Dilara GENÇYILMAZ
♾️Grafik Gurusu♾️
fıstıklı çikolata ve fındıklı çikolata yazıları çok arka planda kalmış tonaj olarak zeminle aynı renk olduğu için boğmuş bence...önerim şu olur;
fıstıklı çikolata ve fındıklı çikolata yazılarının altındaki siyah zemine ya degrade ver yada o yazıların rengini değiştir ürün ismi sonuçta belli olmalı....
birde fıstıklı ve fındıklı çikolata ama görsel olarak sadece decupe edilmiş fındık ve fıstık var hani kapatsan yazıları ambalajı göstersen bu nedir diye ya fıstık ambalajı yada fındık ambalajı diyebilir bi insan....bence çikolata ise çikolatanında orada rol alması gerekli....
birde sağdaki yazı birazdaha çerçeveye yakın olursa daha iyi olur birbirinden çok ayrı kalmış...
son olarak fontlarda çok düz kalmış ve plain olarak kullanılmış mars nerdeyse gözükmemekte bence yazıların göze çarpması gerek fontları değiştirip birazda kontor verirsen daha iyi olur.
yapılan yorumlardan belli arkadaşların seni çok seviyor ama o kadarda ağamlı şahamlı bişey değil yani....
Birde renk olarak sanırım CMYK+BORDO,CMYK+YEŞİL galiba pantonelerini bilmediğim için burdan benzettiklerim yazdığım renkler yani ikisindede 1er adet extra renk var.değilmi ?
nacizane fikirlerim....
başarılar....
Öncelikle kimin sevip kimin sevmediğini bilemem. Ancak aralarında sevenler olduğuna eminim ve yeri geldiği zamanda bana olan bu sevgilerinden yaptığım işleri beyenmiyorlarsa zaten yerden yere vuruyorlar. Yani yapılan yorumları sevgiyle bağdaştırmaya gerek yok boşuna.
Sizin yok oldugunu idda ettiğiniz o yazılar biraz öncede çok fazla fosforlu olmamış mı diye eleştiri almışlardı. Bütün yorumları okuduğunuza göre onuda görmüş olmalısınız. Baskı alınması durumunda yeterince dikkat çekiyorlar. Ayrıca o ürün ismi değil ürünün çeşidi dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ürünün ismi Nefiss ve bana kalırsa oda yeterince dikkat çekiyor.
Ama taktir edersiniz ki bu bir ambalaj ve yazıları kapatılmayacak ..
Sağdaki yazı diye bahsettiğiniz yazı ambalajın sırt kısmına gelicek bir yazı ve.. sırt kırmının tam ortasında kalıyor.. Sola yakınlaştırırsak katlandığında ambalajın katlanma yerine yakın kalıcaktırki taktir edersiniz ki buda hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.
Ambalajın eklediğim boyutu orjinal boyutudur. Siteye konulduğunda otomatik olarak küçültülmektedir. Ambalajı orjinal boyutunda baktığınız taktirde yazıda herhangi bir okunma sorunu olmadığını görüceksiniz.
Gradientlerde Siyah-Kahverengi-Siyah olarak ve Siyah-Yeşil-Siyah olarak kullandım .
Yorum için teşekkürler.