yesil_dokunus
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanayide kaynakçılık yapan erkek elemalar aranıyor canım abartmayalım ) ama söz konusu iş masabaşı ise bayanlar makbuldur buda ataerkil toplumun baış açıcı hiç bayan boyacı sıvacı gördünüz mü Türkiyegibi az gelişmiş ülkelerde malesef yok kadına bakış açısı çok farklı ben bizzat gazetede sarışısın mavi gözlü etine dolgun bayan sekreter aranıyor ilanı görmüş biri olarak yorum yapamaycak kadar içim doluyor yoruma dökersem zaten forumdan atarlar
"mavi gözlü etine dolgun bayan sekreter aranıyor ilanı" cidden böle bir ilan gördün mü? bunun ekran görüntüsü alıp yayınlamak lazım. traji komik.
sarkıntılık olayı konusunda şöyle bir şey söyleceğim. aslında dünyada cezaları en az olan adeletin en gevşek olduğu ülke biziz.
şöyle söyleyiyim. abd yıllar önce bir cinsel devrim yaptı. hatta adına savaşma seviş dediler. bunun sonucu olarak ***** sektörü ve her türlü ahlaksızlık doğdu. ama aynı abd bizden kat kat sert bir toplum yapısı olduğunu biliyor musunuz? eğer orda bir kişi tecavüz eylemini gerçekleştirirse ömür boyu hapis alabilir. yine cinsel taciz en büyük suçlar arasında. ve hadım etmek de cezalar arasında. hatta idam bile kalkmadı.
malesef ne olduğunu bilmeyen bir toplum olarak cezalarımız çok yetersiz. ve kadınlarımız bu durumu içinlerine sindiriyorlar. belki de cezaların az olduğu/ yada çeşitli indirimler alarak serbest kalındığı bir yerde pek de bir şey beklemek haksızlık olur..
en iyisi öle bir şey hissettiğimizde ya şikayet edeceğiz yada ardımıza bakmadan kaçacağız. yada bir dahaki yaşamımızda erkek olup onları taciz edeceğiz. bu sapıklar gerçekten önemli bir sorun. şu yazılanları okuduktan sonra iyi ki erkeğim diyorum. bayanların bir avantajı olduğunu düşünürdüm hep