Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Modea logo tasarımları hiçbiri beğenilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeCuPe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu arada deminki mesajıma ilave olarak şunu da yazayım. belki çalıntı olduğuna inanmayanlar da çıkacaktır. veya yapan arkadaş kaynak isteyecektir. işte bazılarına kaynak:

Logo_Templates_1057.jpg

Logo_Templates_414.jpg

Logo_Templates_883.jpg

Benden once davranmissiniz.. Ama iyi olmus daha etkili olur belki.))

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
hehe , ben daha fazla bulmuşum :)

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuşlar ya sahipleri çok şey biliyor yada hiç
belkide şimdi sap gibi bir logo beğenmiştir

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bu konuya yazılmış 97. mesajı yazıyorum. geri kalan 96 mesajı da okudum. ama anladım ki bizim insanımız okumaktan gerçekten çok uzak. birşeye inanmadan önce araştırmak, 5 dk ayırıp birşeyler okumak çok mu zor. adam buraya mars'a gittiğini yazsa "tebrik ederim" diyeceksiniz artık. bir bakın bakalım diğer üyeler neler yazmış. birkaç arkadaş benim gibi düşünüp araştırmış logoları. hepsi netten çalınmış logolar. ama 3-5 kişi hariç kimse ara sayfaları okumadığı için herkes hala tebrik ediyor, eline sağlık diyor. zaten hiç bir grafiker bir firma logo istediğinde 16 tane logo hazırlayamaz kolay kolay. elbet birkaç tane üzerinde yoğunlaşır, diğerleri kötü olur. hepsi birbirinden güzel 16 logo yapmak her babayiğidin harcı değildir.

şimdi biliyorum ki benden sonraki (veya belki bir sonraki) mesaj yine "ellerine sağlık, neyini beğenmediler anlamadım, hepsi çok güzel" şeklinde olacak. umarım o kişiler de biraz bakarlar şu ara sayfalara birgün.

bu arada herkese uyum sağlayayım, ben de tebrik edeyim:

tebrik ederim, ellerine sağlık, gerçekten çok iyi çalmışsın...
öncelikle sayborga katılıyorum

iyikide beyenmemişler yoksa biri gelse adamlara senin logon çalıntı dese prestijleri düşmezmi

ya sen kimi kandırıyosun bu kadar insanı kek mi sandın gelmiş çalıntı logoların yazılarını değiştirmiş bizi kekliyo

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
"aa okadar logo hazırlamıssınız heepsı cook guzel neden begenmemısler"
demek ıstıyorum ama gazabınızdan korkuyorum :) :)

yorum yazan arkadaşlar supersınız,devam edın cıldırtana kadar:)

neo_fb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aaa nasıl beğenmemişler bu logoları halbuki hepside gayet hazır logolar :D:D:D:D

diğer yazıları okumadan yorum yapan arkadaşlar SÜPERSİNİZ.... :D

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında başından beri kullandığımız "çalıntı" tabiri doğru olmayabilir. sonuçta bu logolar belli bir ücret karşılığı satılıyor. siz de üzerinde oynamaları yapıp kullanabiliyorsunuz. hatta müşterinize bile satabilirsiniz çünkü logonun kullanım hakkını satın almış oluyorsunuz. ancak arkadaşımız logoları ne yazık ki satınalmamış. orjinal halleri ile uyarlanmış hallerini iyice incelerseniz açıkça göreceksiniz ki logolar yeniden çizilmiş. hayır aslında buna da birşey diyemeyiz, ama bizi burada "kek" durumuna koyup, kendi yapmış gibi gösterip, bir de üstüne "biz bu logoları güzel bir katalog halinde müşteriye sunuyoruz, haliyle ücreti de ona göre oluyor" gibi laflar ile kendisini pohpohlayan tavırlar kötü.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu konu çok komik, bazı arkadaşlar fii tarihinde konuya cevap ve yorum yazmış. Konunun canlandığı bugünlerde yine cevap yazmış. Bence konunun açılış tarihine bakalım, cevap yazacaksak hiç değilse bir kaç sayfa okuma zahmetinde bulunalım. Arkadaşlar bu logolar internette hazır logo satan bir siteden bire bir kopya edilip firmanın ismiyle bağdaştırılmaya çalışılan logolardır. Konuya cevap yazan arkadaşlar hiç değilse bu cevabı okurlarsa forum kirliliği yaşanmaz.

fi tarihinde cevap yazan o kişi benim vede son derece haklısınız
çünkü geçen yıl cevap yazmışım ve "aaaa nasıl beğenmemişler" diye şaşırmışım
ama son mesajımda anlamışımki bu logolar çalıntı demekki son 1 yıl içinde tecrübe kazanmışım

bu işe gönül verenler sadece kendi önüne bakmamalı ben mümkün olduğunca kurumların, şampiyonaların, şirketlerin logolarını incelerim nasıl ve neden yaptıklarını araştırırım, anlamlarını çözmeye çalışırım ama onlardan hiçbirinin adını değiştirip kendim yapmış gibi göstermem bu arkadaşın yaptığı gibi

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
o kadar çok altarnatif sunmuşsunki içinden birine karar verememeleri normal
ben şimdiye kadar bi çok logo sattım en fazla 3 altarnatif veriyorum
seninde öyle yapmanı öneririm
bu arada logolarda hiç fena değil ama aralarında hangisi en iyisi dersen bende seçim yapamadım :)
Katılıyorum alternatif arttıkça seçim gücü zorlaşıyor...Emeğinize sağlık ama bende seçim yapamadım...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
katılıyorum alternatif arttıkça seçim gücü zorlaşıyor...emeğinize sağlık ama bende seçim yapamadım...

arkadaşlar ne emeği bu logoların hepsi çalıntı önceki mesajları zahmet edip okursanız anlarsınız olayı

burcueren

🌱Yeni Üye🌱
hepsi çok güzel olmuş gerçekten... beğenmeyenlerin aklından zoru varmış.... emeğine sağlık.

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu logoların bazıları hazır logolardan alınma

yasminnn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bu logolar çalıntı arkadasımın emegine sağlık güsel çalmış iyiki begenmemiş müşteri bence bi dahaki yapcağın logolara emek ver tebrikler

oguzbeyoglu

🌱Yeni Üye🌱
Gayet güzel olmuş...

Eline sağlık logoların güzel olmuş, bende arkadaşa katılıyorum alternatif daha az olmalı_bir de mutlaka yaptığın çalışmalara ® gibi birşey ekle ki başka bir yerde aynısını yaptırmasınlar_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...