Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Neden grafiker oldunuz?

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşey bir internet cafede çalışmaya başlamamla oldu ve ben 5 yıldır bu sorunun cevabını armaktayım neden ama neden grafiker oldum...

Prensess

🌱Yeni Üye🌱
işe p.shop merakıyla başladık şimdi de ateş bacayı sardı işte hepsini öğrenmeye çalışıyorum..

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende tesadüfen oldum asıl mesleğim muhasebecilikti nerden nereye...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
bende tesadüfen oldum ben dadı idim önceden :)

nilaylaylaylom

🌱Yeni Üye🌱
grafik bölümü için 3 kez yetenek sınavına girdim, başka bir bölüm kazandım. içimdeki grafik aşkı hiç bitmedi ve meslek hayatımda ilk tercihim grafikerlik oldu :)

keslersdt

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.keslersdt.org
stress ve güzelliğin buluştuğu tek nokta grafikerlik heyecana ve görselliği fazlaca önem veririm son dakika golleride bunun sonucunu belirlirler ama atışı yaparken vuruşun düzgün olduğuna dikkat etmek gerek ne de olsa son vuruş.....

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben hala egitim almaktayım asıl meslegim dıs ticaret ki hala calısıyorum tavsiye üzerine ögreniyorum ama yaratıcılıgı sergileyecegin baska bir meslek yok hobi olarak bile yapmak zevkli olcak

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim ki alin yazisi sanirim 3 kusaktir bu böyle yani babadan ogula babadan kiza geciyor bizim ailede :)

marsg

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Babam sektörel bir dergi kurdu gel burda yanımda ol milletin yanında çalışacağına dedi.
Sonrada git bu işi öğren dedi :)) sevgili sururi hocadan quark ve photoshop dersi aldım. şimdi dergi gazete hazırlayan grafikerimizin yaptığı işi beğenmeyince iş başa düştü deyip oturuyorum mac in başına... grafiker değilim sadece sayfa tasarımı yapabiliyorum. bu siteyi takip edip çok şey öğreniyorum. ve yaptıklarınıza hayranlıkla bakıyorum.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
herşey ortaokul zamanlarımda başladı :) ertesi gün sınavım olurdu kitabın kapağını bile açmazdım ama resim dersimi bitirmek için sabaha kadar oturur çizerdim... sonra meslek lisesi sınavlarına annemin zoruyla girdim (düz liseye gidersen üniversiteyi kazanman gerekir sende o kafa yok zaten okumaya hevesinde yok... ya sınavı kazanırsın yada evde oturursun dedi) benimde canıma minnet okumayıp evde oturucam ya... çaresiz yine her zamanki gibi çalışmadan sınava girdim... nasıl olduysa kazandım... hemde yüksek puanla asıl listeden... okula kayıt yaptırmaya gittik annemle... puan yüksek okuldaki her bölüme alıyolar tabi... bölüm seçicez... gazetecilik istedim... annem tutturdu olmaz gazetecileri bombalıyolar diye... bilgisayar programcılığı olsun dedim ona da olmaz senin matematik sıfır yapamazsın dedi (bide beni rezil etti tabi müdür yardımcısının yanında :) )ona yok dedi buna yok geriye bi grafik bölümü kaldı... ne olduğunu bilmiyoruz ki... ben pastalar chartlar çizmem bu ne biçim bölüm dedim tabi... çizimin güzel bu bölüm iyi demesin mi annem... çaresiz zaten başka bölümde kalmadı peki dedim... meğer reklamcılıkmış... nerden bilirdim tam bana göre bi meslek olduğunu :) o gün bugündür çiziyorum...

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com
ben moda tasarımı okudum. hazırlık sınıfında elimde kalem kağıt birşeyler çizer dururdum, öğretmenim gördü, sen grafiğe gitseydin ya dedi. o zamanlar gölgesinden korkar bi tiptim, bide babama zorla moda tasarımını kabul ettirmişim nasıl derim grafiğe geçecem diye. gel zaman git zaman lise sona geldik, herkes beni stilist olacak biliyor, bende heves yok, çizimim güzel, tasarımım güzel ama meslek ilgimi çekmiyor, elbise değil, desen çizmekten hoşlanıyordum.o sene hoca grafik bölümünün yaptığı kapak tasarımlarını gösterdiğini hatırlıyorum, içim gitmişti. velhasıl üniversiteyede moda tasarımı bölümüne gideceğime hiç gitmem dedim, iş hayatına atıldım. önce paintte, sonra uleadda kitap kapağı, logo ve halı deseni tasarlardım. sonunda bir reklamcıya düştü yolum freehand ve photoshopla tanıştım. 15imde önerilen iş anca 25imde kafama dank etti. kursa gidip birşeyler öğrendim... gerisi çorap söküğü işte.

neslisah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben daha olamadım daha lise 2. sınıftayım ama inş. olurummm:D:D

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kim olmuş ki

hepimiz oluyoruz.

ben kurcalarken çarpıldım bu işe...

sonmezyunus

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sonmezreklam.com
Ne yaparsın, zorunluluk insana çok şey yaptırıyor. Ha bir de kötü komşular varya onlarda insana çok şey öğretiyor.

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben 19 yıllık matbaacıyım mesleğim gereği olmak zorunda kaldım 1997'den beri Corel'de çalışıyorum :D amma olmuş beee bu arada yaşım 27
2001'den buyana kendi matbaam var Hatay'da....

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaşım 20. meslek lisesi okudum. grafik tasarım bölümü. oda kazara oldu. çünkü diğer bölümlerde boş yer yoktu. Mecburen grafik bölümüne yazıldım ve şimdiki pozisyonuma geldim.

asiyab

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim abim bu işle uğraşıyor iş yerine gidip gelirken ilgimi çekti grafikerlik ha bir de mezun olduğum bölümde iş sıkıntısı çok bu sektör daha geniş diyerek bu işin içine girdim ama allah sonumu hayır etsin:)

neslisah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okuldaki en yüksek bölüm buydu tutturamıcağımı zannediyodum bile bile gittim ilk tercihi grafik fotoğraf yazdım sonuçlara bi baktım tutturmuşum sonuçları görünce ilk dediğim OLAMAZZZZZZZ dedim istemiyerek başladım çünkü bende çizim die bişi yoktu önceden ne resim bile yapamazdım düz çizgi bile çizemiyodum ama şimdi iyikide bu bölümdeyim diyorumm isteyince yapılıyo şuan lise 2 ye gdiyorum önümde daha çok zaman kendimi hergün geliştirmeye çalışıyorum ;);)