niyetle söylemiyorum ama devam ettikçe kötüye gidiyorsun :(

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ya merak ettim grafikere yaptırdıım dediginiz logoyu nekadara yaptırıyorunuz.siz neişle meşgulsunuz matbaa sizemi ait?biraz daha paraya kıyıp iyi bir grafikere yaptırsaydınız ya.

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
senden iyi eleştirmen logosu olur:))
kötü taraflarını söyle bize.sadece kötü demekle olmuyor.
neden kötü,niye kötü,bir açıklama olması gerek değil mi sizce

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu durumdan en dertli olanlardanım ben her zaman söylediğim neden iyi neden kötü açıklama yapılmasıdır ?
Ama eleştrileri açıklamam için önce senin sorduklarıma cvp vermen gerekmezmi arkadaşım ?

İLk yaptıgım yorumda bana yazmayıp sana iyi diyen arkadaşlara yorum yazarak yaptıgın saygısızlıga değinmiyorum bile ...

Şimdi ise lola1903 arkadaşımın yaptıgı yoruma değilde direkt olarak bana bu şekilde yazman birşeyleri hazmedemediğini açıklıyor zaten!

Açıklamalı eleştiri istiyorsan önce logon hakkında sorulanlara cvp vermelisin...
Ayrıca eleştirmen logosu diye tabir ettiğiniz şey nedir?

İyi çalışmalar...

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
belki şimdi bana kızacaksınız ama zamanı geldiğinde bunu anlayacaksınız çok başarısız arkdaşım hemde çok acilen bu konuda araştırmalar yapmalı ve örnekler incelemelisiniz heleki bir ajans için böyle bi çalışma kesinlikle sınıfta kalır...

aynen bencede.... ayrıca register çok büyük durmuyormu sence? renkler verdiğin degrade falan şekillerin etrafındaki çizgiler dağınıklık vs. düzeltmelisin..

merinart34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.merinartajans.com
ben bişeyleri eleştirken olumlu yada olumsuz.nedenleri sıralayıp eleştiririm.bu benim kanattımca fikirim.ama sizin ne tür düşünce mentalinte olduğunu bilemediğim için.eleşirilerine cevab verecek durumu düşmüş durumdasın.
ohh ne güzell elmayı ye kötü de:))
önce dedi ki niye elma kötü ,içinde kurt mu var ? diye mi yoksa ekşi diye mi kötü demek istedin bunu bir misal olarak verdim

1.o yorumu size yazmıştım.aynı anda yazdığımız için böyle olumsuz bir tablo çıktı.
2.kötü demekle eleştiri olmaz,
3.senin bir çalışmanı görmeden bundan böyle yorum yazmıyacam !

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
ÇAlışmaya karşılık çalışma mı ? süpermiş :) işlerimi paylaşmayı severim neden olmasın

Sen bana cvp yazmadın arkadaşım inatlaşma logonun neyi ifade ettiğini sordum sana anlamı varmı dedim .Cevap nerede benmi göremiyorum ?

Romeo85

🌱Yeni Üye🌱
Bence üstteki çalışma çok güzel olmuş arkadaşlarda zamanla alışacaklar bence :)
kendileri iyi biliyorlarsa birde onların çalışmaarını görelim değerlendirelim ...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence üstteki çalışma çok güzel olmuş arkadaşlarda zamanla alışacaklar bence :)
kendileri iyi biliyorlarsa birde onların çalışmaarını görelim değerlendirelim ...

Evet hayatım iyi biliyoruzki gerektiğinde herkese yardım edebiliyoruz çalışmaları görmek istersen ulaşman yeterli...

İyi çalışmalar merinart :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Romeo85

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar siyah beyaz olan çalışmayı ben yapmıştım :) ve 5- 10 dk aldı asıl işim desen tasarımı logo yapmakta pek iyi değilim ama inş. ondada kendimi geliştiricem saygılar.. :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben kısaca şunu söylim bunlardan biri içine siniyosa gerçekten logo olarak matbaayı iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorsanız ozaman kullanın derim.ama çoğunluk bukadar şey söylüyorsa var bi anormallik dimi.ama illada iyi kötü yanlışımı doğrumu söyleyin diyorsan haklısın ben sana şunu söyleyeyim genel olarak.logo yapıyorsan,
1-dikkat çekici ama sade olmalı,illa farklı yapıcam diye her yeriyle oynama yapmak zornda veyahut renk cümbüşü yapman gerekmez ufacık bir font oynamasıyla bile neler yapabilirsin.
2-renk uyumu çok önemli tercihim en fazla 2 renktir tabi matbaa olarak düşündüğünde sadece cmyk renklerini istersen kullanabilirsin
3-logonun verdiği msj amaca uygunluğu,sormalısın önce başkalarına sana ne anlatıyor bu logo diye.
4-bütünlük çok önemli.yaptığın çalışmalarda bütünlük yok.
benim düşüncem bu yoldan gidersen ve yaptın çalışmaya %100 güveniyosan buraya koy öyle yorumlayalım.iyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kişisel düşünceleriniz ve yorumlarınızın yeri burası değildir.

Forum kurallarına uymayan ve site huzurunu bozan üyeler uyarı yapılmadan siteden uzaklaştırılır...